snet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 μη το λες αυτο υπαρχουν αρκετοι που δουλευανε σε εταιρειες πριν και τωρα απλα συνεχιζουν τη δουλεια τους απολαμβανοντας τα κερδη χωρις να τους τα παιρνει η εταιρεια....
alexandr0s Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 To θέμα είναι ότι αν το αναλάβει μια ετειρεία θα βγει κάτι πιο επαγγελματικο. Θα εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Και το σημαντικότερο, θα έχεις υποστήριξη. Μη το λες. Και ο ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να παρέχει υποστήριξη και έχει σαν θετικό τις καλύτερες σχέσεις με το πελάτη. Επίσης μη περιμένεις ότι στην εταιρία θα υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος που αν τον πάρεις τηλέφωνο θα είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει.
ApSiMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μη το λες. Και ο ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να παρέχει υποστήριξη και έχει σαν θετικό τις καλύτερες σχέσεις με το πελάτη. Επίσης μη περιμένεις ότι στην εταιρία θα υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος που αν τον πάρεις τηλέφωνο θα είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει. Καλά αυτό εννοείται. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να κάνει μια "γύρα" από εταιρίες, αν ξέρει κάποιον ελεύθερο επαγγελματία, να μιλήσει με 2-3 γενικά και μετά να αποφασίσει. Πρέπει να σου κάνει "κλικ" ο άλλος για να βγει κάτι ωραίο.
ALR Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να επικοινωνήσει με άλλους ιδιοκτήτες eshop, να μάθει αν είναι ευχαριστημένοι και τις λεπτομέρειες, για να καταλάβει καλύτερα τι είναι αυτή η υποστήριξη που λέμε όλοι, γιατί την χρειάζεται, που θα την βρεί και πόσο κοστίζει. Μια σοβαρή εταιρία σε θέματα υποστήριξης είναι πιο συνεπής από έναν ελεύθερο επαγγελματία, αλλά πολύ πιο ακριβή.
nathanas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 paidia thelw ena link na katevasw to oscommerce.... se torrent trackers den to exei... opoios exei kati pm me...
ApSiMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 paidia thelw ena link na katevasw to oscommerce....se torrent trackers den to exei... opoios exei kati pm me... στο επίσημο site του δοκίμασες? Από όσο θυμάμαι είναι opensource!!!
nik1992 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 επισεις σε cpanel με fantastico, το εγκαθιστα αυτοματα.
Pantelis51 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Η τιμή εξαρτάται από το τι ακριβώς θέλεις. Σε κάθε περίπτωση εφόσον θέλεις να αναπτύξεις την επιχείρηση σου θα πρέπει να το δεις ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ και να κάνεις κάτι ΚΑΛΟ και ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. Όμως από τη στιγμή που το φτιάξεις δεν θα πρέπει να περιμένεις το χέρι της Αθηνάς για να αρχίσει ο κόσμος να το χρησιμοποιεί. Έχω δούλέψει σε μεγάλα project (8μηνα - 12μηνα) και έχω δει με τα μάτια μου πως όλο το παιχνίδι βρίσκεται εκεί, στο τι τρόπους θα βρεις να το διαφημίσεις και τι θυσίες θα κάνεις για αυτό.
nik1992 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 + το οτι αν δεν φαινεται αξιοπιστο και γνωστο/φιλικο δεν θα το προτιμησουν πολλοι.
Pantelis51 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Τα "έτοιμα" αν δεν τα φτιάξεις με καλά γραφικά δεν "φαίνονται" τόσο αξιόπιστα.
NUKE2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Παιδια,να ρωτησω και εγω κατι σχετικο...θελω και εγω να φτιαξω ενα καταστημα...Καταρχας ειναι νομιμο να πουλαω προιοντα χωρις αδεια μεσω νετ? Ψαχνω κατι σε αυτο το στυλ: http://www.nexusgamers.co.uk/cooperman/modules.php?name=SHOP Ειναι δυσκολο να κατασκευαστει?Δεν υπαρχει τιποτα ετοιμο που απλα το τροποποιεις?Υπαρχουν δωρεαν τετοιες σελιδες? Ευχαριστω
Pantelis51 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Αυτό είναι το osCommerce και το κατεβάζεις δωρεάν. Αν ψάξεις λίγο θα το βρεις και με διάφορα templates. Όμως για να το συνδέσεις σε κάποιο merchant account (για χρέωση με πιστωτική κάρτα) εκεί θέλεις πολλές προγραμματιστικές ικανότητες. Και δυστυχώς το να πούμε πως γίνεται η διασύνδεση με κάποιο XML SERVER μιας τράπεζας είναι απαγορευμένο (υπογράφουμε κατά τη σύμβαση την απόλυτη σιωπή!)
Invictus12 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ξεχασετε τα όλα τα γνωστά παλία shopping cart the winner is Magento, free open source http://www.magentocommerce.com/ To δουλεύω απο τήν beta έκδωση και είμαι κατενθουσιασμένος με τήν δυνατοτητες του. Σημειωτέων έχω δουλέψει oscommerce, x-cart, clickcartpro κ.α οπoτε μπορώ να συγκρίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.