Invictus12 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 όχι, αλλα είναι στα πλάνα μου, μου αρέσει το joomla και θέλω να ασχοληθώ με οτι έχει σχέσει με αυτό.
sotirakis.net Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 joomla + virtuemart εχεις δουλεψει ? +1 για joomla με virtuemart. Πραγματικά ένα πλήρες πακέτο, με τη δύναμη και την ευελιξία του joomla, μαζί με την εγγύηση του virtuemart.
nathanas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Παιδιά το joomla θα χρησιμοποιήσω μάλλον. Ισχύει ότι πρέπει να έχω συνδρομή σε hosting server για να μπορώ να τρέξω το joomla? δεν μπορώ να το τρέξω από το pc μου, να φτίαξω το site μου και μετά να το ανεβάσω σε κάποιον server?? Έχετε κανέναν hosting server κατα νου??? και please help για να το τρέξω από το pc...
the_maniac Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μια χαρα θα παιξει τοπικα. Εγκατεστησε το xampp και μετα το joomla σε αυτο. Οταν το ετοιμασεις, τοτε το ανεβαζεις σε σερβερ.
pOLoS Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 κατέβασε το Ravenswood Joomla Server δεν χρειαζεται εγκτατασταση , κάνεις extract τα αρχεία τρέχεις το Joomla.exe και φορτώνει ότι χρειαζεται (apache , php , mysql) και έχει και εγκατεστημενη τη τελευται εκδοση joomla
daxakas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Λοιπον για οσους θέλουν να τους φτιαξει αλλος e-shop να προσεξουν την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!! πρεπει να βρουν καποιον που και να ειναι γνωστης αλλα κυριως να γουσταρει την δουλεια του (στην πληροφορικη ο γνωστης γινεται ασχετος μετα απο 3 μηνες και ο ασχετος που παρακολουθει τις εξελίξεις γνωστης). Η δημιουργια σαιτ ειναι μια αγορα που ο καθενας χρεωνει οτι του ερθει στο κεφαλι!! Το ζητημα για τον πελατη ειναι το σαιτ να φαινεται ΖΩΝΤΑΝΟ. Οι μικροαλλαγες ειναι απαραιτητες ωστε ο "πελατης" να δει και κατι νεο και οχι το ιδιο μοτιβο λες και σταματησε ο χρονος!! Απο την αλλη δεν μπορεις καθε 3 και λίγο να ξαναστηνεις και να ξαναπληρώνεις απο την αρχη το σαιτ οποτε πρεπει να υπάρχει μια συμφωνια "ψιλοαναβαθμισης" ή "συνεχους αναβαθμισης" και οχι παρε αυτο δωσε μου λεφτα και μετα "που σε ειδα που σε ξερω". Δυστυχως αυτο που εφαγα 4 μηνες για να το μαθω εμπειρικα το διαβασα μιλις τωρα σε ενα -δυστυχως- ξενο σαιτ!!! Δεν θα διαλεξεις το ταδε προγραμμα επειδη ειναι free αλλα επειδη ειναι διασημο (popular) και επειδη μορει ευκολα να βρεις ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ να και το αγγλικο κειμενο "First let's discuss why i suggest Oscommerce family (Oscommerce MS2, Creloaded, Zencart) shopping carts. There are almost dozen really nice shopping cart solutions that are better then Oscommerce - more powerful, more user-friendly, more reliable (Miva , VPASP , ASPdotnetstorefront , X-cart , CS-cart , Cubecart ). But all they have one big disadvantage - they are not FREE. So because Oscommerce is one of the most popular open sourced shopping cart software over the web you will be able to find affordable web developers, affordable support and affordable data entry. If you just starting then you maybe think that you don't need all this side help. But believe me you can't handle this entire staff by yourself. You store will grow, you customers will start calling you about damaged packages and you will not be able to leave time to make some improvements to your store or add in time new collection of products that you just got from your supplier. So i suggest you to select Oscommerce family software not because it's free but because it's popular. It's the same reason why you are buying car that has service not far from your home." Τωρα στην Ελλαδα οι webμαστορες διαλεγουν να φτιαξουν απο την ΑΡΧΗ καποιο e-shop προγραμμα παρα να ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ενα υπαρχον προγραμμα!!!! Ποιο το νοημα??? Εχω και αλλα να πω αλλα θα βγει το ποστ 8 σελιδες οποτε σταματαω!!!
NUKE2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Παιδια,οπως ειχα γραψει και στην προηγουμενη σελιδα θελω να βρω κατι τετοιο και απλα να βαλω καποια προιοντα. http://nexusgamers.co.uk/catalog/index.php Δεν με ενδιαφερει να υπαρχουν τραπεζες και τα σχετικα.Θα συνενουμε μεσα απο email. Δεν ξερω καθολου προγραμματισμο οποτε ψαχνω κατι τελειος ετοιμο στο οποιο απλα θα βαζω καποια προιοντα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.