Προς το περιεχόμενο

Εργασια στα δικτυα Η/Υ

xakerdo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποια θεματα σχετικα με τα δικτυα πανω στους Η/Υ,για καποια εργασια που εχω????:-)

Δημοσ.

Πολυ γενικο αυτο που ζητας. Θελεις να κανεις μια εργασια σχετικα με καποιο συγκεκριμενο τυπο δικτυου ή γενικα για δικτυα; Τι επιπεδου; Ποσες σελιδες;

Μια μικρη εργασια καπως εξειδικευμενη θα μπορουσε να ειναι σχετικα με το TCP Handshaking.

Γενικα τα δικτυα ειναι εναστρος ουρανος μπορεις να βρεις χιλιαδες θεματα.

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι γενικο αυτο που ζηταω αλλα βασικα θελω να βρω ενα θεμα με οτι εχει σχεση με δικτυα,οτι να ναι,ειτε LAN,MAN,WAN,δορυφορικο internet,ασυρματα δικτυα κ.α.Αν εχεις καποια θεματα και εχεις καποιο υλικο απο αυτα στειλε μου ας πουμε 4-5 θεματα.Η εργασια θα ειναι γυρω στις 25-30 σελιδες.

Δημοσ.

Ερευνητικό-θεωρητικό ή πρακτικό;

Ενδιαφέρον θέμα θα ήταν ένα Honeypot που θα περιλάμβανε την υλοποίηση τεχνικών IDS, Logging, traffic capturing, notifying και analyzing. Δες στο Honeynet project.

Ιδέες για άλλα θέματα μπορείς να πάρεις από περιοδικά του χώρου όπως το ;login ή το Insecure και από θέματα εργασιών των Certificates της SANS

Δημοσ.

Μετα απο πολυ ψαξιμο,βρηκα ενα θεμα που πιστευω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον,αναφερομαι στα δικτυα peer to peer(P2P)!Τι λετε?Εχει κανεις σας καποιες πληροφοριες σχετικα με το θεμα??

Δημοσ.
εγω θα πρότεινα να ασχοληθείς με ip telephony , sip . unified telephony and networks

Να ασχοληθω φιλος,εσυ εχεις κατι να μου δειξεις σχετικα με αυτο?:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...