Προς το περιεχόμενο

Ενημερωση-ΜΜΕ

vitalpoint

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,ανοιγω αυτο το θεμα γιατι πιστευω οτι ενα απο τα δυσκολοτερα πραγματα σημερα ειναι η ενημερωση μας.Δυστυχως δεν ειναι μονο ελλειπης κατα την γνωμη μου αλλα καθοδηγουμενη απο ατομα που θεωρουν οτι η νοημοσυνη μας ειναι ελαχιστη και οτι πηγαινουμε σαν τα βοδια οπου τους ριξουν αχυρο.

Επειτα αυτο που εμενα ενοχλει πολυ ειναι η εγκατασταση διαφορων "προσωπικοτητων" σε παραθυρα,εχοντες γνωμη για ολους και για ολα,κριτες,δικαστες των παντων.Και δεν θα το ανεφερα αυτο,αν γυριζοντας καναλι δεν εβλεπα παρομοιους τυπους.

Το ραδιοφωνο προς το παρον ειναι η μονη διεξοδος κατα την γνωμη μου,καποιοι σταθμοι εχουν κρατησει ενα καλο επιπεδο.

Θα ηθελα οποιος ξερει να αναφερει καμια αξιοπιστη ιστοσελιδα που να μπορει να ενημερωθει κανεις χωρις να τον κοροιδευουν

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ευθύνονται μόνο οι 20 γνωστοί δημοσιογράφοι που είναι πίσω από τα παράθυρα, αλλά και 20.000 τσογλανάκια που υπηρετούν πιστά στο ίδιο πνεύμα.

Πάλι οι εξωγήινοι φταίνε για τα κακώς κείμενα;

Αφού τα βλέπω τα παιδάκια, 2 βδομάδες είναι στη δουλειά και αμέσως ρουφιανάκια και γλυφτάκια. Ποιός φταίει, ο εργοστασιάρχης;

Μήπως φταίνε οι πατεράδες τους; Γιατί μια μέρα πήγε ο αδερφός μου να με καρφώσει στον πατέρα μου ότι τον χτύπησα και του μαύρισε το μάτι. Σύμφωνα με το ελληνικό έθιμο οι ρουφιάνοι εκτελούνται πρώτοι.

Το τουρκικό dna δύσκολα αποβάλεται από τον οργανισμό.

Δημοσ.

Εν μερει εχεις δικιο φιλε,βεβαια αυτα τα τσογλανακια την γραμμη την παιρνουν απο τους μεγαλους.Οσο για το dna διαφνω οχι οσον αφορα την προελευση του αλλα στο οτι ειναι στο χερι του καθενος να βελτιωνει τον εαυτο του.Και αυτο ειναι το δυσκολο κομματι.

Και οσον αφορα τους ρουφιανους εχεις δικιο,δεν υπαρχει μια φορα.

Το θεμα ειναι ομως οτι το ναγνωριζει κανεις τον κανει ισχυρο,και εχω βαρεθει να μου πουλανε μπουρδες.

Συμφωνω με τον Zatara το σκαι ειναι λιγοτερο χειροτερο απο τα αλλα καναλια.Το μη χειρον βελτιστον...

Δημοσ.

Κάποτε ο Ιωάννης ο πρόδρομος (διωρθώστε με εάν κάνω λάθος) είπε ότι για να αλλάξουν οι βασιλειάδες πρέπει πρώτα να αλλάξει ο λαός. Όσο λοιπόν τους παρακολουθούμε και τους πιστεύουμε τόσο θα μας κοροϊδεύουν και όσο είμαστε διατεθιμένοι να γίνουμε τσογλανάκια (όπως αναφέρθηκε παραπάνω) τόσο η παραγωγή σκουπιδιών θα μεγαλώνει.

Δημοσ.

τιποτα παιδια ο μονος που τα λεει οπως ειναι,ειναι ο Λαζο!!!

Ναι παραγματι αν αλλαξει ο λαος αλλαζουν και οι βασιλειαδες,γιατι ουσιαστικα εμεις δινουμε δυναμη σ αυτους τους αλητες.Και οχι μονο αλητες αλλα και ηλιθιους,γιατι αν ηθελαν θα μπορουσαν να εχουν την εκτιμηση και τον σεβασμο ολου του κοσμου,κανοντας απλως σωστα την δουλεια τους.Ομως εχουν καταντησει να τους εχει ξεφωνησει ολος ο κοσμος γιατι δουλευουν προς οφελος διαφορων παραταξεων.

Πως κρινετε το γεγονος οτι δημοσιογραφοι,οι οποιοι υποτιθεται οτι ειναι αντικειμενικοι και ανεξαρτητοι πολιτικων θεσεων περμνανε στην πολιτικη?Τιθεται σε αμφισβητηση η μεχρι εκεινη την στιγμη αντικειμενικοτητα τους η οχι?

Και αυτοι οι κυριοι στο συστημα ειναι πολιτες α κατηγοριας,υπερανω νομων και κανονων.Ε τι ειναι 5.000.000?

Δημοσ.

Για να βλεπεις τις πραγματικες ειδησεις πρεπει να ξερεις ποιες κατασκευαστικες εταιρειες εχει ο καθε καναλαρχης και να γνωριζεις ποτε γινονται οι δημοπρασιες εργων για να μην βλεπεις τις ειδησεις του.

Δεν υπαρχει ενημερωση κυριοι.

δεν υπαρχουν καθαροι εκδοτες οι καναλαρχες που να δουλευει για την ενημερωση.Ολα τα καναλια ειναι μεσα.Δηλάδη πως βγαζουν κερδη μπορειτε να μου πειτε?

Μην ξεχνατε οτι περισυ ο Αλφα μπηκε 20 εκατομυρια ευρω μεσα,και γιαυτο αποχωρησε ο Χατζηνικολαου.(Αν ειναι αυτη η αληθεια)

Πως βγαζει κερδη αυτος ο ιδιοκτητης δηλαδη?

Δημοσ.

Εξηγησε λιγο καλυτερα το πρωτο μερος γιατι δεν το πιασα καλα.

Αυτοι εχουν τρελα κερδη απο τις διαφημισεις.

Και μην ξεχνας και τις επιδοτησεις και τις επιχορηγησεις.

Δημοσ.

Επίσης είναι και το τι κόμμα ψηφίζει ο καθένας.

Άλλος αποφασίζει να ενημερώνεται από τη ΝΕΤ, άλλος από το MEGA, άλλος από το ALΤΕR και άλλος από τον Λαζόπουλο..

Δημοσ.

Ναι παιζει ρολο στην αντηληψη της αντικειμενικοτητας αλλα τα μμε εχουν υποχρεωση να ενημρωνουν με τον πληρεστερο και αντικειμενικοτερο τροπο το συνολο των πολιτων.Απο κει και περα ο καθενας μας καθοριζει τις πολιτικες του επιλογες ποθ κατα την γνωμη μου πρεπει ναγινονται κατα συνηδηση και οχι κατα παραδοση οποιες και να ειναι αυτες

Δημοσ.
τιποτα παιδια ο μονος που τα λεει οπως ειναι,ειναι ο Λαζο!!!

Ναι παραγματι αν αλλαξει ο λαος αλλαζουν και οι βασιλειαδες,γιατι ουσιαστικα εμεις δινουμε δυναμη σ αυτους τους αλητες.Και οχι μονο αλητες αλλα και ηλιθιους,γιατι αν ηθελαν θα μπορουσαν να εχουν την εκτιμηση και τον σεβασμο ολου του κοσμου,κανοντας απλως σωστα την δουλεια τους.Ομως εχουν καταντησει να τους εχει ξεφωνησει ολος ο κοσμος γιατι δουλευουν προς οφελος διαφορων παραταξεων.

Πως κρινετε το γεγονος οτι δημοσιογραφοι,οι οποιοι υποτιθεται οτι ειναι αντικειμενικοι και ανεξαρτητοι πολιτικων θεσεων περμνανε στην πολιτικη?Τιθεται σε αμφισβητηση η μεχρι εκεινη την στιγμη αντικειμενικοτητα τους η οχι?

Και αυτοι οι κυριοι στο συστημα ειναι πολιτες α κατηγοριας,υπερανω νομων και κανονων.Ε τι ειναι 5.000.000?

Θα βγει κανένα σκάνδαλο για τον Λαζό και να δω τι θα κάνουν οι οπαδοί του.

Την δουλειά τους δεν πρόκειτε να την κάνουν καλά ακόμη και να το ήθελαν γιατί είναι ανίκανοι. Το γνωρίζεις ότι ο Μπους σύμφωνα με ένα ινστιτούτο έχει ενενηντατόσο (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) δείκτη IQ δυστηχώς ψηφήζουμε τους πιο χαζούς. Φαντασού να κάνω έναν συναγωνισμό και να βγω πιο έξυπνος από τον Προθυπουργό;:lol:

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είσαι οπαδός κάποιου για να καταλαβαίνεις αυτό που αντιλαμβάνεται η απλή λογική. Το να λες την αλήθεια δεν είναι καμιά φοβερή ικανότητα, ειλικρινή κριτήρια είναι. Κι όσα σκανδαλά να βγουν δεν αναιρείται ό,τι έχει πει. Επαναλμβάνω μιλάω για την περιγραφή της πραγματικότητας ότι δεν αλλοιώνεται, όχι οι προσωπικές/συναισθηματικές θέσεις του λαζόπουλα.

Η κατάσταση του τι ψηφίζουμε είναι χειρότερη. Δεν πάει μόνο το πιο έξυπνος ή χαζός. Καλά ο Μπους, αλλά ο Τσέινι? Ξεφτέρι είναι αλλά είναι απλά κακός, an evil motha' fucka'

να σταθώ πάντως και στο αρχικό σχόλιο πως το ραδιόφωνο κρατάει μια αξιοπρέπεια. Όταν δεν έχεις την εικόνα αρα την εύκολη αναγνωρισημότητα της τηλεόρασης, ούτε τα μυαλά σου παίρνουν αέρα ούτε αλλοιώνεις το περιεχόμενό σου για χάριν του θεάματος.

radio ownz tv

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...