Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ακόμα έχει πρόβλημα? έλεος... από ότι διάβασα πάντως τα ίδια και η HOL
dusan7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Απο οτι βλεπω εισαι ενημερωμενος αριστα. Και πολυ ειπες για download.H 4net μας δουλευει κανονικα. Απο Τριτη πολλοι θα πανε για διακοπη κιας πληρωσουν το 70αρι. Οι υπολοιποι πανε για καταγγελιες, μαζι κι εγω. Να κανονίσουμε ομαδικές καταγγελίες, ή μηπως υπαρχει κάτι ήδη?
nick#18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 εγω τωρα ειμαι οκ εφτιαξε δεν ξαναπαρουσιασε κανενα προβλημα μεχρι στιγμης....κατευαζω τωρα με 2,1 παλι οπω στις αρχες....(απο τον ftp server της forthnet) επεσε και ο θοριβος απο τα 28db στα 21....τωρα τι εφτεγε δεν ξερω παντος τωρα ειμαι οκ...
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Παιδιά επειδή διάβασα πολλά θα πω μόνο δύο πράγματα. Στην εργασία μου έχω Con-X στα 24 mbit. Από το DSLAM απέχει κυριολεκτικά 100 μέτρα και πάλι είχα προβλήματα αποσύνδεσης. Καθώς εργάζομαι σε κατάστημα H/Y ειχα την ευχέρια να δοκιμάσω διάφορα router και splitter. Λοιπόν το συμπέρασμα είναι οτι ακόμη και το splitter ( pstn η isdn) επιρεάζει ΤΡΟΜΕΡΑ τον θόρυβο που έχει η γραμμή.Το splitter που δίνουν μαζι με τα router της Forthnet είναι απλα αίσχος. Δώστε 5-10 ευρώ και αγοράστε ένα καλό να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας. Για τα router τώρα. Όπως είπα δουλέυω σε καταστημα Η/Υ και μου εχουν ερθει ότι router με οτι ρυθμίσεις ναναι. Οι σωστες ρυθμίσεις ( εκτός και αν υποδείξουν διαφορετικά οι τεχνικοί) είναι PPPoE , LLC kαι VPI kαι VCI 8 kαι 35. Απαραιτητη προυπόθεση είναι τα router να είναι adsl2+. Eπίσης μου έχει έρθει pc με κάρτα ethernet στα 10mbit (αντικα). Επίσης στην οικοδομή που μένω στο 2ο όροφο που είμαι έχω double play forthnet και συγχρονίζω στα 21 mbit. στον 5 όροφο στην ίδια οικοδομή συγχρόνιζε στα 10 mbit. 'Eφερε ο άνθρωπος και του άλλαξαν ΟΛΑ τα καλωδια εντος σπιτιού και μέχρι το καφαο και συγχρονίζει πλέον στα 22,500 ( περισότερο απότι εγώ). Δεν λέω πάντως ότι και η Forthnet δεν κανει μαλακίες. Ο γαμπρός δεν είχε μετά από μία συντηρηση που έκανε h forthnet στο δικτυο ιντερνετ και μεχρι να τους πείσουμε ότι ήταν δικό τους πρόβλημα μας έβγαλαν την πιστη στα τηλεφωνα και δοκιμές κτλ. Λοιπόν ... αυτά απο μενα. Ελπίζω να βοήθησα λίγο την κατάστασηEdit nick#18 δοκίμασε αυτο το link http://www.dslreports.com/tweaks αφου τεσταρει speed κτλ σου ζηταει καποια στοιχεια για την γραμμη σου και μετα σου δινει συμβουλες. Επισης αν μπορεις να... "βρεις" το tune up utilities πάνε στο system optimazer - accelarate internet downloads επέλεξε local area και 8α σου δώσει προτασεις για ρυθμισεις που βελτιωνουν αρκετα την κατασταση ( τουλαχιστον σε εμενα) σωστα ολα αυτα απλα θα διαφωνισω σε κατι.επειδη εχω δοκιμασει πολλα splitter θα πω οτι στα splitter δεν υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες.εχω δοκιμασει παρα πολλα splitter απο αυτα που λες της forthnet και δεν ειχα προβλημα.αντιθετα ενω παντα ημουν υπερ των speedtouch splitter τωρα τελευτεα εχω δει να κανουν κατι νερα και να περναει θορυβοσ.λεω θα φτεει το ενα αλλα το ειδα με πολλα εκτος αν ηταν η παρτιδα.οπως οταν καποιος εχει προβλημα με τιν γραμμη του το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει ειναι να δοκιμαζει χωρις τηλεφωνα κτλ πανω στην γραμμη.σε φιλτρα εχω δει μαπα φιλτρα και αυτα ηταν μια συγκεκριμενη ετερεια.ολα τα φιλτρα που εχω δεν δεν μπορω να πω οτι ηταν καποιο χαλια εκτος απο ενα το οποιο δεν ειναι πλαστικο και ειναι σαν να εχει μονωτικη απεξω .αυτο ηταν χαλια. εγω τωρα ειμαι οκ εφτιαξε δεν ξαναπαρουσιασε κανενα προβλημα μεχρι στιγμης....κατευαζω τωρα με 2,1 παλι οπω στις αρχες....(απο τον ftp server της forthnet) επεσε και ο θοριβος απο τα 28db στα 21....τωρα τι εφτεγε δεν ξερω παντος τωρα ειμαι οκ... για την ταχυτητα ισως εκαναν αναβαθμιση.για το θορυβο κατι θα αλλαξε στην γραμμη σου.δεν εχει καμια σχεση το φορτο του bandwidth με το που κλειδωνεις. και απλα θα ελεγα μακρια απο splitter που ειναι pstn /isdn μαζι.δεν ειναι οτι καλυτερο και κανουν παραξενα.
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Mάλλον ο ΟΤΕ ενεργοποίησε σήμερα τη γραμμή μου, αλλά η 4Νετ δεν έχει στείλει σμς ακόμη, εξ'ου και η χαμηλή ταχύτητα της γραμμής. Το τεστ της 4νετ δείχνει 2,1 MB/s, το ρούτερ συγχρονίζει στα 12mbit και από RS/FTP κατεβάζω με 300kbps.Κοινώς μπάχαλο, αν και είναι αρχή ακόμη και δεν γκρινιάζω.
dusan7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εχω αρκετα disconects με Φορτηνετ 2play. Tους πήρα τηλέφωνο και μου λένε δεν είναι πρόβλημα αν συμβαίνει 2-3 φορές το μήνα. Το κακό είναι ότι αργεί να επανασυνδεθεί , αν συνδεθει βέβαια. Εχω μήνει και 2 μέρες χωρίς dsl.¨Εχω το Linksys wag200 με το τελευταιο firmware
paonikgt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 καλησπερα κανενας απο λαρισα που ανοικει στην ακαδημια να μου πει εντυπωσεις?Γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω forthnet
TechnoState Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 καλησπερα κανενας απο λαρισα που ανοικει στην ακαδημια να μου πει εντυπωσεις?Γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω forthnet χμ, μετα απο ΟΟΟλα τα παραπανω το σκεφτεσαι ακομα????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Το τεστ της 4νετ δείχνει 2,1 MB/s, το ρούτερ συγχρονίζει στα 12mbit και από RS/FTP κατεβάζω με 300kbps. το test της Forthnet δείχνει 2.1mbit/sec...όχι mbyte/sec χμ, μετα απο ΟΟΟλα τα παραπανω το σκεφτεσαι ακομα???? αν πιστεύεις ότι άλλοι εναλλακτικοί (ακόμα και ο ΟΤΕ) δεν έχουν προβλήματα τότε μάλλον είσαι αφελής
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 το test της Forthnet δείχνει 2.1mbit/sec...όχι mbyte/sec Oχι ρε γμτ, με πρόλαβες πριν το κάνω edit.Πριν λίγο το σκέφτηκα πως έκανα τυπογραφικό λάθος. Πλέον, συγχρονίζει καλά μεν, αλλά μόλις στα 10 mbit.Ευτυχώς είναι εντάξει το latency, περίπου 120ms με US και 40-80 με Ευρώπη. Λέτε να φτιάξει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 το ping? αμφιβάλω... για δώσε τα γνωστά line stats που βλέπεις στο router
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 To ping είναι σχεδόν αδύνατον να αλλάξει.Περισσότερο για την ταχύτητα κατεβάσματος ενδιαφέρομαι. Μόνο αυτό βλέπω στο D-Link, θα κάτσω να ψάξω τα dB κτλ. ADSL Status (Downstream/Upstream) : 12767(Kbps) / 1021(Kbps) Edit:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 normal συγχρονισμός για τα db σου... η ταχύτητα κατεβάσματος θα αυξηθεί (δλδ περίπου μέχρι 1.300kb/sec) όταν γίνει το "account" σου 24mbit... υπομονή 1 μέρα ακόμα (άντε 2)
paonikgt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 καλησπερα κανενας απο λαρισα που ανοικει στην ακαδημια να μου πει εντυπωσεις?Γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω forthnet
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 αυτο που ρωτας ειναι σχετικο.μπορει εσυ να εισαι πολυ πιο μακρια απο καποιον αλλον η η γραμμη σου να ειναι χαλια για καποιο αλλο λογο.ολα σχετικα ειναι εκτος αν εχεις ηδη adsl και εχεις δει τα margin και attenuation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.