Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Τι λεει η Υπερασπιση κε Προεδρε; ότι δεν υπάρχει τέλειος ISP... Και ανώτερα αγόρι μου!!!Τι με νοιάζει εμένα..? ούτε εμάς...use PM Luke
Bakxos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 λοιπον δειτε τη παρακατω εικονα και θα καταλαβετε γιατι τα παιρνω με τη forthnet. double play συνδεση χωρις ανοιχτο τορρεντ χωρις τπτ κατεβαζω απο το σιτε τις microsoft kai δειτε ταχυτητα. θελω να ακουσω μερικους εδω μεσα που μου λενε αντε να μη πω τη μου λενε. πειτε μου τη γνωμη σας τη πρεπει να κανω?
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 εγω τωρα που κατεβασα κατεβασα με ανοιχτο το azureus me 250.
Bakxos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 πες μου ομως ρε φιλε pouline εγω φταιω δηλαδη? εγω κανω κατι λαθος ε? ειπαμε ενταξει δεν ειμαστε οι expert στα pc αλλα προσπαθουμε και νομιζω πως δεν κανω κατι λαθος. απλα εκει στη forthnet ειναι ανικανοι. η απαντηση απο την forthnet ειναι οτι παρατηρουν βραχυκυκλωμα που προκαλειται απο μπριζα οτε που εγω ομως δεν εχω. ή επειδη το σπιτι ειναι παλιο ισως να υπαρχει μεσα στον τοιχο. τι να πω μπορει να συμβαινει και αυτο. θα δοκιμασω να το λυσω.
PETROS13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 πες μου ομως ρε φιλε pouline εγω φταιω δηλαδη? εγω κανω κατι λαθος ε?ειπαμε ενταξει δεν ειμαστε οι expert στα pc αλλα προσπαθουμε και νομιζω πως δεν κανω κατι λαθος. απλα εκει στη forthnet ειναι ανικανοι. η απαντηση απο την forthnet ειναι οτι παρατηρουν βραχυκυκλωμα που προκαλειται απο μπριζα οτε που εγω ομως δεν εχω. ή επειδη το σπιτι ειναι παλιο ισως να υπαρχει μεσα στον τοιχο. τι να πω μπορει να συμβαινει και αυτο. θα δοκιμασω να το λυσω. εντάξει, μην ξεχνάμε πως η ταχύτητα του adsl εξαρτάται και από την ποιότητα των καλωδίων..
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 πες μου ομως ρε φιλε pouline εγω φταιω δηλαδη? εγω κανω κατι λαθος ε?ειπαμε ενταξει δεν ειμαστε οι expert στα pc αλλα προσπαθουμε και νομιζω πως δεν κανω κατι λαθος. απλα εκει στη forthnet ειναι ανικανοι. η απαντηση απο την forthnet ειναι οτι παρατηρουν βραχυκυκλωμα που προκαλειται απο μπριζα οτε που εγω ομως δεν εχω. ή επειδη το σπιτι ειναι παλιο ισως να υπαρχει μεσα στον τοιχο. τι να πω μπορει να συμβαινει και αυτο. θα δοκιμασω να το λυσω. ti router εχεις στα ποσα κλειδωνεις με τι χαρακτηριστικα γραμμης πως ειναι συνδεδεμενος στο pc σου και αν κατεβζεις με download manager η οχι.και αν εχεις πριζακι με λογοτυπο οτε η αντικεραυνικο.αυτα απο ερωτησεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 λοιπον δειτε τη παρακατω εικονα και θα καταλαβετε γιατι τα παιρνω με τη forthnet. double play συνδεση χωρις ανοιχτο τορρεντ χωρις τπτ κατεβαζω απο το σιτε τις microsoft kai δειτε ταχυτητα. θελω να ακουσω μερικους εδω μεσα που μου λενε αντε να μη πω τη μου λενε.πειτε μου τη γνωμη σας τη πρεπει να κανω? use DOWNLOAD MANAGER Luke! έχω βαρεθεί να τα γράφω ξανά και ξανά γμτ...
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 μερικως φορες λεω τα download manager τα βγαλαν για πλακα?πηγαιντε στο σιτε thw asus και αμα κατεβασεις γρηγορα χωρις download manager πεστο μου.οχι οτι με download manager 8α πετας αλλα πολυ καλυτερα.
jakegate7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 idm,dap,flashget,free download manager.. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το flashget (είναι ομορφούλικο ),το dap το είχα για κανά χρόνο αλλά δε το ξαναβάζω γιατί με είχε τρελάνει με τις χαζομάρες που είχε αριστερά.Τα άλλα δύο δε τα έχω βάλει αλλά πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν όλα
djagelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 εβαλα και εγω egw 2play και το πρωι μεχρι τις 12 πιανω ταχυτητα οσο μου ειχανν πει δηλαδη κατεβαζω 1200 περιπου απο τις 12 και μετα πανω κατω αρχιζει η πτωση και μετα βιας στης μια πιανω 60 Eyxaristw.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 a.δεν γραφουμε greeklish.δεν 8α καθομε να το διορθωνω.β.δεν μας ειπες χαρακτηριστικα γραμμης.γ και βασικο αν θες να δεις αν πεφτει η ταχυτητα 8α κατεβασεις με download manager απο http://www.microsoft.com η απο http://www.ati.com ουτε speedtest ουτε δεν ξερω τι απο ftp.ntua.gr και βλακειες.απο αυτα τα δυο θα δοκιμασεις.
RoflCrit Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται (γκρικλις με ελλινιους χαρακτηρες .. ? ? ) χD
NiCk_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ok παιδιά, σήμερα μου ενεργοποίησαν την "24MBP" σύνδεση μου και η διαφορά στην ταχύτητα που είδα ας πούμε ότι δεν ήταν αυτή που περίμενα .. Anw, να τι μου βγάζει στην set-up page του linksys router μου .. SL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 7680 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 11 db Upstream Margin: 10 db Downstream Line Attenuation: 31 db Upstream Line Attenuation: 7.5 db Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να αλλάξω το downstream rate μου ?? Ή οτιδήποτε που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την ταχύτητα μου ?? ( Κατέβασα μέχρι τα 200 kb/s )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.