pankou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Προτείνετε κάποιο μέρος στην Αθήνα που μπορεί κάποιος να τρέξει ή να κάνει γυμναστική ελεύθερα.
Fidelio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Αγιος κοσμάς, φλοισβος, άλσος συγγρου, αλσος Βεικου .πεδιον του άρεως , αλσος ανδρεα παπανδρεου- περιφερειακό πολυγώνου γαλατσίου, αλσος νεας σμυρνης, περιφέρεια Υμηττου -Καρέας, στο πέταλο πανω απο το καλλιμαρμαρο..αυτά μπορώ να θυμηθώ και είναι άλλα τόσα...μαζι με τα αθλητικά κέντρα διαλέγεις και παιρνεις..
kage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 κ παραλιακη απο αλιμο μεχρι γλυφαδα εχει εναν διαδρομο διπλα απο το τραμ
pankou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Το άλσος Βείκου είναι απέναντι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις (κολυμβητήριο) στα δεξιά της Βείκου όπως πηγαίνουμε προς Ν Ηράκλειο; το περιφερειακό πολυγώνου γαλατσίου που είναι; Με ένδιαφέρει κάποιο δημοφιλές μέρος που αθλείτε και άλλος κόσμος, πιό πολύ για τρέξιμο, για να μην τρέχο σε ένα διάδρομο ένος γυμναστηρίου.
pankou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Εμένα με ενδιαφέρουν οι περιοχές κοντά στο Γαλάτσι αλλά καλό είναι να αναφέρονται όλα τα μέρη για όποιον ενδιαφέρεται από άλλες περιοχές
hispanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μια φίλη μου πηγαίνει για τρέξιμο στη Γκράβα.Δεν έχω καταλάβει ακριβώς που, αλλά μου έχει πει ότι έχει στίβο με ταρτάν. Μετά από μια ματιά στο Google earth πιθανολογώ ότι βρίσκεται εδώ: 38° 0'45.85"N, 23°44'30.14"E Για τσέκαρέ το και εσύ.
Fidelio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 pankou δεν μπορώ δυστυχώς να σε κατατοπίσω ακριβώς δεν θυμάμαι - συχνάζω αγιο κοσμά , δεν θα δυσκολευτείς όμως να τα βρεις -ξέρω αρκετό κόσμο που τρέχει εκει πέρα. Νομιζω οτι στην περιπτωσή σου το άλσος βεικου είναι κάτι παραπάνω απο αρκετό πάντως...
kage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ο αγιος κοσμας ειναι ανοιχτος για το κοινο?δεν πληρωνεις τιποτα οπως παλια? κ τα γηπεδα με το χορταρι κτλ?!!
pankou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Τωρα που φτιάχνει ο καιρός νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσουμε λίγο τρέξιμο και να γεμίσουμε τους χώρους αυτούς.
Diablos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ο αγιος κοσμας ειναι ανοιχτος για το κοινο?δεν πληρωνεις τιποτα οπως παλια?κ τα γηπεδα με το χορταρι κτλ?!! Ναι ανοιχτός είναι, δεν πληρώνεις για να μπείς. Στο στίβο μια σε αφήνουν μια δε σ' αφήνουν, είναι με τις μέρες τους. Μπασκέτες και τέννις γηπεδάκια free, όπως επίσης και 2 χωμάτινα ποδοσφαίρου. Σε αυτά με το χορτάρι που ρωτάς δεν αφήνουνε - εκεί κάνει προπόνηση η εθνική ομάδα και τα ψιλοπροσέχουν.
vitalpoint Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Πολυ καλο για τρεξιμο ειναι το αλσος του Συγγρου απεναντι απο την φοιτητικη εστια.Ειναι τεραστιο και καθαρο και γενικα παει πολυ κοσμος
Filos19 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Κανένα μέρος κοντά σε Παγκράτι Βύρωνα Καισαριανή Καρέα??? Πείτε Plz γιατί εδώ και καιρό ψάχνω αλλά τίποτα...
vitalpoint Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Φιλε το αλσος του Συγγρου ειναι δεκα με δεκαπεντε λεπτα με τα ποδια απο παγκρατι,οτι πρεπει για ζεσταμα
Filos19 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Φιλε το αλσος του Συγγρου ειναι δεκα με δεκαπεντε λεπτα με τα ποδια απο παγκρατι,οτι πρεπει για ζεσταμα Εγώ γιατί είδα ότι το άλσος συγγρού είναι Κηφισιά.Για να πάω εκεί από Παγκράτι θέλω μάλλον 15 ώρες και όχι λεπτά!!!
vitalpoint Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Οχι εννοω το αλσος που ειναι στην Ουλωφ Παλμε απεναντι απο την εστια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα