Προς το περιεχόμενο

Toshiba Sattelite A200-1M5 και winXP drivers?

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ από χτες να βάλω τα winXP στο μηχάνημα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι drivers. Τους κατεβάζω από εδώ http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU αλλά κάτι δεν πάει καλά. Έχω βάλει της κάρτας γραφικών, ήχου, δικτύου. Της κάμερας δεν παίζουν, του μόντεμ δεν τελειώνουν με επιτυχία, μου μένουν και άλλες συσκευές που δεν έχουν αναγνωριστεί.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά που πρέπει να γίνουν; Τι πρέπει να κάνω;;;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε εγώ το μόνο πρόβλμα που έχω είναι ότι δεν έχω ασύρματο, αν και ο ασυρματος προσαρμογέας δείχνει οκ και συνδέεται στο ρούτερ δεν μπαίνει σρο ιντερνετ και μου βγάζει μύνημα ότι ο ασύρματος προσαρμογέας δεν είναι εγκατεστημένος. Επίσησς βλέπει και μια άγνωστη συσκευή....

Αν βρω λύση θα σου πω

Δημοσ.

Δοκίμασε με τους 'οδηγούς' των Βίστα που μπορει να κάνουν, αλλα η καλύτερη συμβουλή που σας δίνω είναι απλά να αναβαθμίσετε απο την ίδια σελίδα το BIOS της μητρικής για μεγάλη συμβατότητα..

Δημοσ.
Δοκίμασε με τους 'οδηγούς' των Βίστα που μπορει να κάνουν, αλλα η καλύτερη συμβουλή που σας δίνω είναι απλά να αναβαθμίσετε απο την ίδια σελίδα το BIOS της μητρικής για μεγάλη συμβατότητα..

ΔΕΝ αναβαθμίζουμε ΠΟΤΕ χωρίς λόγο, έτσι για "καλύτερη" συμβατότητα.

Οι αλλαγές στο BIOS αν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα έχουν logs αλλαγών να δεις αν επιλύνεται κάτι, συνήθως ποτέ παραπάνω από 1,2 βασικά προβλήματα motherboard.

ΠΟΤΕ με winflash utilities. USB-Disk και Άγιος ο Θεός.

Αν σου μείνει στο χέρι, δεν παίζει Recovery. Πίσω για αλλαγή...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...