paxantho Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΣΚΗΣΗ C++ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ??? ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ
paxantho Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ( ΜΠΟΡΛΑΝΤ ΣΕ ΠΛΑΣ ΠΛΑΣ) ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ;;;;ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
bokarinho Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Και τι θα καταλάβεις αν γίνει αυτό; Θα σε κάνει καλύτερο; Τι θα σου μείνει; Και γιατί κάποιος να μπει στον κόπο να σου λύσει την άσκηση σου; Τα σκέφτηκες όλα αυτά πριν το γράψεις το μήνυμα;
drm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δεν νομίζω ότι θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι να λύσουν μία δική σου άσκηση....
georgemarios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αφησα την ασκηση για τελευταια στιγμη. δεν διαβασα προγραμματισμο και δεν εχω σκοπο να το κανω. θελω να περασω το μαθημα ΤΩΡΑ. γραφω με κεφαλαια για να ακουστω καλυτερα και να υποκυψετε στην αιτηση μου. βαζω και "επειγον" στον τιτλο για να μη νομιζετε οτι εχω την ανεση χρονου που εχουν οι υπολοιποι που σκοτωνουν την ωρα τους στο φορουμ. θα αστειευεσαι βεβαια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.