Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καμια τριανταπενταριά χρόνια,μετά από κάτι τσίπουρα με κεράσανε μετά κάτι καλαματιανά και μούπεσε κατα τη διάρκεια της πράξης με το έτερον. :eek: :confused:

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και απο τότε δεν σου εχει ξανατύχει, ε; :whistle:

Κοίτα,το να κάνεις την ίδια μαλακία δυό φορές,ε,είναι μαλακία,όπως και να το κάνουμε...

Από τότε δεν μου ξανάπεσε,γιατί δεν πάει μαζί ξύδι+μαύρο,απλό είναι... :devil:

Δημοσ.
Από τότε δεν μου ξανάπεσε,γιατί δεν πάει μαζί ξύδι+μαύρο μου έγραψε ο ουρολόγος βιάγκρα και πλέον γαμάω και κουτσή γαιδάρα στην ανηφόρα,απλό είναι... :devil:

Δημοσ.

Μετά από μισο μπουκάλι τζόνι και 3 υποβρύχια έκανα για 3η φορά την ίδια ημέρα σεξ με την κοπέλα μου. Όπως είναι λογικό, 3η φορά και μεθυσμένος=ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

Ε κάπου στα τελειώματα δεν άντεξα, σταμάτησα, ξέρασα στο χέρι μου και συνέχισα στη τουαλέτα.

Δημοσ.
Ε κάπου στα τελειώματα δεν άντεξα, σταμάτησα, ξέρασα στο χέρι μου και συνέχισα στη τουαλέτα.

Πω-πω τί μου θύμισες...

Σε ανάλογη δικιά μου περίπτωση (χώμα από ξύδια),μόλις πήγε να σκάσει η ρουκέτα την αμπόλησα στη μπότα μου.Στιβάνι Χανιώτικο,με ξυλόπροκες,όλες στο χέρι.

Προτίμησα εκεί μέσα,γιατί σε άλλο σημείο τώρα δεν θα ζούσα να γράφω μαλακίτσες... :cry:

...btw,ακριβό χαλί...

Δημοσ.

Εγώ τη συγκεκριμένη ρουκέτα ακόμα τη ψάχνω. Δε βγήκε ποτέ.

/εντιτ:λαθος οκ.

Δημοσ.

Ναι το κατάλαβα οτι το φάρμακο σου προκαλεί διάρροιες. Απλά, σου σκάνε τόσο ακαριαία ώστε να γεμίζεις τα σώβρακα κατευθείαν; Δεν σου στέλνει προειδοποιητικά σήματα έστω 10" πριν ώστε να ψάξεις για διαφυγή;

Δημοσ.

Καλά μετά την πρώτη φορά δεν το σταμάτησες;..ξερω 'γω ρωτάω τώρα.. :confused:

anyway.. απο γλυστρίματα-πεσίματα έχω γίνει ρεζίλι αμέτρητες φορές και πάντα μέσα σε κόσμο.. όσο πιο πήχτρα τόσο πιο καλά , μέσα σε μαγαζιά οπου τη μία φορά έσπασε και το τακούνι και το έψαχνα με την φίλη μου μέσα στα πόδια των ανθρώπων στο σκοτάδι και τελικά ήρεθε κάποιος και μου το έφερε - ναι ήξερε οτι είναι δικό μου γιατί με είχε δει όλο το μαγαζί να σαβουριάζομαι, μια φορά στην Πατησίων οπου κοίταζα μια βιτρίνα και δεν είδα οτι τελείωσε το πεζοδρόμιο που ήταν και υπερυψωμένο και άρχισα να πετάω με τα χέρια ανοιχτά σαν πουλάκι και ένας καυμένος πακιστανός που ερχόταν απο απεναντι είδε μια τρελλή να του την πέφτει απο ψιλά και χέστηκε.Αλλή φορά πάνω στην Βασ. Σοφίας.Πάνω όμως.Πήγαινα να περάσω απέναντι και μίλαγα στο κινητό , δεν είδα μια λακούβα γύρισε το πόδι μου και σωριάστικα.Μάλιστα το ρεζίλι συνεχίστηκε για ώρα γιατί τελικά είχε ραγίσει ο αστράγαλος και εγώ δεν μπορούσαν να σηκωθώ με τίποτα όμως γιατί πόναγα.Και τα αυτοκίνητα κάναν κύκλους για να με προσπεράσουν..Είχε έρθει ένα παιδί να με παρακαλούσε να με βοηθήσει και γω να μην μπορώ...έμεινα κάνα 5λεπτο καθισμένη άνετα στο οδόστρωμα μιας απο τις μεγαλήτερες λεοφώρους της Αθήνας... :-(

επίσης με έχει δει όπως με γέννησε η μανούλα μου, η μαμα ενός γκομενού μου... :X

Δημοσ.

Καλά μετά την πρώτη φορά δεν το σταμάτησες;..ξερω 'γω ρωτάω τώρα.. :confused:

anyway.. απο γλυστρίματα-πεσίματα έχω γίνει ρεζίλι αμέτρητες φορές και πάντα μέσα σε κόσμο.. όσο πιο πήχτρα τόσο πιο καλά , μέσα σε μαγαζιά οπου τη μία φορά έσπασε και το τακούνι και το έψαχνα με την φίλη μου μέσα στα πόδια των ανθρώπων στο σκοτάδι και τελικά ήρεθε κάποιος και μου το έφερε - ναι ήξερε οτι είναι δικό μου γιατί με είχε δει όλο το μαγαζί να σαβουριάζομαι, μια φορά στην Πατησίων οπου κοίταζα μια βιτρίνα και δεν είδα οτι τελείωσε το πεζοδρόμιο που ήταν και υπερυψωμένο και άρχισα να πετάω με τα χέρια ανοιχτά σαν πουλάκι και ένας καυμένος πακιστανός που ερχόταν απο απεναντι είδε μια τρελλή να του την πέφτει απο ψιλά και χέστηκε.Αλλή φορά πάνω στην Βασ. Σοφίας.Πάνω όμως.Πήγαινα να περάσω απέναντι και μίλαγα στο κινητό , δεν είδα μια λακούβα γύρισε το πόδι μου και σωριάστικα.Μάλιστα το ρεζίλι συνεχίστηκε για ώρα γιατί τελικά είχε ραγίσει ο αστράγαλος και εγώ δεν μπορούσαν να σηκωθώ με τίποτα όμως γιατί πόναγα.Και τα αυτοκίνητα κάναν κύκλους για να με προσπεράσουν..Είχε έρθει ένα παιδί να με παρακαλούσε να με βοηθήσει και γω να μην μπορώ...έμεινα κάνα 5λεπτο καθισμένη άνετα στο οδόστρωμα μιας απο τις μεγαλήτερες λεοφώρους της Αθήνας... :-(

επίσης με έχει δει όπως με γέννησε η μανούλα μου, η μαμα ενός γκομενού μου... :X

ahaha εσύ ήσουν ?? ειλικρινά σε λυπήθηκε η ψυχή μου!

είπα να κατέβω να βοηθήσω,αλλά με πρόλαβε ο άλλος..κρίμα,έχασες κελεπούρι! :P

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=IPfH8vDFazc

αγνωστος αντρας την πεφτει σε γυναικα στο νετ γυναικα σκεφτεται εκεινη την ωρα "τι θελει αυτος ο μαλακας τωρα; ψαχνει καμια ευκολη να πηδηξει;" αρα μην απορεις οταν εβαλες και το get inspired και τις λες θελω λιγη εμπνευση τωρα. ακουγεται σαν "εχω σηκωμαρες μπορεις να βοηθησεις;"

Ας κάνουμε ένα μικρό πείραμα. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται μια εικόνα η οποία αποτελείται από 2 διαφορετικές εκδοχές:

post-199820-0-92638100-1300225188_thumb.jpg

1)Αυτό το οποίο εγώ (και οι περισσότεροι από εσάς) βλέπουμε είναι έναν άντρα και μία γυναίκα να κάνουν σεξ. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι έχουμε ωριμάσει αρκετά έτσι ώστε να γνωρίζουμε το περιεχόμενο της εν λόγω πράξης.

2)Για να σας γλυτώσω από τον κόπο, τώρα κοιτάξτε προσεκτικά μόνο τις γκρίζες περιοχές των σωμάτων των 2 ατόμων ενώ

συγχρόνως εστιάζετε την όρασή σας στο κέντρο. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι μερικά δελφίνια. Την δεύτερη εικόνα την αντιλαμβανόντουσαν κυρίως οι παιδικές ηλικίες επειδή πολύ απλά δεν είχαν βιώσει κάποια ερωτική εμπειρία.

Τώρα αν εσύ σε μια συζήτηση μεταφράζεις στο μυαλό σου το εξής μήνυμα:

-Πάνω δεξιά στο προφίλ μου, μου εμφανίζει Get inspired from Christiana's Chatzichristou profile, εγώ φταίω που σου γράφω; -Θέλω λίγη έμπνευση τώρα! :P

με το:

-Έχω σηκωμάρες, μπορείς να βοηθήσεις;

τότε υπάρχουν 3 περιπτώσεις. α)Έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, β)δεν γνωρίζεις την κυριολεκτική σημασία της γλώσσας ή γ)το παρακάνεις με το σεξ στην ζωή σου. Όπως και να'χει εγώ δεν είμαι το εξιλαστήριο θύμα καμιάς γυναίκας η οποία δεν έχει ούτε τον στοιχειώδη έλεγχο για να φιλτράρει αυτά τα οποία σκέφτεται προτού τα γράψει.

Και για εκδίκηση είπες να δώσεις το όνομα της στο ινσομνια μην ξεφύγει από το φεησμπουκ κανενός πλέημποη μαλάκα.

Miss Yin όσα friend requests και αν δεχτεί αυτή επιλέγει αν θα τα αποδεχτεί τελικά ή όχι. Τώρα αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποδέχεται κάποιον χωρίς να τον ξέρει καν, τότε εκτός από κάποια μαθήματα διαχείρισης θυμού-άγχους ίσως χρειάζεται και μαθήματα κοινής λογικής. Εντούτοις, δεν είμαι ο υπεύθυνος για μια τέτοια κατάσταση γιατί απλώς μετέφερα την εμπειρία μου χωρίς να προσβάλλω τίποτα και κανέναν (και η παραπάνω διατύπωση αποτελεί αναμφισβήτο, αποκλειστικό και πνευματικό μου δικαίωμα).

Κάμπια και μπάζο δεν είναι σε καμιά περίπτωση, ίσα ίσα είναι πολύ ωραία γυναίκα.

Από την άλλη, αν η ιστορία είναι ακριβώς όπως την λέει ο φίλος και δεν παρέλειψε τίποτα, που

δεν έχω λόγο να πιστεύω κάτι τέτοιο γιατί αν την είχε προσβάλει με κάποιον άλλο τρόπο προηγουμένως

θα μπορούσε κάλλιστα να τον είχε διαγράψει από φίλο στο fb, τότο η τύπισσα είναι άλλη μια κλασική

ελληνίδα που την έχει δει κάπως και που αν τη ρωτήσει κάποιος την ώρα στον δρόμο θα φωνάξει "βοήθεια,

με βιάζουν".

Ελεεινή συμπεριφορά, από την στιγμή που δέχεσαι να κάνεις φίλο τον άλλο στο fb, για μένα είναι αυτονόητο

ότι αν σου πει "γεια" στο chat, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις επίσης ένα γεια και όχι

να τον βρίσεις.

Κακώς χαλάστηκες αδερφέ, για τέτοια τσόκαρα δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου.

Κακώς το τράβηξες μέχρι την 3η φορά και εσύ αφού έβλεπες ότι δεν απαντάει, αλλά το σχόλιο της

σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται.

Ευτυχώς δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, υπάρχουν και καλά κοριτσάκια.

Το συγκεκριμένο χωριατάκι από μικρό προφανώς της έκανε σκατά τα μυαλά η μάνα της

και τώρα νομίζει ότι έχει πιάσει τον πάπα απ' τα @@. ΟΥΣΤ.

Δεν αξίζει να χαλιέσαι.

Αν είχες κάνει κανά σαλιάρικο πέσιμο τώρα θα τ' άκουγες εσύ, αν όμως είναι όπως τα λες σου δίνω δίκιο βουνό.

Δέκα από εμένα τουλάχιστον(τα fake fb profile μου για trolling) σε κάποιο θα τσιμπήσει. :lol:

Ναι μωρέ οι δύσμοιρες οι γυναίκες τι να κάνετε και εσείς .. με τον κάθε πεφτουλα να σας πρήζει από το internet δηλαδή έλεος που πάμε?

Επειδή οι περισσότερες γκόμενες ανεβάζουν στο facebook φωτογραφίες τους με το βρακί η με τα βυζιά έξω και ποζάρουν στις φωτογραφίες με χαρακτηριστικό βλέμμα τι πάει να πει ? και μετά αυτοί οι αχρείοι κάνουν πέσιμο λες και τους έδωσαν δικαίωμα. :mellow:

Γνώμη μου ? Βλακεία το πέσιμο από facebook όμως εξίσου βλακεία και το να το παίζεις ότι πειράχτηκες με το παραμικρό.. γιατί αν δεν θες να σου μιλήσει κάποιος δεν τον κανεις φίλο .. όχι όπως κάτι βλαμμένα που κάνουν add οποιον/οποια νάνε για να φαίνονται ότι έχουν πολλούς φίλους (/sad). :huh:

post-199820-0-97248400-1300225604_thumb.jpg

Κάμπια.

Ωραίο το στεγνό δώσιμο πάντως.

Έτσι για να παραδειγματίζονται οι στημένες ντίβες Ελεεινίδες πατσαβούρες του φέηστσιμπουκ.

Και ούτε η πίτα σε χάλασε, να παραδειγματίζεσαι κι εσύ, εκ του ασφαλούς πέφτουλα δούλε του φέηστσιμπουκ.

εντιτ: Και τώρα βλέπω οτι είναι και σε σχέση. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ, αντροχωρίστρα, μπαμπέση, λουμπίνα.

spoiler

Έλα να σου πω, όταν εγώ προσπαθούσα να της πιάσω συζήτηση στο status της είχε "Ελεύθερη". Μ***κίες έχω σταματήσει

να κάνω. -_-

spoiler

η κοκκινομάλλα είναι ή η άλλη? :lol:

Η άλλη. Και η κοκκινομάλλα όμως δεν πάει πίσω, έτσι; Σε έχω ψυχολογήσει τώρα εσένα, ψήθηκες να της την

πέσεις στο ξερό. Μην ξεχάσεις όμως μετά να γράψεις και την εμπειρία σου εδώ.

Α, και να μην ξεχάσω. Στείλ'της και ένα δωράκι από εμένα:

Terrorblade.gif

http://www.youtube.com/watch?v=SqbjDbnBWgo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...