TH_boy_20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγώ στην δουλέια πριν από χρόνια ήταν ένα ανδρόγυνο για ψώνια και είπα στην γυναίκα καθήστε μην είστε όρθια εγκύος γυναίκα! και μου λέει μα δεν είμαι έγκυος!
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγώ στην δουλέια πριν από χρόνια ήταν ένα ανδρόγυνο για ψώνια και είπα στην γυναίκα καθήστε μην είστε όρθια εγκύος γυναίκα! και μου λέει μα δεν είμαι έγκυος! Είχε προκοίλι ? μπυροκιλια ΑΑ ε? αχχαχααχ ε καλά δεν έφταιγες εσύ
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εχω καλυτερο. ειμαι στις τουαλετες του πανεπιστημειου και βαζω μολυβι στο ματι, οποτε βλεπω απο πισω μου ενα χοντρο ατομο, κινεζικης καταγωγης, με φορμες και κοντα μαλλια. οποτε γυρναω και με ενα φυσικο σοκαρισμα κανω την ερωτηση " τι θες εσυ εδω; αυτες ειναι οι τουαλετες των κοριτσιων" μαντεψπτε το φυλλο του ατομου... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Προσκυνω Παναγιωτη Δρακοπουλο, το δασκαλο/διατροφολογο/ζεν μαστερ/Μπρουσλή. Karate γράφει ορέ, όχι Kung Fu εχω καλυτερο. ειμαι στις τουαλετες του πανεπιστημειου και βαζω μολυβι στο ματι, οποτε βλεπω απο πισω μου ενα χοντρο ατομο, κινεζικης καταγωγης, με φορμες και κοντα μαλλια. οποτε γυρναω και με ενα φυσικο σοκαρισμα κανω την ερωτηση " τι θες εσυ εδω; αυτες ειναι οι τουαλετες των κοριτσιων" μαντεψπτε το φυλλο του ατομου... fuck yeah!
TH_boy_20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Είχε προκοίλι ? μπυροκιλια ΑΑ ε? αχχαχααχ ε καλά δεν έφταιγες εσύ ε πές στους φίλους που μετά από τόσα χρόνια ακόμα γελάνε εχω καλυτερο. ειμαι στις τουαλετες του πανεπιστημειου και βαζω μολυβι στο ματι, οποτε βλεπω απο πισω μου ενα χοντρο ατομο, κινεζικης καταγωγης, με φορμες και κοντα μαλλια. οποτε γυρναω και με ενα φυσικο σοκαρισμα κανω την ερωτηση " τι θες εσυ εδω; αυτες ειναι οι τουαλετες των κοριτσιων" μαντεψπτε το φυλλο του ατομου... καλά και συ είπαμε όλοι οι Κινέζοι είναι ίδιοι αλλά τουλάχιστον ξεχωρίζει το ανδρικό από το γυναικείο φύλλο! (έτσι ήξερα τουλάχιστον)
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ε πές στους φίλους που μετά από τόσα χρόνια ακόμα γελάνε καλά και συ είπαμε όλοι οι Κινέζοι είναι ίδιοι αλλά τουλάχιστον ξεχωρίζει το ανδρικό από το γυναικείο φύλλο! (έτσι ήξερα τουλάχιστον) @@ στην συγκεκριμενη περιπτωση. ειναι καλουλα ομως, εχουμε γινει φιλες τωρα
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αστιεβόμουν. Έχεις πμ. τσου.. σε επαιρνε ματι ή εγινε τυχαια... ..οχι δεν ήταν ανώμαλη η γυναίκα.. Εγώ στην δουλέια πριν από χρόνια ήταν ένα ανδρόγυνο για ψώνια και είπα στην γυναίκα καθήστε μην είστε όρθια εγκύος γυναίκα! και μου λέει μα δεν είμαι έγκυος! είχα πάει να τοπάθω κιεγώ με μια συνάδελφο ...πάλι καλά που μου κοψε και ρώτησα μια άλλη πρώτα διακριτικα...
TH_boy_20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 @@ στην συγκεκριμενη περιπτωση. ειναι καλουλα ομως, εχουμε γινει φιλες τωρα το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις για να σώσεις την κατάσταση!
freedubus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγώ εύα θα σε έπιανα από το ζβέρκο και θα σου έσπαγα τα μούτρα στον καθρέφτη για να μην είσαι όμορφη πια και να σε περνάνε κι εσένα για άντρα. Ή αυτό ή αργότερα ενέδρα και βιτριόλι, δεν έχω αποφασίσει ακόμη.
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγώ εύα θα σε έπιανα από το ζβέρκο και θα σου έσπαγα τα μούτρα στον καθρέφτη για να μην είσαι όμορφη πια και να σε περνάνε κι εσένα για άντρα. Ή αυτό ή βιτριόλι, δεν έχω αποφασίσει ακόμη. μα δεν εχει ασχημα χαρακτηριστηκα απλα ηταν το συνολο που με εκανε να βγαλω λαθος συμπερασμα. οσες φορες κι αν την ειχα ημουν πεπισμενη οτι ηταν αγορι. οτι και να μου εκανε για αντρας δεν θα περναγα ποτε
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 μα δεν εχει ασχημα χαρακτηριστηκα απλα ηταν το συνολο που με εκανε να βγαλω λαθος συμπερασμα. οσες φορες κι αν την ειχα ημουν πεπισμενη οτι ηταν αγορι. οτι και να μου εκανε για αντρας δεν θα περναγα ποτε Άμα σου βάραγε δυο ενέσεις αναβολικά τη μέρα σε ένα μήνα θα έμοιαζες πιο άντρας και από άντρα. Η έστω με τραβελι
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ιιιχ... έλα ρε αυτή θα ήταν τραγική και χωρίς τα αναβολικά...
salliara Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγώ στην δουλέια πριν από χρόνια ήταν ένα ανδρόγυνο για ψώνια και είπα στην γυναίκα καθήστε μην είστε όρθια εγκύος γυναίκα! και μου λέει μα δεν είμαι έγκυος! αυτο μου το χουν κανει εμενα. ειχα παρει αποτομα κιλα και τα χα ολα στην κοιλια, λεπτα ποδαρακια και μια κοιλουμπα ΝΑ. και ειχα παει να παρω τζιν.και μου λεει η πωλητρια 'μα δεν κανει σφιχτο τζιν οταν εισαι εγκυος'! guess again..
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ιιιχ... έλα ρε αυτή θα ήταν τραγική και χωρίς τα αναβολικά... Μιλάς για την Eva η για την εικονιζόμενη ? :lol: :lol: αυτο μου το χουν κανει εμενα. ειχα παρει αποτομα κιλα και τα χα ολα στην κοιλια, λεπτα ποδαρακια και μια κοιλουμπα ΝΑ. και ειχα παει να παρω τζιν.και μου λεει η πωλητρια 'μα δεν κανει σφιχτο τζιν οταν εισαι εγκυος'! guess again.. Σαν τα παπουδια και εσύ Αστειεύομαι :P
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μιλάς για την Eva η για την εικονιζόμενη ? :lol: :lol: :lol: οχι ρε δεν τη ξέρω την κοπέλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα