nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 :lol: οχι ρε δεν τη ξέρω την κοπέλα... Πάλι καλά γιατί κινδύνευες με ξεμάλλιασμα , την έχω κόψει εγώ είναι άγρια :devil: :lol:
TH_boy_20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Βασικά τα περιστατίκα σε μένα είναι αρκετά και αφού πήραμε φόρα ας πούμε κανένα ακόμα Είμαι με το αμάξι βρέχει καρέκλες ,οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και περνάω από στάση λεωφορείου που περιμένουν καμιά 10 άτομα. Μπρόστα απο την στάση να έχει σχηματιστεί ολόκληρη λίμνη απο νερά, περνάω με το αμάξι πατημένος! μόλις πέφτω στην λιμνούλα αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της καταστρόφης/μαλακίας μου!!! Κότα-ω! να σταματήσω και το μοναδικό που κάνω είναι να ρίξω ένα βλέφαρο στον καθρέπτη! 10/10 "παπιά" μου δέιχνουν αυτό Είμαι στην σχολή σε περίοδο εξεταστικής και πάω να βγάλω φωτοτυπίες,δίνω και γώ τις φωτοτυπίες και τι βλέπω ότι το παλικάρι μου είχε βγάλει τις φωτοτυπίες σε σμίκρυνσή!! χωρίς να του πω ότι έτσι τις θέλω!! -Του λέω ρε φίλε τι είναι αύτα? -μου λεέι οι φωτοτυπίες σου! -μα εγω δεν τις θέλω έτσι! -α sorry είναι η περίοδος εξεταστικής και νόμιζα.... μπλα μπλα μπλα το 2010 αυτό Παω φέτος πάλι σε ΑΛΛΟ βιβλιοπωλείο να βγάλω φωτοτυπιες πάλι σε περίοδο εξεταστικής! Δίνω τις φωτοτυπίες και του λέω βγάλέ αυτές κανονικά όμως -γιατί πως αλλιώς μπορώ να τις βγάλω? -α μην το λές πήγα μια φορα σε ένα ΜΑΛΑΚΑ! και χωρίς να του πώ κάτι μου τις έβγαλέ σμίκρυνση!!! -χαχαχαχα γέλαγε αυτός έλα ρε φίλε που έγινε αυτό? -να στο ακριβως διπλανό βιβλιοπωλείο -!!!!!!! (πάγωσε ο τύπος) Γρήγορα έμαθα ότι ήταν ακριβώς το ΙΔΙΟ βιβλιοπωλείο και μεταφέρθηκέ!! (ο τύπος πρέπει να ήταν ο αδερφός του!!) Προσπάθησα να το σώσω κάπως αλλά η λέξη μαλακας δεν μπερδεύεται με κάποια άλλη! 5
nick#18 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Σεπτεμβριος 2011, εχουν ξεκινησει τα σχολεια, 3η λυκειου πολυ χαλαρη αρχη. Free time for the hobby! (Μηχανοκινητος μοντελισμος) Εχω παει στο local model shop για καυσιμο μαζι με ενα φιλαρακι και παρεα το κλιμακας 1:8 monster truck μου για να μου λυσει μια απορια που ειχα. Ολα οκ ως εδω. Την προηγουμενη μερα ειχα φαει "2 γυρο απ'ολα" και το πρωι της ιδιας μερας με πηγε αιμαα.... τελειωσε αυτο λεω ολα μια χαρα! Στο δρομο του γυρισμου με πιανει μια οξεια κλανιτιδα και ελα μου ντε που πετυχενουμε γνωστο γκομενακι στο δρομο! Κοιταει τι κραταγα κλπ ρωταγε τι κ πως και εγω να θελω να την αφησω οσο τιποτα. Κρατιεμαι κρατιεμαι κρατιεμαι.. σε καποια φαση πετυχενει κατι γνωστους στο δρομο και παει να χερετησει. Το φιλαρακι που ηταν μαζι ειχε αποχωρισει λιγα στενα πιο πισω. Ωπ! λεω εδω ειναι η ευκαιρια! Ελα ντε που αντι για αεριο ειχαμε και υγροποιημενα στερεα ως συνοδεια! Κρυος ιδρωτας με τον τονο, γυρναει η κοπελα εχω γα**** να μυριζω σα σκυλος αν μυριζει τιποτα και λεω εχμ ναι με πηραν τηλεφωνο κατι εγινε σπιτι παω επιγοντος! και πρωτου φυγει το σκατο για το δρομο προς την καλτσα καταφερα κ απομακρυνθηκα ααααρκετα! Holly shit ομως! Μιλαμε τετοια ντροπη δεν ειχα ξαναζησει...! 1
xreokopia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ναι, αμα σου φυγει κλανια σε λαθος μερος, πχ. στη δουλεια σου με πολλα ατομα τριγυρω, την εχεις βαψει...
freelancer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αμέτρητα περιστατικα ντροπής , τα περισσότερα τα καταπιέζω χαχαχαχα παρτε δυο απο το δημοτικό: Παίζουμε μπάλα στο προαύλιο αφου εχει τελείωσει το σχολείο και περιμένω να με μαζέψουν καμια ώρα αργότερα. Ε μες στο παιχνίδι αρχίζω τα καντίλια μετα απο ενα γκόλ (10 χρονών αλλα με πλούσιο λεξιλόγιο) και γυνάω και βλέπω τη θεία μου που είχε ερθει πιο νωρίς για να με μαζέψει. Αλλη φορά εκανα επίδειξη ως άλλος μελισανίδης τις φοβερες "ροδες" που μπορούσα να κάνω απο μικρός , και ανοιγει η βερμούδα απ ακρη σ ακρη!!.
simaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μια φορά στο ΜΕΤΡΟ χέστηκα πάνω μου.Εντάξει φρικτά ντροπιαστικό. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από simaras 2
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ας πω και εγώ μια ιστορία που είχα ντραπεί, λίγο όμως: Πριν μερικά χρόνια, στην ταβέρνα που δουλεύω ως σερβιτόρος, είχε πάρα πάρα πολύ δουλειά και τρέχαμε σαν τρελοί όλοι. Το ΣΚ εκείνο είχε έρθει και ένα καινούριο παλικάρι για σερβιτόρος και δεν ήξερε που είναι τα πιάτα, τα ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, τον αριθμό των τραπεζιών και άλλα τέτοια και ρώταγε συνέχεια, που είναι αυτό, που είναι το άλλο.... Εγώ ήμουν μέσα στο σερβίρισμα των πιάτων. Οπότε σε κάποια φάση, τα έχω παίξει από την πολύ δουλειά, έχω πάει κάποια πιάτα και όπως γυρνάω στην κουζίνα και μπαίνω μέσα βλέπω να έχουν βγει άλλα 15 πιάτα και εκεί άρχισε να μου γυρίζει το μάτι. Την συγκεκριμένη στιγμή, ακούω μια φωνή από πίσω μου να μου λέει: Άγνωστη φωνή: "Χαρτοπετσέτες που έχει;;" Εγώ: (Λέω από μέσα μου, πάλι ο καινούριος είναι(γιατί έμοιαζε απίστευτα η φωνή του), εδώ γίνεται χαμός στο μαγαζί, το σερβίρισμα έχει κολήσει και αυτός ψάχνεις χαρτοπετσέτες!!!! ΕΛΕΟΣ!! και γυρνάνω και του λέω ) Δεν μας γαμάς και εσύ με τις σκατοχαρτοπετσέτες σου!!! Αί στο διάο..... και εκείνη την στιγμή έχω αντιληφθεί ότι είναι κάποιος πελάτης....... Έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα...... Τι να κάνω τι να κάνω, σκέφτομαι το tips το έχασα που το έχασα, του δίνω ένα πάκο χαρτοπετσέτες και φεύγω σφαίρα μέσα για να πάρω τα επόμενα πιάτα... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Uberalles_gr
trina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλά έριξα πολύ γέλιο με αυτά που διάβασακαι χαίρομαι που έχετε γίνει όλοι ρόμπα... 1.Θυμάμαι ήμουν γύρω στα 14-15 και ήταν η πρώτη φορά που φασωνόμουν με αγόρι, η όλη φάση στο σπίτι της κολλητής μου, καθόμασταν καθιστοί στο κρεβάτι...Σε κάποια φάση ξαπλώνει αυτός κι εγώ η ηλίθια δεν ήξερα τι να κάνω και πάω και ξαπλώνω ακριβώς πάνω του ολόκληρη ανάσκελα, φανταστείτε το σαν εικόνα... 2.Μια φίλη μου είχε κόμπλεξ με τα αυτιά της, και καλά οτι το ένα είναι λίγο πιο στραβό απ το άλλο και μου παραπονιόταν κι εγώ της έλεγα οτι δεν έχει τίποτα, έτσι κι αλλιώς αυτιά είναι, τα καλύπτει το μαλλί κλπ...Σε κάποια φάση άρχισε να επιμένει και να μου τα δείχνει τόσο πολύ που ενώ δεν είχαν τίποτα άρχισα να γελάω...και της είπα οτι θυμήθηκα κάτι στείο... 3.Μια φορά είχα ζωγραφίσει έναν φίλο μου σε στυλ γελιογραφία, τριχωτό με κέρατα κλπ και το είχα ξεχάσει, μια μέρα ανοίγει το τετράδιο μου και το ξεφυλλίζει και πέφτει το μάτι του και έγραφα η χαζή και το nickname του απο πάνω...με ρωτάει με νεύρα: τι είναι αυτό? και του απαντάω εγώ:στο είχα δείξει ρε κι άλλη φορά, τώρα το βλέπεις? (και καλά οτι το χα κάνει για να του το δείξω..) 4.Ήταν πρωί και ήθελα να πάω στη σχολή με κάτι μπότες ψηλοτάκουνες που είχα πάρει, όμως δεν είχα μάθει να τις περπατάω...Περπάταγα χαρούμενη και το παιζα γκόμενα, σταματάει μπροστά μου ένα αμάξι για να ρωτήσει οδηγίες..Εγώ νόμιζα οτι θα ήταν κανένας λίγουρας που θα έλεγε μαλακία, γι'αυτό κανω οτι δε τον βλέπω και πάω να προχωρήσω προς τα αριστερά και επειδή είχε ένα βαθούλωμα ο δρόμος τρώω μια σαβούρα και σκάω πάνω στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου...Λίγο πριν φάω τα μούτρα μου με ρωτάει ο τύπος για μια οδό, ενώ το παιζα σνομπ....Σηκώνομαι ντροπιασμένη, του λέω οτι δεν ξέρω και συνεχίζω....Απορρώ πώς και κρατήθηκε και δεν γέλασε ο άνθρωπος.... 5.Μια φορά ,πρόσφατα, είχα κάνει κάτι με ένα παιδί, τον χαιρετάω μετά, παίρνω το λεωφορείο και έκανα ακόμα ποδαρόδρομο για να φτάσω σπίτι μου, παράλληλα μίλαγα στο τηλέφωνο με μια φίλη και της περιέγραφα το σκηνικό(γενικά μιλάω δυνατά) και εκείνη τη ν ώρα της έλεγα:δεν περιμένω τίποτα σοβαρό απ αυτόν....Για πότε έσκασε μύτη με το παπί από πίσω μου(είχε φίλους στην περιοχή) και με είδε και σταμάτησε δίπλα μου και μου είπε να μιλήσουμε, κι εγώ απ την ντροπή μου τον αγνοούσα κι έκανα οτι μίλαγα για άλλο θέμα και φώναζα πάρα πολύ στο ακουστικό απ τον πανικό μου κάτι ατάκες του στυλ: δεν είναι σοβαρό πρόβλημα αυτό θα κάνω ότι μπορώ, κάτι τέτοιες πίπες και επειδή η κατάσταση με το παιδί ήταν λίγο περίπλοκη μου λέει με νεύρα: θα το κλείσεις καμια ώρα να μιλήσουμε?εε στάνταρ κάτι θα άκουσε 1
xreokopia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μια φορά στο ΜΕΤΡΟ χέστηκα πάνω μου.Εντάξει φρικτά ντροπιαστικό. Δηλαδη το παντελονι σου ηταν εμφανως χεσμενο?
isim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλά έριξα πολύ γέλιο με αυτά που διάβασακαι χαίρομαι που έχετε γίνει όλοι ρόμπα... 1.Θυμάμαι ήμουν γύρω στα 14-15 και ήταν η πρώτη φορά που φασωνόμουν με αγόρι, η όλη φάση στο σπίτι της κολλητής μου, καθόμασταν καθιστοί στο κρεβάτι...Σε κάποια φάση ξαπλώνει αυτός κι εγώ η ηλίθια δεν ήξερα τι να κάνω και πάω και ξαπλώνω ακριβώς πάνω του ολόκληρη ανάσκελα, φανταστείτε το σαν εικόνα... 2.Μια φίλη μου είχε κόμπλεξ με τα αυτιά της, και καλά οτι το ένα είναι λίγο πιο στραβό απ το άλλο και μου παραπονιόταν κι εγώ της έλεγα οτι δεν έχει τίποτα, έτσι κι αλλιώς αυτιά είναι, τα καλύπτει το μαλλί κλπ...Σε κάποια φάση άρχισε να επιμένει και να μου τα δείχνει τόσο πολύ που ενώ δεν είχαν τίποτα άρχισα να γελάω...και της είπα οτι θυμήθηκα κάτι στείο... 3.Μια φορά είχα ζωγραφίσει έναν φίλο μου σε στυλ γελιογραφία, τριχωτό με κέρατα κλπ και το είχα ξεχάσει, μια μέρα ανοίγει το τετράδιο μου και το ξεφυλλίζει και πέφτει το μάτι του και έγραφα η χαζή και το nickname του απο πάνω...με ρωτάει με νεύρα: τι είναι αυτό? και του απαντάω εγώ:στο είχα δείξει ρε κι άλλη φορά, τώρα το βλέπεις? (και καλά οτι το χα κάνει για να του το δείξω..) 4.Ήταν πρωί και ήθελα να πάω στη σχολή με κάτι μπότες ψηλοτάκουνες που είχα πάρει, όμως δεν είχα μάθει να τις περπατάω...Περπάταγα χαρούμενη και το παιζα γκόμενα, σταματάει μπροστά μου ένα αμάξι για να ρωτήσει οδηγίες..Εγώ νόμιζα οτι θα ήταν κανένας λίγουρας που θα έλεγε μαλακία, γι'αυτό κανω οτι δε τον βλέπω και πάω να προχωρήσω προς τα αριστερά και επειδή είχε ένα βαθούλωμα ο δρόμος τρώω μια σαβούρα και σκάω πάνω στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου...Λίγο πριν φάω τα μούτρα μου με ρωτάει ο τύπος για μια οδό, ενώ το παιζα σνομπ....Σηκώνομαι ντροπιασμένη, του λέω οτι δεν ξέρω και συνεχίζω....Απορρώ πώς και κρατήθηκε και δεν γέλασε ο άνθρωπος.... 5.Μια φορά ,πρόσφατα, είχα κάνει κάτι με ένα παιδί, τον χαιρετάω μετά, παίρνω το λεωφορείο και έκανα ακόμα ποδαρόδρομο για να φτάσω σπίτι μου, παράλληλα μίλαγα στο τηλέφωνο με μια φίλη και της περιέγραφα το σκηνικό(γενικά μιλάω δυνατά) και εκείνη τη ν ώρα της έλεγα:δεν περιμένω τίποτα σοβαρό απ αυτόν....Για πότε έσκασε μύτη με το παπί από πίσω μου(είχε φίλους στην περιοχή) και με είδε και σταμάτησε δίπλα μου και μου είπε να μιλήσουμε, κι εγώ απ την ντροπή μου τον αγνοούσα κι έκανα οτι μίλαγα για άλλο θέμα και φώναζα πάρα πολύ στο ακουστικό απ τον πανικό μου κάτι ατάκες του στυλ: δεν είναι σοβαρό πρόβλημα αυτό θα κάνω ότι μπορώ, κάτι τέτοιες πίπες και επειδή η κατάσταση με το παιδί ήταν λίγο περίπλοκη μου λέει με νεύρα: θα το κλείσεις καμια ώρα να μιλήσουμε?εε στάνταρ κάτι θα άκουσε κοπελια εχεις πολλα θεματα... 1
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Η μεγαλυτερη ντροπη για μενα ειναι που ποτε,ποτε ,γιατι δεν αντεχεται και πολυ,διαβαζω το ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ του ινσομνια. Αλλα καμμια φορα οι τοσοι καμμενοι που γραφουν εδω σε κανουν να αισθανεσαι καλυτερα.Λες,''σκεψου'' να ειμουν και εγω ετσι''. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλά έριξα πολύ γέλιο με αυτά που διάβασακαι χαίρομαι που έχετε γίνει όλοι ρόμπα... 1.Θυμάμαι ήμουν γύρω στα 14-15 και ήταν η πρώτη φορά που φασωνόμουν με αγόρι, η όλη φάση στο σπίτι της κολλητής μου, καθόμασταν καθιστοί στο κρεβάτι...Σε κάποια φάση ξαπλώνει αυτός κι εγώ η ηλίθια δεν ήξερα τι να κάνω και πάω και ξαπλώνω ακριβώς πάνω του ολόκληρη ανάσκελα, φανταστείτε το σαν εικόνα... 2.Μια φίλη μου είχε κόμπλεξ με τα αυτιά της, και καλά οτι το ένα είναι λίγο πιο στραβό απ το άλλο και μου παραπονιόταν κι εγώ της έλεγα οτι δεν έχει τίποτα, έτσι κι αλλιώς αυτιά είναι, τα καλύπτει το μαλλί κλπ...Σε κάποια φάση άρχισε να επιμένει και να μου τα δείχνει τόσο πολύ που ενώ δεν είχαν τίποτα άρχισα να γελάω...και της είπα οτι θυμήθηκα κάτι στείο... 3.Μια φορά είχα ζωγραφίσει έναν φίλο μου σε στυλ γελιογραφία, τριχωτό με κέρατα κλπ και το είχα ξεχάσει, μια μέρα ανοίγει το τετράδιο μου και το ξεφυλλίζει και πέφτει το μάτι του και έγραφα η χαζή και το nickname του απο πάνω...με ρωτάει με νεύρα: τι είναι αυτό? και του απαντάω εγώ:στο είχα δείξει ρε κι άλλη φορά, τώρα το βλέπεις? (και καλά οτι το χα κάνει για να του το δείξω..) 4.Ήταν πρωί και ήθελα να πάω στη σχολή με κάτι μπότες ψηλοτάκουνες που είχα πάρει, όμως δεν είχα μάθει να τις περπατάω...Περπάταγα χαρούμενη και το παιζα γκόμενα, σταματάει μπροστά μου ένα αμάξι για να ρωτήσει οδηγίες..Εγώ νόμιζα οτι θα ήταν κανένας λίγουρας που θα έλεγε μαλακία, γι'αυτό κανω οτι δε τον βλέπω και πάω να προχωρήσω προς τα αριστερά και επειδή είχε ένα βαθούλωμα ο δρόμος τρώω μια σαβούρα και σκάω πάνω στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου...Λίγο πριν φάω τα μούτρα μου με ρωτάει ο τύπος για μια οδό, ενώ το παιζα σνομπ....Σηκώνομαι ντροπιασμένη, του λέω οτι δεν ξέρω και συνεχίζω....Απορρώ πώς και κρατήθηκε και δεν γέλασε ο άνθρωπος.... 5.Μια φορά ,πρόσφατα, είχα κάνει κάτι με ένα παιδί, τον χαιρετάω μετά, παίρνω το λεωφορείο και έκανα ακόμα ποδαρόδρομο για να φτάσω σπίτι μου, παράλληλα μίλαγα στο τηλέφωνο με μια φίλη και της περιέγραφα το σκηνικό(γενικά μιλάω δυνατά) και εκείνη τη ν ώρα της έλεγα:δεν περιμένω τίποτα σοβαρό απ αυτόν....Για πότε έσκασε μύτη με το παπί από πίσω μου(είχε φίλους στην περιοχή) και με είδε και σταμάτησε δίπλα μου και μου είπε να μιλήσουμε, κι εγώ απ την ντροπή μου τον αγνοούσα κι έκανα οτι μίλαγα για άλλο θέμα και φώναζα πάρα πολύ στο ακουστικό απ τον πανικό μου κάτι ατάκες του στυλ: δεν είναι σοβαρό πρόβλημα αυτό θα κάνω ότι μπορώ, κάτι τέτοιες πίπες και επειδή η κατάσταση με το παιδί ήταν λίγο περίπλοκη μου λέει με νεύρα: θα το κλείσεις καμια ώρα να μιλήσουμε?εε στάνταρ κάτι θα άκουσε Ψηλοτακουνα στη σχολη, tramp stamp, εχεις συνηθισει να σου λενε μλκιες οι τυποι με τα αμαξια και το παιζεις σνομπ προκαταβολικα, φιλος με παπακι, εχω αρχισει και πιανω το νοημα και νομιζω πρεπει να συμετασχεις ενεργα σε αυτο το θρεντ: http://www.insomnia....-με-photo-τους/ (Ποτε θα παμε για καφε?) Και για να μεινουμε οντοπικ: Καπου 21-22, οτι αγορασα (μου αγορασαν) το 2ο αμαξι μου, ολοκαινουργιο κλπ κλπ, πρωτη εξοδος με μια τυπισα που εψηνα τοτε, αλλα ειχα καταλαβει οτι ψιλοχλωμο να προχωρησει το θεμα. Τελος παντων κανονιζω να βγουμε μιας και ειχα το νεο "οπλο" στα χερια μου αρα περιμενα να την εντυπωσιασω λιγο (τοοοσο μυαλο), παμε σε ενα σικ μεζεδοπωλειο, αρχισαμε να περναμε καλα, τα κρασια πηγαιναν και ερχοντουσαν...καναμε μαχιμο κεφαλι εν τελει πληρωσα και ενα 60ευρω στο τελος και ολα καλα. Μολις φυγαμε, μεσα στη γενικοτερη αμυαλοσυνη μου εκρινα ορθο οχι απλα να παρω το αμαξι για να γυρισω πισω (νταξει δεν ημουν τυφλα, αλλα το κεφαλι ηταν καλα φτιαγμενο) αλλα να την παω κι αυτη σπιτι της ενω επεμενε να παρει ταξι. Εν τελει την πηρα, πιανω ενα περιφερειακο της πολης κατα τις 3 το βραδυ, αδειος αυτος, οποτε το πατησα γυρω στα ~100. Καπου στη μεση ειχε κατι φαναρια τα οποια ενω καθε μερα τα εβλεπα, εκεινη τη στιγμη δεν τα προσεξα. Συνεχιζα με 100, ωσπου μου λεει η διπλα "κοκκινο!". Ηταν αργα για να προλαβω να σταματησω, ωστοσο πλακωνομαι στα φρενα. Ευτυχως φοραγε ζωνη η διπλα, αλλα παρολα αυτα μουρη ηρθε σε επικινδυνη αποσταση απτο ταμπλο, μαλλια ανακατωθηκαν πληρως (και τα ειχε και στην πενα) ΑΛΛΑ ειχε και μια τσαντα η οποια επισης εφυγε στο ταμπλο και αδειασαν οοοοοολα οτι ειχε μεσα. Μαζευαμε μετα...κραγιον, το αλλο για τα νυχια, χαρτομαντηλα κλπ κλπ. Ρεζιλι που ηθελα να κανω και τον καμπόσο κιολας, τρομαρα μου.
slipknot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δε νομίζω να είναι αυτό που νομίζεις, midi. 2
trina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ψηλοτακουνα στη σχολη, tramp stamp, εχεις συνηθισει να σου λενε μλκιες οι τυποι με τα αμαξια και το παιζεις σνομπ προκαταβολικα, φιλος με παπακι, εχω αρχισει και πιανω το νοημα και νομιζω πρεπει να συμετασχεις ενεργα σε αυτο το θρεντ: http://www.insomnia....-με-photo-τους/ κααλά όλα τα άλλα οκ, αλλά το παπί πού σε χάλασε? Site: εδώ ήμουν στις δόξες μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα