Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά τα δικά μου θέλω αυτή τη στιγμή είναι τα θέλω ενός 18 χρόνου με μοναδική εξαίρεση τα επαγγελματικά. Δεν θέλω ούτε να κάνω σχέση ζωής σώνει και καλά, δεν θέλω να παντρεύτω, δεν θέλω να κάνω οικογένεια. Τα αναφέρω αυτά κρίνοντας απο το σύνολο των συνομιλικων μου. Η πλειοψηφία των φίλων μου είναι σε σχέση χρόνια, αρραβώνιασμενοι, παντρεμένοι με ή χωρίς παιδιά. Εγώ απο την άλλη είμαι φτερό στο άνεμο. Γουστάρω να μη δίνω αναφορά σε κανέναν και να κάνω ότι επιθυμώ όταν το επιθυμω. Αυτο δεν το βρίσκω σε γυναίκες της ηλικίας μου ή λίγο νεότερες. Και για μένα είναι το Α και το Ω. Ας πούμε σήμερα γύριζε μια φίλη μου απο διακοπές και ήθελα να βγω μαζι της για καφεδάκι, φαγητό γιατι φευγω για διακοπες και εγω και δεν θα την εβλεπα. Με πήρε η μικρή να δει αν θα ερχοταν σε μενα, της λέω το και το, καλα να περάσεις, φιλακια, γεια. Ούτε ανάκριση ποια είναι, ούτε που θα πάω, ούτε μηνύματα την ώρα που ημουν με τη φίλη μου τίποτα. Σε αντίστοιχο γεγονός με την 26 ετών πρώην σχέση μου ξέρεις τι έγινε; Χωρισαμε....Ήθελε να είμαστε κάθε μέρα μαζι, ήθελε να κοιμόταν εδώ κάθε μέρα, ήθελε.....ήθελε.....ήθελε. Και δεν είναι μόνο μια το παράδειγμα. Εγώ θέλω να περνάω καλα, να διασκέδασω, θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά νέο για να μπω στην λογική της οικογένειας. Και με αυτο δεν εννοώ να είμαι με έναν άνθρωπο να του τα φοραω ,να μην τον σέβομαι να τον παταω κάτω. Άντε εξήγησε το αυτο στις 30αρες με τα αγχη της νυφουλας και της μάνας. Φρίκη!!!

Sent from my New iPad using Insomnia

• Like 2
  • Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας πούμε δέχθηκα ενα τηλεφώνημα για δουλειά από μια εταιρία στην οποία με συνέστησε καθηγητής μου από το MSc..ήμασταν ήδη έξω σε κόσμο,της λέω πρέπει να ναι από εκεί ησυχία...ε δεν σταμάτησε. Με γαργαλουσε μου έκανε την φωνούλα, τρώει άγριο βλέμμα την ώρα που μιλούσα και έρχεται κ με φιλάει...Αφού έκλεισα της φώναξα, γιατί είναι κάτι που περιμενω καιρό,έρχεται με αγκαλιάζει αρχίζει τα συγνώμη μωακι(χωρίς ρ lol) μου και τουμπαρω.

χτυπιομουν 5 λεπτά μπροστά στην θεα των λουτρινων του scrat από το ice age σαν μικρό παιδί ουρλιαζοντας το θέλωωωωωω :lol:

n563408703_1056370_7196.jpg

• Like 6
Δημοσ.
Ας πούμε δέχθηκα ενα τηλεφώνημα για δουλειά από μια εταιρία στην οποία με συνέστησε καθηγητής μου από το MSc..ήμασταν ήδη έξω σε κόσμο,της λέω πρέπει να ναι από εκεί ησυχία...ε δεν σταμάτησε. Με γαργαλουσε μου έκανε την φωνούλα, τρώει άγριο βλέμμα την ώρα που μιλούσα και έρχεται κ με φιλάει...Αφού έκλεισα της φώναξα, γιατί είναι κάτι που περιμενω καιρό,έρχεται με αγκαλιάζει αρχίζει τα συγνώμη μωακι(χωρίς ρ lol) μου και τουμπαρω.

Καλά θα του ριχνα πολύ βρίσιμο! Πολυ μου τη σπάνε όταν το κάνουν αυτό, τα βλεπουν στην τηλεοραση και τα κάνουν.

Εμένα με ειχε πάρει η μάνα μου τηλέφωνο και με πείραζε ο άλλος. Πραγματικά απορώ, τί νομίζει ότι θέλω να καταλάβει η μάνα μου ότι κάνω τρελίτσες με τον γκόμενο;

και μου το χουν κάνει και άλλοι.. αλλά μόλις κλείνω το τηλέφωνο όλοι ακούνε κράξιμο. Αφήστε που μιλούσα με φίλη μου και μάλλον την πείραζε ο φίλος της, αλλά αυτή μάλλον γούσταρε και στα τέτοια της που εγώ ένιωθα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί της γιατί καταλαβαινα ότι δε με άκουγε και προσπαθούσα να το κλείσω όσο πιο γρήγορα μπορώ..

Και γενικά μου τη σπάει, γιατί είναι κάποιοι που νομίζουν ότι επειδή το κάνουν στην τηλεόραση, σε όλες τις ρομαντικές κομεντί, πρέπει να το κάνουν και αυτοί, " α μιλάει στη τηλέφωνο, εγώ πρέπει να τον πειράξω"

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη είμαι φτερό στο άνεμο.

Sent from my New iPad using Insomnia

Οταν έρθει η άπνοια εύχομαι να μην προσγειωθείς πάνω σε σκ@τ@-συνήθως αυτό συμβαίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεψε με chill,δεν ειναι ολες ετσι..και κυριως οχι ολες οι 25αρες..

Αυτες που πρηζουν τον αλλο και θελουν ολη την ωρα να ειναι μαζι ειναι συνηθως οι κομπλεξικες...

Και εγω θα θελω την ωρα μονη μου η με την παρεα μου και αυτος θα θελει να βγει με τους φιλους του...

Σορυ αλλα πολυ ανωριμο μου κανει το ολο θεμα....

Μαλακιες οπως στο τηλ δεν αντεχω..

• Like 3
Δημοσ.

Το να σαι συνεχως μαζι με τον αλλο τελικα φθειρει τις σχεσεις....οκ...θα το βλεπεις ολη την ωρα...Αν εισαι ολη την ωρα..θα το/τη βλεπεις ολη την ωρα με τα ιδια ρουχα..με το ιδιο χτενισμα....ενω αν εχεις τον αλλον να το δεις 1-2 μερες..ξελαμπικαρεις... Παντως αν νιωσετε πως βρηκατε το ατομο που το σεβεστε και σας σεβεται και καταλαβαινετε τι λετε...απο το πιο σοβαρο μεχρι τη πιο μαλακια..και περνατε εποικοδομητικα το χρονο με αυτο το ατομο..βουρ στο πατσα και μη το χασετε

Δημοσ.

n563408703_1056370_7196.jpg

Πες μου ότι μπορείς να αντισταθείς στην θέα του scrat με ζωγραφισμένα τα βελανίδια στα μάτια; Εγώ δεν μπορώ :lol:

Οταν έρθει η άπνοια εύχομαι να μην προσγειωθείς πάνω σε σκ@τ@-συνήθως αυτό συμβαίνει.

Σκατά με το κουτάλι.....στο παρελθόν και όχι μια φορά. Μπορεί να μαι φτερό Μπέντζαμιν Μπάτον :D Να ξεκίνησα από τα σκατά και τώρα να πετάω

18χρονες;;;Να φανταστώ και παρθένες;;

Η φαντασία σου οργιάζει :lol:

Πιστεψε με chill,δεν ειναι ολες ετσι..και κυριως οχι ολες οι 25αρες..

Αυτες που πρηζουν τον αλλο και θελουν ολη την ωρα να ειναι μαζι ειναι συνηθως οι κομπλεξικες...

Και εγω θα θελω την ωρα μονη μου η με την παρεα μου και αυτος θα θελει να βγει με τους φιλους του...

Σορυ αλλα πολυ ανωριμο μου κανει το ολο θεμα....

Μαλακιες οπως στο τηλ δεν αντεχω..

Προφανώς και δεν θα είναι όλες έτσι.

Δεν τις θεωρώ κομπλεξικές. Απλά βλέπουν ότι μένω μόνος και σιγά σιγά μου καβατζώνονται κάτι που με ενοχλεί τρελά. Αντί το σπίτι μου να είναι ατού καταλήγει στο ακριβώς αντίθετο. Το ίδιο και ο έλεγχος.....

Μιλάμε για κοπέλα 18 χρονών, δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις μιας 25άρας από εκείνη και προφανώς την κρίνω ανάλογα.

Δημοσ.

Σορυ αλλα μια γκομενα 24/7 κολλημενη με τον γκομενο ειτε στα τηλ ειτε ολη μερα μαζι του,ε τη θεωρω τρομερα κομπλεξικη..του στυλ, μη τον χασω αν δει τιποτα αλλο εκτος απο εμενα...

Δε ξερω ισως εγω ειμαι η περιεργη...Καποια περιοδο που μιλαγαμε 2 φορες/μερα στο τηλ και μου φαινοταν βαρετο και ανουσιο.

Δε μπορω και δε γουσταρω να ειμαι κωλος και βρακι με καποιον ή καποια φίλη..

Αν απτην αλλη περνας καλα,και ειναι καλα και αυτη μαζι σου τοτε λογος δε μας πεφτει...

Απλα τοσηηηηη χαζομαρα,δεν αντεχω..θελω κατι πιο ωριμο ακομα και για φίλη...

• Like 1
Δημοσ.

Σορυ αλλα μια γκομενα 24/7 κολλημενη με τον γκομενο ειτε στα τηλ ειτε ολη μερα μαζι του,ε τη θεωρω τρομερα κομπλεξικη..του στυλ μη το χασω αν δει τιποτα αλλο εκτος απο εμενα...

Δε ξερω ισως εγω ειμαι η περιεργη...Καποια περιοδο που μιλαγαμε 2 φορες/μερα στο τηλ και μου φαινοταν βαρετο και ανουσιο.

Δε μπορω και δε γουσταρω να ειμαι κωλος και βρακι με καποιον ή καποια φίλη..

Αν απτην αλλη περνας καλα,και ειναι καλα και αυτη μαζι σου τοτε λογος δε μας πεφτει...

Απλα τοσηηηηη χαζομαρα,δεν αντεχω..θελω κατι πιο ωριμο ακομα και για φίλη...

Είναι οι λεγόμενες "καβατζογκόμενες"......Μάλλον το ίδιο λέμε απλά το ερμηνεύουμε διαφορετικά.

Δεν είναι χαζομάρα.....είναι 18άρα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...