Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@garnele: το ontopic στο post του Aigeas ήταν ότι έχασε το όπλο του και η ντροπή ήταν ότι έπρεπε να καταγγείλει τον εαυτό του για την απώλεια στον διοικητή του (ναι! το διάβασα όλο! είμαι ήρωας!)

Δημοσ.

Η χειρότερη μου ντρόπή είναι άλλη μια κλασική ιστορία ΡΟΜΠΑΣ.

Κων/πολη στο 2ο ετος με την σχολή και την τοτε γκομενα μου. Τα είχαμε 1 μήνα αλλα ''φώς'' δεν είδα γιατι ήταν πρωτάρα. Που θα παει λέω, αλλη χώρα, ξενοδοχείο, κάτι θα γίνει εδώ. Πρώτα 2 βράδυα τζίφος λόγο κούρασης, ξυπνάμε 3η μέρα και αρχίζουμε τα παιχνίδια.Είχαμε 30 λεπτά πρίν την αναχώρηση οπότε πάνω στο παιχνίδι ετοιμαζόμαστε για το τελικό ''στάδιο''. Ακριβώς την στιγμή που πήγα να ''σκοράρω'' χτυπάει η πόρτα....''not now'' φωνάζω αλλα δεν με άκουσαν μαλλον. Ξαναχτυπάει στο καπάκι η πόρτα...σηκώνομαι τσατισμένος να τους ξαναφωνάξω αλλα με το που στρίβω στο χωλ βλέπω την πόρτα ανοιχτή και 2 τουρκαλες να έχουν ηδη μπεί, η μια μπροστά και η άλλη πίσω απο το καροτσακι με τα σεντόνια.Εγώ με τον ''στρατηγό'' σε στάση προσοχής και με τον ''μπερε'' φορεμένο κάθομαι μπροστά τους. Κιτρινίζω εγώ, κοκκινίζουν αυτές. <<Sorry sir, we go>> λενε <<Not now, i have business>> προλαβαίνω να ψελίσω....

Αποτέλεσμα, κομμένο το σεξ στην εκδρομη, η κοπελιά έμεινε παρθένα ακόμα 3 μέρες και η συνέχεια δόθηκε εντός έδρας. Και το ''i have business'' ακόμα μου το λένε φιλοι για δούλεμα..

• Like 1
Δημοσ.

Κατάφερα και εγώ να διαβάσω το topic του Αιγέα, είχα αγωνία να δω που το πάει. Δε λέω μεγάλο λογοτέχνημα, αλλά είναι πολύ τραγικό να χάσεις το όπλο σου. Καλύτερα να χαθείς ολόκληρος!!!

Δημοσ.

οταν πηγαινα 2ρα λυκιου,συναντιομασταν με εναν φιλο μου εξω απο το σπιτι του.Μια φορα λοιπον περιμενα κλασικα τον φιλο μου να βγει εξω να παμε σχολειο αλλα μου ηρ8ε ι ριμαδα ι ιδεα να κρυφτο και μολις βγει να τον τρομαξω.Ακουω λοιπον την πορτα του σπιτιου του να ανοιγει ,κρυβομαι εγω...και μολις ακουω τα βηματα του κοντα μου...πεταγομε με ενα "ΜΠΑΜ"...αλλα αντι να ειναι αυτος...ηταν ο πατερας του...που προσφερ8ικε να μας παει στο σχολειο με το αμαξι....τετοια ντροπη....(περιτο να σας πω οτι ο πατερας του φιλου μου χεστικε απο τον φοβο..)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Tα ρεπό τις Παρασκευές όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα είναι δράμα, τι άλλο να έκανα; Να δεις που την Κυριακή θα έχει ήλιο γμω τον Μητσοτάκη μου

Δημοσ.

το πιο ντροπιαστικο περιστατικο που μου εχει συμβει ειναι φετος,,,περιπου στη αρχη της σχολικης χρονιας..κατα νοεμβριο μερια-νομιζω..σε ενα διαλλημα με ειχε φωναξει μια καθηγιτρια στο γραφειο της-δεν θυμαμαι κιολας γιατι !!τεσπα...και οταν χτυπησε το κουδουνι εγω ημουν ακομα στο γραφειο της...μετα απο κανα τεταρο οταν ολοι ειχαν παει στις ταξεις τοτε εφυγα και πηγα στον πανω οροφο με τισ ταξεισ της φυσικης και τησ χημειασ,.,.,,εγω η κακομοιρα νομιζα οτι ειχαμε χημεια...και να ανοιγω την πορτα του χημειου να μπαινω μεσα χαλαρα και καμαρωτα.να πεταω ενα"συγνωμη που αργησα αλλα ημουν στο γραφειο τησ Χ. καθηγητριας" και μετα απο κλασματα δευτερολεπτου να καταλαβενω οτι η ταξη που μπηκα ηταν της 3ης γυμνασιου :eek::o....ευτυχως ο καθηγητης με ηξερε και ενω μου ειπε "εεμμ...νομιζω μπερδεψες τισ ταξεις"...του ειπα ενα "εμ...οοπς...ναι ε???,,,,,εμ....συγνωμη" και αρχισαμε να γελαμε και εφυγα...μετα οταν πηγα στην κανονικη μου ταξη...της φυσικης..και το ειπα στισ κολλιτεσ μου γελαγαμε επι 5 λεπτα....πολυ ελεος καταστασηη....:lol::P

Δημοσ.
το πιο ντροπιαστικο περιστατικο που μου εχει συμβει ειναι φετος,,,περιπου στη αρχη της σχολικης χρονιας..κατα νοεμβριο μερια-νομιζω..σε ενα διαλλημα με ειχε φωναξει μια καθηγιτρια στο γραφειο της-δεν θυμαμαι κιολας γιατι !!τεσπα...και οταν χτυπησε το κουδουνι εγω ημουν ακομα στο γραφειο της...μετα απο κανα τεταρο οταν ολοι ειχαν παει στις ταξεις τοτε εφυγα και πηγα στον πανω οροφο με τισ ταξεισ της φυσικης και τησ χημειασ,.,.,,εγω η κακομοιρα νομιζα οτι ειχαμε χημεια...και να ανοιγω την πορτα του χημειου να μπαινω μεσα χαλαρα και καμαρωτα.να πεταω ενα"συγνωμη που αργησα αλλα ημουν στο γραφειο τησ Χ. καθηγητριας" και μετα απο κλασματα δευτερολεπτου να καταλαβενω οτι η ταξη που μπηκα ηταν της 3ης γυμνασιου :eek::o....ευτυχως ο καθηγητης με ηξερε και ενω μου ειπε "εεμμ...νομιζω μπερδεψες τισ ταξεις"...του ειπα ενα "εμ...οοπς...ναι ε???,,,,,εμ....συγνωμη" και αρχισαμε να γελαμε και εφυγα...μετα οταν πηγα στην κανονικη μου ταξη...της φυσικης..και το ειπα στισ κολλιτεσ μου γελαγαμε επι 5 λεπτα....πολυ ελεος καταστασηη....:lol::P

συμβαινουν αυτα:-):-)

Δημοσ.

1: Έχω πάει σε ραντεβού που μου έκλεισε μια φίλη μου με κάποιον γνωστό της. Ο τύπος είναι βαρετός και κοιτάω κάποιον απέναντι. Σε κάποια στιγμή λεέι ο βαρεμάρας Είμαι από το Καρπενήσι και γυρνάω με ύφος πολυταξιδεμένης και απαντώ Ωραίο νησί πήγα πέρσι!!!! (δεν τον ξαναείδα και δεν πιστεύω να απορείτε γιατί)

2: Φεύγω από τη δουλειά και μαζί με μια συνάδελφο προχωράμε και θάβουμε τον διευθυντή. Αφού του έχω χώσει τα καντήλια της ζωής του και η συνάδελφός μου έχει γίνει κατακόκκινη της λέω Σιγά μην στεναχωριέσαι κιόλας που βρίσω αυτόν τον π!£$%&&//((). Εκείνη τη στιγμή τον βλέπω πίσω μου. Βέβαια είχα θράσσος και τον ρώτησα Γιατί τόση ώρα που σας έβριζα καθόσασταν και με ακούγατε; Ντροπή σας!!

3. Αυτό βέβαια το έκανα εσκεμμένα. Είναι ένας τύπος που με έχει πάρει στο κατόπι και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έχω φτάσει πολύ κοντά στο σπίτι μου και για να τον ξεφορτωθώ αμολάω μία δυνατή και φαρμακερή. Τέλος πάντων αυτόν τον ξεφορτώθηκα. Μετά από μία βδομάδα ο τύπος που μου άρεσε με καλεί να βγούμε μαζί να γνωρίσω και τον αδερφό του. Φανταστείτε ποιος ήταν ο αδερφός του!!! Ναι, ναι ο κλασμένος. Βέβαια δεν ξαναβγήκαμε ποτέ.

4ον Είμαι πάνω στο μηχανάκι και φοράω ένα παντελόνι κάνα δυο νούμερα μικρότερο αλλά αυτό είχα. Σταματάω και με κοιτάνε 2 τύποι. Την ώρα που κατεβαίνω σχίζεται το παντελόνι. Ευτυχώς τους έκανα ευτιχυσμένους. Το γέλιο που έκαναν δεν περιγράφεται.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα τέτοια καλά αλλά άλλη μέρα!!!

Δημοσ.
αμολάω μία δυνατή και φαρμακερή.

godlike. Έπρεπε να σηκώσεις τον δείκτη του χεριού και να του πεις "τράβα λίγο".

και επιμένω, godlike

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θυμήθηκα κάτι άλλο αλλά δεν ντράπηκα και ιδιαίτερα,τέλος πάντων θα το πω γιατί είναι λίγο ειρωνικό αυτό που συνέβη.

Ήτανε στο γυμνάσιο,2α-3η και κάναμε γυμναστική,όλοι μαζεμένοι γύρω από τον γυμναστή.Ε και κάναμε ασκήσεις,έπρεπε να σηκώνουμε τα γόνατα μας ψηλά.Και ένας φίλος μου τα σήκωνε αρκετά ψηλά και του λέω "Έτσι είσαι ε ? Κοίτα να μαθαίνεις" και το σηκώνω αρκετά ψηλά,παραλίγο να μου ρθει στο πρόσωπο.Όταν το σήκωσα όμως,ακούστηκε κι ένας δυνατός ήχος σκισίματος...φορούσα βερμούδα και απ' ότι φαίνεται ήταν πολύ στενή για τέτοια επικίνδυνα σηκώματα.Δεν πήραν και πολλοί χαμπάρι πάντως.Δυστυχώς η βερμούδα ήταν καινούργια,και την λυπήθηκa μετά :lol:

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον μιας και υπαρχει ανωνυμια να ειμαστε ειλικρινεις.

#1 Μικρος αρκετα κατω απο ηλεκτρικο ειχα γλυστρησει σε λακο με λασπη ενω εβρεχε ο μισος μεσα, επρεπε να κανω με τα ποδια 20 λεπτα αποσταση σε αρκετα γνωστη περιοχη.

#2 Το κλασσικο αν και δεν νομιζω να χει τυχει σε πολλους, να πεσει σταχτι στο ποτο μου μεσα σε Club χωρις να το προσεξω, το αποτελεσμα το φανταζεστε.

#3 Φομπα σπιτι μου, ειχα βγει στο παραθυρο, μερα μεσημερι, ευτηχως ειμαι σε μονοκατοικια, δυστηχως ειμαι σε πολυ μικρη αποσταση με τους γειτονες απο το παραθυρο μου (δεν υπαρχει ορατοτητα).. ακουω ενα μικρο κοριτσακι να λεει οτι κατι μυριζει περιεργα χωρις να το παρω χαμπαρι ομως, και στο τελος πεταω την νιρβανα στους γειτονες και φευγω. Οταν γυρισα και συνειδητοποιησα το τι εκανα, κλεινω το παραθυρο και βαζω κουρτινες.. Δεν το εχω ξανανοιξει απο τοτε.

#4 Ανοιξη σε φροντιστηριο, 5 χρονια πριν, με αλλα 4 παιδια..ειχα καβλωσει με την καθηγητρια πολυ ασχημα και φοραγα φορμα ευτηχως με καλυβε το θρανιο, αυτο ομως παραμεινε μεχρι το τελος.. εφυγα τελευταιος αλλα η καθηγητρια περιμενε να κλεισει την πορτα... την εχω μεγαλη.

Δημοσ.

Τι μεγαλύτερη ντροπή την πέρασα στο δημοτικό (δεν θυμάμαι τάξη).

Ζωγραφίζαμε σαν καλά παιδάκια και εγώ ως συνήθως ήμουνα στην κοσμάρα μου.Εκεί λοιπόν που ζωγράφιζα άρχισα να σιγοτραγουδάω χωρίς να συνειδητοποιώ τι κάνω ή που βρίσκομαι και παρότι τραγουδούσα πολύ σιγά καθώς ζωγράφιζα ο δάσκαλος ήταν αυστηρός και είχαμε ησυχία...με πιάνει λοιπόν από το αυτί και αρχίζει να φωνάζει...

Ποτέ μου δεν τον πήγα αυτόν τον άνθρωπο...

Δημοσ.

Ωραιο topic !!!

Λοιπον. 2 Γυμνασιου, εκει που ελεγα τη προσευχη, ΠΛΑΤΣ μια κουτσουλια πανω στο μετωπο-μυτη-μαγουλο. Θελετε και αλλες λεπτομερειες; :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...