slygeo87 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ασπρο μαγιώ c thru. Φάνηκαν όλα μόλις βράχηκε, αλλά όταν το κατάλαβα ήταν αργά. Ευτυχώς ήμουν γυμνασιόπαιδο. =ρ
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ειναι λιγο βαρυ αλλα θα το πω.πριν 15 χρονια δουλευα πορτιερης σε ενα μπουζουκτζιδικο στην γερμανια,και ενας ελληνας ειχε πιει κατι παραπανω και αρχισε να πειραζει τις γυναικες ενω ηταν και η γυναικα του μαζι του.μου κανει νοημα το αφεντικο να τον βγαλω εξω τον παιρνω ευγενικα αγκαζε να τον βγαλω και οταν φτανουμε απεξω αρχιζει να με βριζει και να με απειλει.δεν τον χτυπησα ευτυχως αλλα τον επιασα απο τα μαλλια και αρχισα να τον σερνω στο πεζοδρομιο.μετα απο 20-30 μετρα που τον εσυρα μπαινει η γυναικα του μπροστα μου κλαιγοντας και μου λεει"σε παρακαλω μην το κανεις ειναι καλος ανθρωπος" κοιτωντας με απελπισμενη.τον αφησα μπηκα στο αμαξι και εφυγα για το σπιτι.απλα δεν μπορουσα να συνεχισω εκεινο το βραδυ. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2010 από SCORPIO777
Garnele Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Η ντροπή είναι το μπουζουξίδικο στη Γερμανία θινγκ έτσι; 1
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Η καφρίλα που έχω κάνει εγώ συμπεριλαμβάνει ανάπηρο και θέση παρκαρίσματος για ανάπηρο. Είναι τόσο τραυματική που ντρέπομαι να τη γράψω. Του την είπα που πάρκαρε εκεί, γιατί μου φάνηκε πως δεν ήταν ανάπηρος.... το ζουμί.
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Η ντροπή είναι το μπουζουξίδικο στη Γερμανία θινγκ έτσι; οχι βεβαια.στο τελος καθε βραδιας μας λεγανε οι τραγουδιστριες τον πονο τους.καλα περασαμε.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω ποιός απο τους 2 μας ντράπηκε περισσότερο. Η ιστορία έχει ως εξής: Ήμουν με μια γκόμενα και γινόταν φάση πίσω απο ένα club. Περνούν 20 λεπτά και αφού στην αρχή άκουσα κάτι περίεργους θορύβους της πρότεινα να πάμε κάπου πιο απομακρυσμένα. Δεν κάνουμε 2-3 βήματα, πετυχαίνω τον κολλητό μου να έχει αράξει στον διπλανό τοίχο και να κρυφακούει. Μόλις μας βλέπει άλλαξε εκατό χρώματα και μου λέει σαστισμένος: "τι γίνεται"; Του απαντώ: "Δεν ξέρω, εσύ θα μου πείς" Να μην τα πολυλογώ, αφού τον είχα στριμώξει για να μου αποκαλύψει τον λόγο που είχε στήσει αυτί, τέλος μου απαντά: "Έλα ρε μαλάκα, ήθελα να σιγουρευτώ οτι όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση σας, για σένα το έκανα" (!) Ε, απο εκείνη την ημέρα δεν του έχω ξαναπεί τίποτα γκομενικό, και μάλλον ούτε αυτός έχει το θάρρος να με ξαναρωτήσει.
htps Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Στο γραφειο στο Λονδινο πριν δυο χρονια ,κουστουμακι πρωτο, κολητο πουκαμισακι πολυ μουρη κ γενικα στην πενα,επινα καφεδακι στην ωρα του lunch break κ σε μια φαση λεγαμε αστεια με εναν συναδελφο κ ετσι οπως εσκασα στα γελια εκανα μια κινηση κ του εριξα κατι χαρτια στο πατωμα.Σκιβω πολυ σπαστικα κ αποτομα να τα πιασω κ ακουγεται χρουτσσσσσσσ....Ειχε σκιστει το γαματο παντελονακι μου απο σε ακρη....κ δυστυχως με ειδε κ ενα μωρο που γουσταρα!Φυσικα ειχαμε σκασει στα γελια εκεινη την στιγμη ομως πηρα off για το υπολοιπο της μερας καθως ο manager μου με εστειλε σπιτι την ωρα που του εξηγουσα τι ειχε γινει κ ειχε λιωσει κ αυτος στο γελιο!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δεν έχετε κάνει ποτέ σας σήμα σε συρμό του μετρό για να σταματήσει να σας πάρει έτσι; ! Νομίζεις...
Deponakias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ωραιες οι ιστοριες ας γραψω και εγω τις δικιες μου... Σκηνικο 1: 2 δημοτικου ημουν,κατι γινεται με ενα παιδι της 6ης πηγα και εγω να το παιξω τσαμπουκας και τελικα βρεθηκα μεσα στον καδο με τα σκουπιδια Τωρα δεν ξερω ποιος ντραπηκε περισσοτερο,εγω η η αδερφη μου που ηταν 5 δημοτικου και επρεπε να με γυρισει σπιτι? Σκηνικο 2: Eιμασταν σε μπουζουκια για γενεθλια φιλων,εχει περασει η ωρα,ξαφνικα σηκωνομαι απο την καρεκλα μου και οπως παω να ξανακαθισω τραβαει ο φιλος μου την καρεκλα και πεφτω μες στο μαγαζι Tωρα να μου πεις 4 το πρωι στα μπουζουκια ποσοι το καταλαβανε αλλα τελος παντων ενιωσα πολυ ασχημα....
frenzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Α, έχω κι εγώ μια με δημοτικό: Ήμουν στην έκτη τάξη και μόλις είχαμε σχολάσει, κι ήταν Παρασκευή. Τότε ήταν ένα γκομενάκι που με απασχολούσε και μόλις είχα ανακαλύψει πως στην έκτη τάξη μπορείς να πιάνεις κώλους όποτε θες χωρίς να το παίρνει κανείς σοβαρά. Λοιπόν το εκμεταλλευόμουν αυτό και χούφτωνα το γκομενάκι κάθε μέρα εκείνη την εβδομάδα, όταν βγαίναμε από το σχολείο, μέσα στο μπούγιο. Την Παρασκευή όμως με περίμενε ο πατέρας μου να την κάνουμε για ΠΣΚ και δεν τον είχα δει. Μόλις τη χούφτωσα λοιπόν, με μάλωσε ο πατέρας μου και γελούσαν όλοι μαζί μου. Στο αυτοκίνητο όμως τον είδα περήφανο με τον πρωτόγονο αρσενικό γιο του και πείστηκα πως οι κώλοι είναι καλό πράγμα.
Τάσος_Δ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πρώτες μέρες στο Λύκειο. -Ρε, έχετε χχχχ στα μαθηματικά; -Ναι. -Πώς σου φαίνεται; -Πουτάνα είναι μωρέ. -Ναι ε; Μάνα μου...!
Τάσος_Δ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πρώτες μέρες στο Λύκειο. -Ρε, έχετε χχχχ στα μαθηματικά; -Ναι. -Πώς σου φαίνεται; -Πουτάνα είναι μωρέ. -Ναι ε; Μάνα μου...!
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ωραιο topic !!! Λοιπον. 2 Γυμνασιου, εκει που ελεγα τη προσευχη, ΠΛΑΤΣ μια κουτσουλια πανω στο μετωπο-μυτη-μαγουλο. Θελετε και αλλες λεπτομερειες; Μήπως ηταν σημάδι εκ των άνωθεν οτι κάτι έκανες λάθος ? Πρώτες μέρες στο Λύκειο. -Ρε, έχετε χχχχ στα μαθηματικά; -Ναι. -Πώς σου φαίνεται; -Πουτάνα είναι μωρέ. -Ναι ε; Μάνα μου...! Πώς το σώζεις μετά ή δεν σώζεται ?
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ωραιο topic !!! Λοιπον. 2 Γυμνασιου, εκει που ελεγα τη προσευχη, ΠΛΑΤΣ μια κουτσουλια πανω στο μετωπο-μυτη-μαγουλο. Θελετε και αλλες λεπτομερειες; Μήπως ηταν σημάδι εκ των άνωθεν οτι κάτι έκανες λάθος ? Πρώτες μέρες στο Λύκειο. -Ρε, έχετε χχχχ στα μαθηματικά; -Ναι. -Πώς σου φαίνεται; -Πουτάνα είναι μωρέ. -Ναι ε; Μάνα μου...! Πώς το σώζεις μετά ή δεν σώζεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα