Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πριν καποια χρονια μπαινουμε παρεα σε ενα μαγαζι για καφε. Και κοπελες στην παρεα. Εγω μπαινω πρωτος μιλωντας στο κινητο μου. Η πορτα στην εισοδο ηταν τυπου saloon (αλλα επιανε απο εδαφος μεχρι κουφωμα), διφυλλη αλλα βαρια, με τζαμι και ξυλο και αρκετη ελαστικοτητα την οποια και εσπρωξα μαλλον δυνατα.

Πισω μου ακολουθουσε μια κοπελα (η οποια ηταν και νεα στην παρεα) η οποια πρεπει να υπεθεσε πως θα της κρατουσα την πορτα (ενω εγω περπατουσα αργα γιατι μιλουσα στο τηλεφωνο). Εγω δεν ειχα παρει καν πρεφα πως ακολουθουσε οποτε αφηνω την πορτα η οποια καταληγει με εναν δυνατο ηχο στο κουτελο και την μυτη της κοπελας. Εκεινη τη στιγμη για καποιον λογο η μουσικη επαιζε σχετικα χαμηλα, οποτε ολοι οι θαμωνες (και ηταν πολλοι) ακουσαν τον θορυβο, σταματησαν να μιλανε και γυρισαν προς το μερος μας. Εγω κατακοκκινος να ψελιζω συγγνωμες, εχοντας γινει ρεζιλι στους γυρω, στην κοπελα και στην παρεα....

Η οποια ευτυχως δεν τα πηρε πολυ στο κρανιο (ή δεν ηθελε να τραβηξει κι αλλο την προσοχη).

• Moderators
Δημοσ.

Πριν καποια χρονια μπαινουμε παρεα σε ενα μαγαζι για καφε. Και κοπελες στην παρεα. Εγω μπαινω πρωτος μιλωντας στο κινητο μου. Η πορτα στην εισοδο ηταν τυπου saloon (αλλα επιανε απο εδαφος μεχρι κουφωμα), διφυλλη αλλα βαρια, με τζαμι και ξυλο και αρκετη ελαστικοτητα την οποια και εσπρωξα μαλλον δυνατα.

Πισω μου ακολουθουσε μια κοπελα (η οποια ηταν και νεα στην παρεα) η οποια πρεπει να υπεθεσε πως θα της κρατουσα την πορτα (ενω εγω περπατουσα αργα γιατι μιλουσα στο τηλεφωνο). Εγω δεν ειχα παρει καν πρεφα πως ακολουθουσε οποτε αφηνω την πορτα η οποια καταληγει με εναν δυνατο ηχο στο κουτελο και την μυτη της κοπελας. Εκεινη τη στιγμη για καποιον λογο η μουσικη επαιζε σχετικα χαμηλα, οποτε ολοι οι θαμωνες (και ηταν πολλοι) ακουσαν τον θορυβο, σταματησαν να μιλανε και γυρισαν προς το μερος μας. Εγω κατακοκκινος να ψελιζω συγγνωμες, εχοντας γινει ρεζιλι στους γυρω, στην κοπελα και στην παρεα....

Η οποια ευτυχως δεν τα πηρε πολυ στο κρανιο (ή δεν ηθελε να τραβηξει κι αλλο την προσοχη).

Δημοσ.

3η λυκειου και με τον κολλητο καθομαστε στο ιδιο θρανιο.Θρησκευτικα τελευταια ωρα και βαριεμαι οσο δεν παει οποτε αρχιζω τα κλασικα αστειακια για μανες,σπιτια,αδερφες κλπ κλπ.ο κολλητος ανταποδιδει.(σορρυ για την παρενθεση αλλα ο κολλητος ο διπλασιος απο μενα,και σε υψος και σε κιλα και ανιωθιλας).ο καθηγητης μας αφηνει ενα 15λεπτο πριν χτυπησει το κουδουνι οποτε βγαινοντας απο την ταξη τραβαω στο κολλητο μια φαπα γεματη και αρχιζει να με κηνυγαει στους διαδρομους του σχολειου.

βλεπω ανοιχτη ταξη που δεν ακουγεται θορυβος,σκεφτομαι οτι θα χαν 6ωρο οποτε μπουκαρω μεσα ευελπιστωντας για σωτηρια!αμ δε.γραφανε διαγωνισμα τα πουλακια μου στην χανιμπαλ-φιλολογο του σχολειου!!κλασανε ολοι στα γελια -ακομα και ο χανιμπαλ - αλλα η ντροπη δεν περιγραφεται...οσο θυμαμαι το απορημενο προσωπο των μαθητων και της καθηγητριας οτι ''wtf,ποιοι ειναι αυτοι οι ακυροι'' απλα λιωνω...

Δημοσ.

Χειμώνας, πριν 3 χρόνια, 8.50 π.μ

Δούλευα πρωί, δεν είχα για κλειδιά για κάποιο λόγο να ανοίξω το μαγαζί και περίμενα υπομονετικά το boss να έρθει να ανοίξει.

Κρυωμένος εγώ, με την μηχανή στο αμάξι αναμμένη, καλοριφέρ στο φουλ, άπειρα πρωινά κλανίδια.

Και εκεί που όλα πηγαίναν βάση σχεδίου, αντικρίζω από το τζάμι την τότε πρωινή του μαγαζιού.

*Πανικός*

( τι θέλει αυτή εδώ αναρωτιέμαι, εγώ είμαι σήμερα πρωί )!

-TI ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ!!!

-Ε, ήρθα να πληρωθώ, κλειστό είναι το μαγαζί;

-Ναι, δεν έχω κλειδιά, περιμένω κι εγώ τον Γιώργο να έρθει να ανοίξει!

-Αα, δε μου λες, να μπω στ'αμάξι γιατί έχω ξεπαγιάσει έξω;

-ΕΕ, πώς, ναι, φυσικά, εχμμ, ναι ναι, απλά να, έχω καιρό να το πλύνω...

-Σιγά καλέ, μια χαρά είναι!

-:-)

-:eek:

-:o

• Like 2
Δημοσ.
Χειμώνας, πριν 3 χρόνια, 8.50 π.μ

Δούλευα πρωί, δεν είχα για κλειδιά για κάποιο λόγο να ανοίξω το μαγαζί και περίμενα υπομονετικά το boss να έρθει να ανοίξει.

Κρυωμένος εγώ, με την μηχανή στο αμάξι αναμμένη, καλοριφέρ στο φουλ, άπειρα πρωινά κλανίδια.

Και εκεί που όλα πηγαίναν βάση σχεδίου, αντικρίζω από το τζάμι την τότε πρωινή του μαγαζιού.

*Πανικός*

( τι θέλει αυτή εδώ αναρωτιέμαι, εγώ είμαι σήμερα πρωί )!

-TI ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ!!!

-Ε, ήρθα να πληρωθώ, κλειστό είναι το μαγαζί;

-Ναι, δεν έχω κλειδιά, περιμένω κι εγώ τον Γιώργο να έρθει να ανοίξει!

-Αα, δε μου λες, να μπω στ'αμάξι γιατί έχω ξεπαγιάσει έξω;

-ΕΕ, πώς, ναι, φυσικά, εχμμ, ναι ναι, απλά να, έχω καιρό να το πλύνω...

-Σιγά καλέ, μια χαρά είναι!

-:eek:

-:o

Μετρααααααααας μαγκα!γαμηθικα στο γελιο πρωι πρωι!:lol:

Δημοσ.
Ήμουν με μια γκόμενα και γινόταν φάση πίσω απο ένα club. Περνούν 20 λεπτά και αφού στην αρχή άκουσα κάτι περίεργους θορύβους της πρότεινα να πάμε κάπου πιο απομακρυσμένα. Δεν κάνουμε 2-3 βήματα, πετυχαίνω τον κολλητό μου να έχει αράξει στον διπλανό τοίχο και να κρυφακούει. Μόλις μας βλέπει άλλαξε εκατό χρώματα και μου λέει σαστισμένος: "τι γίνεται"; Του απαντώ: "Δεν ξέρω, εσύ θα μου πείς" Να μην τα πολυλογώ, αφού τον είχα στριμώξει για να μου αποκαλύψει τον λόγο που είχε στήσει αυτί, τέλος μου απαντά: "Έλα ρε μαλάκα, ήθελα να σιγουρευτώ οτι όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση σας, για σένα το έκανα" (!)

Ε, απο εκείνη την ημέρα δεν του έχω ξαναπεί τίποτα γκομενικό, και μάλλον ούτε αυτός έχει το θάρρος να με ξαναρωτήσει.

Ανατριχιαστική αυτή η ιστορία.. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να έχω σχέσεις με φίλο ματάκια μετά από τέτοιο περιστατικό. Θα ντρεπόμουν για χάρη του κάθε φορά που θα τον έβλεπα.

Δημοσ.

Έκτη δημοτικού,ένα Σαββάτο είχαμε με το Ηπειρώτικο χορευτικό μια εμφάνιση,έπρεπε να φοράμε μαύρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι...ο χώρος πολύ μικρός,παντού γονείς και μεγαλύτεροι...μετά από κανά δύο χορούς ξεκινάμε έναν γρήγορο χασάπικο,εγώ,ένιωθα να ανεβαίνει η μπλούζα μου σιγά σιγά,με την έννοια ότι κάτω από το παντελόνι φορούσα άσπρο ΒΡΑΚΙ,βράκα θα έλεγα,σαν pampers,και να γίνεται ολοφάνερο μπροστά σε όλους ένα μεγάλο μέρος...η φίλη μου που δεν χόρευε άρχισε να γελάει,εγώ να χορεύω και να λέω γιατί με κοιτάνε όλοι,έχει πλάκα να φαίνεται το βρακί μου:confused: τελειώνουμε,με τραβάει έξω,μου λέει όλοι μιλάνε για το βρακί σου συμμαζέψου !και να σκάει στα γέλια...ακόμα το σκέφτομαι και κοκκινίζω...αλλά δικαιολογούμαι μικρό κορίτσι ήμουν :lol:

και τέλος στο λύκειο,είχαμε ιστορία,εγώ πίσω πίσω στο θρανίο να βαριέμαι...ξαφνικά ανοίγω το στόμα μου να χασμουρηθώ,και βγένει ένα μεγάλο ρέψιμο :mrgreen: οι συμμαθητές γυρνάνε με κοιτάνε,ο ένας που καθόταν μπροστά μου γυρνάει με ανοιχτό το στόμα και μου λέει "Σύυλβια,εσύυυ ήσουν :confused: ;;" εγώ "εμμμμ" και σκάμε στα γέλια όλοι μαζί...αυτό το έκανε λιγότερο ντροπιαστικό :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...