ikaruga24 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Είναι γνωστό γενικότερα ότι μια γυναίκα δεν αερίζεται, δεν ρεύεται και δεν πάει για το "χοντρό" της. Ευτυχώς πάνε για κατούρημα... Δεν πειραζει, το κανουμε εμεις γι αυτες εις διπλουν αμα λαχει
gozzar07 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δεν πειραζει, το κανουμε εμεις γι αυτες εις διπλουν αμα λαχει Και τα ακούμε εις τριπλούν... 1
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δεν πειραζει, το κανουμε εμεις γι αυτες εις διπλουν αμα λαχει βασικα αυτες το κανουν εις διπλουν Vaginal flatulence is an emission or expulsion of air from the vagina
Swimmer21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εχω χεστει πανω μου Σκουπίσου. Πολυ αστειο Εμένα μ' άρεσε. Επικοί διάλογοι 2
Vintage Jewel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ρε σεις σταματηστε να με κοροιδευετε πηρα πολυ θαρρος να το γραψω...
mimis19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 'Exω κάνει στομάχι με τους διαλόγους. χαχαχαχαχα
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παιδες στην παραλια ξαφνικα το βουλωσανε ολοι και μου φευγει μια κλανια και ολοι με κοιτουσαν κι εγω κατευθειαν: Αμαν ρε Κωνσταντινα (η αδερφη μου) πες και κανα συγγνωμη! 1
IMAndreas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παιδες στην παραλια ξαφνικα το βουλωσανε ολοι και μου φευγει μια κλανια και ολοι με κοιτουσαν κι εγω κατευθειαν: Αμαν ρε Κωνσταντινα (η αδερφη μου) πες και κανα συγγνωμη! χαχαχαχαχαχαχαχα
petros123456789 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 σε κατι γενεθλεια κατι φιλων{εγω 16-17 δε θυμαμαι}ειχα ψιλογινει {πρεπει να ειχα πιει και 3διαφορετικες μαρκες ποτων αλλα ευτυχως δε με πιανει ωστε να αρρωσταινω} και γυριζα μαζι με ενα φιλο μου με το μηχανακι μολις τελειωσε το παρτυ απο την ηρακλειου,εκει κανουμε μια σταση λιγο πιο πανω στη γεφυρα με τα grafity να δουμε κατι και μετα απο 5 λεπτα με το που σταματαμε βλεπουμε ενα περιπολικο να σταματαει μπροστα ,ξερετε τα κλασσικα αδεια-διπλωμα ,αλλα επειδη ημουνα και λιγο κλασμενος απο το ποτο,φενομουνα οτι κατι δεν πηγαινε καλα,και τωρα θα γραπψω ακριβως τον διαλογο της καταστασης... αστυνομικος"εχεις πιει??" εγω"οχι οχι ..." *με το φιλο μου να με στραυοκοιταει κ να ειναι ετοιμος να γελασει* αστυνομικος"δειξε μου αδεια και διπλωμα για το μηχανακι" εγω"ναι μισο λεπτο*σκεφτομουνα αν τα ειχα μαζι μου,η στη σελλα* {τελικα θυμηθηκα ηταν στη σελλα} και ερχετε η ατακα "α μισο λεπτο να βγαλω τη σελλα για να ανοιξω τα κλειδια που τα εχω μεσα"*εκεινη τη στιγμη να πεφτει απο τα γελια κατω ο αλλος ο μαλ*****κας ο φιλος μου* αλλα ενταξει ενωλιγοις ο μπατσος ητανε σπαθι και μας αφησε να φυγουμε ετσι..{δν ειναι τοσο ντροπης ιστορια αλλα ειχε φαση} 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα