Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση μνήμης σε Amilo Pa 1510

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο εμπειρια αν πας να πεις οτι θες να αλλαξεις μνημες φορητων θα λαβεις ως απαντηση "ουτε με σφαιρες" αν εξαιρεσεις το πλαισιο που δεν εχω ρωτησει κανενας αλλος δεν δεχεται επιστροφη, οπως θα επεστρεφες οτιδηποτε αλλο.

Αυτο που λες με τις kingston πρωτη φορα το ακουω παντως, εγω σε οτι φορητο εχω βαλει παντα βαζω Kingston και ποτε, μα ποτε δεν εκαναν κιχ, ισως ημουν τυχερος

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι αλλο εγω.Εχω το 1650 και η μνημη ειναι 512 και θελω να την αναβαθμισω.Εμενα ειναι 333 mhz και οσες εχω βρει ειναι 400mhz.Θα εχω προβλημα να βαλω 400mhz εχω ρωτησει και Fujitsu και δεν εχω παρει ακριβη απαντηση.

Δημοσ.

λοιπον ειμαι τεχνικος σε service fujitsu siemens και σου λεω εκ πειρας οτι υπαρχουν μηχαμηματα τις fujitsu που εχουν προβλημα με τις kingston ειδικα αν βαλεις δυο μαζι δεν κανει boot το e-shop εχει αλλαξει μνημες που ειχαν μπει σε μηχανημα και στο λεω εγω που δεν εχω και την καλυτερη γνωμη για το e-shop

Δημοσ.

Δεν θελω να παρω kingstone απ' το εν λογω καταστημα αλλα καποια αλλη απο το εν λογω καταστημα.Το θεμα ειναι να παιξει γιατι με μπερδεψες.

Δημοσ.

kοιτα με αλλες μνημες δεν εχει παρατηρηθει προβλημα απλα για να ξερεις και εσυ και οποιος αλλος διαβαζει το θεμα το ποιο μεγαλο προβλημα το ειχαν τα 1505 και 1510 στην τελικη πιεσε τους να τις βαλουν αυτοι δυσκολο να το δεχτουν αλλα προσπαθησετο να πουλησουν θελουν που ξερεις μπορει και να το δεχτουν

Δημοσ.
"Τα σημεία στα οποία βρίσκονται αυτα τα «δοντάκια» είναι τα εξής:

Caps Lock / Tab

Esc / F1

F5 / F6

F10 / F11

Num Lock / Scroll Lock

PgUp / PgDn "

ΑΥΤΕΣ ειναι πληροφοριες.εχω το 1510 και εγω.ευχαριστω για το καλωσορισμα.

καπου εχω διαβασει οτι αν βαλω 5300 μνημη,θα κατεβασει συχνοτητα αυτοματα,στα επιπεδα του 4200.το προβλημα ειναι οτι θα βαλω ΜΙΑ 5300 1gb ενω την αλλη θα την αφησω μαμα,γιατι ,παλι καπου διαβασα οτι θα χασω την εγγυηση.οχι οτι εχει καμια σημασια,f-s ειναι ,χαχα ,αλλα οταν θα γινει η ζημια,θελω να εχω απολυτο δικιο,για να μπορω να εκτονωθω ανετα.αν και το εχουν μελετημενο να χαλαει μολις τελειωσει η εγγυηση.σε αυτο παντως ειναι κορυφαια εταιρια,τους παραδεχομαι.

ευχαριστω και παλι

εχει και μια βιδα απο κατω για το κ/β

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...