Super_Nova Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδιά , Θέλω την βοήθεια σας; Έχω ένα προγραμματάκι που είναι βασικά excel με πολλές μακροεντολές. Όταν το ανοίγω όμως μου λέει σφάλμα (μπλα μπλα και τα γνοστα run-time error…) , μου είπαν να κατεβάσω το βαθμό ασφάλειας αλλά και πάλι τίποτα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτές τις μακροεντολές και ρυθμίσεις; Το προγραμματάκι είναι πολύ μικρό είναι γερμανικό και αφορά κατι μποιλερ για ζεστό νερό. Το λινκ είναι αυτό : http://de.rotex.de/index.php?id=197 Θα μπορούσε κάποιο παλικάρι να φωτίσει την κατάσταση; :cry: Σας ευχάριστο πολύ εκ τον προτέρων ! P.S. sorry αν το θέμα μου είναι σε λάθος μέρος
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Τι ακριβώς θες να κάνεις?? το site γιατί μας το έδωσες??
Super_Nova Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Από εκεί είναι το πρόγραμμα που δεν μπορώ να ανοίξω.... Αυτό είναι κάτι σαν κατάλογος με εικόνες , τιμές και κ.τ.λ.
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Και πάλι δεν κατάλαβα..το Link για ποιο λόγο το δίνεις? θες να κατεβάσεις από εκεί το αρχειάκι και δεν μπορείς? το κατεβάζεις και δεν ανοίγει?
Super_Nova Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Απλώς κατέβασε το πρόγραμμα και πες μου αν ξέρεις γιατί δεν δουλεύει....είναι μικρο 5Mb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.