Προς το περιεχόμενο

Εχετε εθιστει στο Ιντερνετ?

clyde2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχετε εθιστει στο Ιντερνετ?

Εγώ κατάφερα και το έκοψα.. :P

Με βοήθησε , και τον ευχαριστώ πάρα πολύ ο ΟΤΕ , μη έχοντας να δώσει dsl.

Δημοσ.

Αυτό που κάνω δεν το θεωρώ εθισμό 1 το πολύ ωρα μέσο όρο την ημέρα. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω εθιστεί στο insomnia (δεν κάνω πλάκα) και δεν σερφάρω σε άλλα ενδιαφέροντα site.

Δημοσ.

Αν έχω εθιστεί;;; Κοίτα εγώ έχω εθιστεί γενικώς στους υπολογιστές από το 1987. Μετά κατά το 95 άρχισα το internet (dial up και άγιος ο Θεός). Τελικά ήρθε το adsl και άλλαξε ο κόσμος. Αν μπορούσα θα ήμουν 27 ώρες το 24ωρο. Φαντάσου ότι τώρα τελευταία που έχω προβλήματα σύνδεσης παθαίνω αμόκ κλαίω χτυπιέμαι γιατί δεν μπορώ να με φανταστώ να ξυπνώ και να μην ανοίγω το μαγικό παράθυρο στον κόσμο.

Δημοσ.
Σε τι sites εχεις κολλήσει; :-)

Ναι αλλα δεν είπες σε τι sites έχεις κολλήσει; Μήπως βρούμε και κανενα πιο ενδιαφερον απο αυτα που ξερουμε :-D

Δημοσ.
Αν έχω εθιστεί;;; Κοίτα εγώ έχω εθιστεί γενικώς στους υπολογιστές από το 1987. Μετά κατά το 95 άρχισα το internet (dial up και άγιος ο Θεός). Τελικά ήρθε το adsl και άλλαξε ο κόσμος. Αν μπορούσα θα ήμουν 27 ώρες το 24ωρο. Φαντάσου ότι τώρα τελευταία που έχω προβλήματα σύνδεσης παθαίνω αμόκ κλαίω χτυπιέμαι γιατί δεν μπορώ να με φανταστώ να ξυπνώ και να μην ανοίγω το μαγικό παράθυρο στον κόσμο.

Αυτό μάλιστα, είναι εθισμός, τουλάχιστον ασχολήσε επαγγελματικά να βγάζεις κανά φράγκο; Άντε και περαστικά σου εύχομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...