Προς το περιεχόμενο

Το vaio ταπαιξε ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα vaio της κoρης μου ενος μηνος μετα απο ενα τρεμοπαιγμα των φωτων εσβησε και δεν ανοιγει....Ηταν χωρις μπατρια με το ρευμα μονο και πανω σε ups.

Δεν ανοιγει ουτε με την μαπταρια ουτε με το ρευμα ...Στο ιδιο καλωδιο αλλο vaio ανοιγει κανονικα.

Διαγνωση ????

Ευχαριστω.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είναι μέσα στη εγγύηση? Αν όχι, τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς, πάρε καινούριο, πιο φθηνά θα έρθει

Δημοσ.

το τροφοδοτικο σου ειναι οκ ??

βασικα τωρα θα πρεπει αν το στειλεις εξωτερικο να στο τσεκαρουν...

Δημοσ.
το τροφοδοτικο σου ειναι οκ ??

βασικα τωρα θα πρεπει αν το στειλεις εξωτερικο να στο τσεκαρουν...

Δεν δουλευει ουτε με μπαταρια ουτε με ρευμα. Γερμανια θα παει με DHL.

Δημοσ.

Γιάννη μια εβδομάδα υπομονή και θα το έχει πίσω η κόρη το φορητό. Το σέρβις της Sony είναι πολύ καλό και αρκούντως γρήγορο.

Πάντως από ότι καταλάβει από άλλα post σου, δεν πρέπει να υπάρχει και έλλειψη μηχανημάτων σπίτι οπότε λίγο το κακό.

Μια ερώτηση μόνο. Σε τι ups ήταν συνδεδμένος φορητός?

Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι και εγώ σα λύση (ups σε 2 laptop+router) αλλά με προβλημάτισες.

Δημοσ.

Αντε καλή υπομονή.

Και φυσικά ενημέρωσε μας για να ξέρουμε τί μας περιμένει και μας!

Αλήθεια ποιό μοντέλο ήταν??

Δημοσ.
Γιάννη μια εβδομάδα υπομονή και θα το έχει πίσω η κόρη το φορητό. Το σέρβις της Sony είναι πολύ καλό και αρκούντως γρήγορο.

Πάντως από ότι καταλάβει από άλλα post σου, δεν πρέπει να υπάρχει και έλλειψη μηχανημάτων σπίτι οπότε λίγο το κακό.

Μια ερώτηση μόνο. Σε τι ups ήταν συνδεδμένος φορητός?

Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι και εγώ σα λύση (ups σε 2 laptop+router) αλλά με προβλημάτισες.

Οχι ελελιψη ακριβως δεν υπαρχει..Δυο σταθροι και δυο φορητοι αλλα εχει να πεσει τσακωμος για το μειον ενα εστω για δεκα μερες !!!!Ηταν συνδεδεμενος σε 600αρι TurboX.

Αν ειχε την μπαταρια επανω μαλλον δεν θα παθαινε κατι...Ετσι δεν ειναι ???

Δημοσ.
Αντε καλή υπομονή.

Και φυσικά ενημέρωσε μας για να ξέρουμε τί μας περιμένει και μας!

Αλήθεια ποιό μοντέλο ήταν??

Ευχαριστω.εννοειται οτι θα ενημερωσω.

Ειναι αυτος....

http://alatest.co.uk/sony_vaio_vgn_cr31/laptop_computers/expert_reviews/pe-54100614,30/

1300 ευρω.

Τον ειχα αγορασει 6/3/08 και ενα ολοιδιο σε λευκο στις 3/3/08 της αλλης κορης.Εγω και ο γιος επιμενουμε...σταθερα !!!!

Δημοσ.

Οταν πηρα τηλ στο service μου ειπαν και κρατησα πατημενο το power για 20 δευτερολεπτα χωρις ο φορητος να εχει μπαταρια και χωρις να ειναι συνδεδεμενος με ρευμα . Μετα δοκιμασα να ανοιξει αλλα τιποτα....Δεν καταλαβα γιατι μου το ζητησαν.

Δημοσ.
Ηταν συνδεδεμενος σε 600αρι TurboX.

Αν ειχε την μπαταρια επανω μαλλον δεν θα παθαινε κατι...Ετσι δεν ειναι ???

Μάπα το Ups δηλαδή. Προφανώς έχει μεγάλο χρόνο απόκρισης και δεν "κατάλαβε" την πτώση τάσης. Λογικά με την μπαταρία δεν θα συνέβαινε τίποτα. Τουλάχιστον όσα χρόνια έχω φορητό δεν είχε ποτέ ανάλογο πρόβλημα.

Ειναι αυτος....

http://alatest.co.uk/sony_vaio_vgn_cr31/laptop_computers/expert_reviews/pe-54100614,30/

1300 ευρω.

Τον ειχα αγορασει 6/3/08 και ενα ολοιδιο σε λευκο στις 3/3/08 της αλλης κορης.Εγω και ο γιος επιμενουμε...σταθερα !!!!

Αχχ...με προκαλείς...θέλεις να γίνω γιός σου :-D .

Δημοσ.
Μου το εχουν ξαναπει εδω μεσα αυτο και αλλη φορα ...γιε μου !!!!:-D:-D

Φαντάζομαι θα διακατέχονταν από το ίδιο φρόνημα ανιδιοτέλειας :lol:

Καλά ξεμπερδέματα και με υγεία τα υλικά αγαθά για να έχουν και αξία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...