Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Φαντάζομαι θα διακατέχονταν από το ίδιο φρόνημα ανιδιοτέλειας Ε....Ε....Ενοειται !!!!:-D
steliosdel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Πάντως από προσωπική εμπειρία, στα UPS ό,τι πληρώνεις παίρνεις, δηλαδή ένα ακριβό line interactive και με σχετικά μικρή μπαταρία, ίσως είναι καλύτερο από ένα αντίστοιχης τιμής με μεγάλη μπαταρία, γιατί καλή είναι η παροχή ισχύος όταν χρειαστει, αλλά τα πολλά λεφτα είναι στις ζημιές στα motherboards δυστυχώς...και καλύτερα να είναι τα λεφτά να πέφτουν σε καλής ποιότητας ηλεκτρονικα.. Καλή τύχη με το laptop, αν και δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτει μια εγγύηση τέτοιες ζημιές.
wizzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Πάντως Γιάννη, για την ιστορία, δεν νομίζω ότι αν είχες την μπαταρία στο laptop θα είχες αποφύγει τη ζημιά. Εννοώ ότι η μπαταρία δεν κάνει φιλτράρισμα της τάσης, για να κόβει τα “spikes” της ΔΕΗ. Δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό στα καινούρια, αλλά στο 5 χρονών laptop μου ξέρω ότι η μπαταρία είναι εντελώς ανεξάρτητη από την κυρίως παροχή ρεύματος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω παιδια... Εγω στο service ειπα οτι απλα δεν ανοιγει ο φορητος. Μπορουνα να καταλαβουν απο τι χαλασε οτι εχει χαλασει ????
S2Katana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Οταν πηρα τηλ στο service μου ειπαν και κρατησα πατημενο το power για 20 δευτερολεπτα χωρις ο φορητος να εχει μπαταρια και χωρις να ειναι συνδεδεμενος με ρευμα . Μετα δοκιμασα να ανοιξει αλλα τιποτα....Δεν καταλαβα γιατι μου το ζητησαν. Για αποφόρτιση του στατικού ηλεκτρισμού.Το έχω διαβάσει για IBM laptops. Σε αυτά, χωρίς ρεύμα και χωρίς μπαταρία, πατάς 10 φορές το κουμπί εκκίνησης, με παύσεις 2sec ενδιάμεσα.Μετά, κρατάς σταθερά πατημένο το κουμπί για 30secs...
steliosdel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εγω στο service ειπα οτι απλα δεν ανοιγει ο φορητος. Μπορουνα να καταλαβουν απο τι χαλασε οτι εχει χαλασει ???? Δυστυχώς ναι,αλλά είναι νομίζω στη διακριτική ευχέρεια του υπεύθυνου να το αντικαταστήσει ή όχι. Αλλά επειδή είναι πολύ καινούριο το μηχάνημα, ας ελπίσουμε!! Σε ανάλογη περίπτωση πάντως με mobo σε desktop που μου έτυχε,μου την άλλαξαν λέγοντάς μου ότι το κάνουν λόγω του ότι ήταν καινούρια ( ήταν asus και την άλλαξα στο ίδιο το κατάστημα βέβαια..).
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 και του αδερφού μου το laptop κάηκε πάνω σε ένα turbo-x ups! Πoιο μοντέλο ups έχεις? Το καλύτερο για laptops είναι ένας φορητός σταθεροποιητής και φτάνει. 20ευρώ πήρα έναν για το vaio μου και έχω γλιτώσει αρκετή θερμότητα στο τροφοδοτικό
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 και του αδερφού μου το laptop κάηκε πάνω σε ένα turbo-x ups! Πoιο μοντέλο ups έχεις?Το καλύτερο για laptops είναι ένας φορητός σταθεροποιητής και φτάνει. 20ευρώ πήρα έναν για το vaio μου και έχω γλιτώσει αρκετή θερμότητα στο τροφοδοτικό Και τι εγινε μετα ???? Εγω εχω αυτον... http://alatest.co.uk/sony_vaio_vgn_cr31/laptop_computers/expert_reviews/pe-54100614,30/
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Χθες ηρθε η DHL και το πηρε....Θα ενημερωσω σχετικα.Μου ειπαν για 10 εργασιμες.
Nomikaria Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Αχ,κι ειναι τοσο ωραιο αυτο το ροζουλακι... Σου ευχομαι Γιαννη να ερθει γρηγορα απο το service και να ειναι τελειο παλι! (αν και δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να επαθε και χαλασε τοσο γρηγορα!)
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Αχ,κι ειναι τοσο ωραιο αυτο το ροζουλακι... Σου ευχομαι Γιαννη να ερθει γρηγορα απο το service και να ειναι τελειο παλι! (αν και δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να επαθε και χαλασε τοσο γρηγορα!) Ευχαριστω...Αυτη η ...ομορφια στοιχισε 1300 ευροπουλα.
Nomikaria Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ευχαριστω...Αυτη η ...ομορφια στοιχισε 1300 ευροπουλα. Mμμ..Οντως ακριβη η "ομορφια"... Μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Mμμ..Οντως ακριβη η "ομορφια"...Μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην... Ευχαριστω πολυ.:-D
21century Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Πολύ ζημιάρικα και συνάμα ευαίσθητα τα Βαιο, ελπίζω ότι είναι και πανάκριβα, μάλλον η επέκταση εγγύησης που την απορρίπτει η ετιαρεία ευθύνεται για αυτό τον σκοπό..
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 μάλλον η επέκταση εγγύησης που την απορρίπτει η ετιαρεία ευθύνεται για αυτό τον σκοπό.. Δεν την αποριπτει... 250 ευρω για +2 χρονια κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.