tempo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 καλησπέρα, κάτοχος του http://www.24net.gr περίπου 2 χρόνια τώρα αποφάσισα ότι είναι καιρός να δημιουργήσω και κάτι νέο. Έτσι αφού έχω κλείσει το νέο όνομα domain τώρα έχω αρχίσει την αναζήτηση web hosting. Η εταιρεία στην οποία έχω το 24net.gr είναι πολύ καλή άλλα θέλω να ξέρω εάν υπάρχουν ανάλογα καλύτερες εταιρείες και τις τιμές τους. Επομένως περιμένω προτάσεις και εντυπώσεις σας απο εταιρείες hosting. Παράλληλα περιμένω και pm απο κάποιες εταιρείες (αν ενδιαφέρονται). Οι απαιτήσεις που έχω είναι οι εξής: Χώρος Δίσκου: 300 MB POP3 Email Λογαριασμοί: 10 bandwidth: 10000 MB/μήνα Mailing Lists : 1 MySQL dbase: 3 Στατιστικά, manager κλπ μέσω cpanel ευχαριστώ
kwstas_pap Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 προσωπικά έχω ασχοληθεί αρκετά και έχω μεταπήδήσει σε πολλές.. οι λόγοι ήταν διάφοροι.. στην αρχή ήμουν σε κάποιον αμερικάνικο server αλλά είχα αργό ping.. έπειτα πήγα σε έναν στην Γερμανία που και πάλι ήταν αργός.. αλλά τελικά κατέληξα στην Intechs.gr όχι γιατί είχε το καλύτερο ping από τους προηγούμενους αλλά γιατί ήθελα κάτι τεχνικές απαντήσεις σε κάτι μυστήριους συνεργάτες που είχα τότε.. Οπότε ανέλαβαν τα τζίμάνια της intechs και με εξυπηρέτησαν πολύ γρήγορα πριν ακόμα μεταφερθώ εκεί. Επειτα έστησα και άλλα πακέτα εκεί και όσες φορές ρωτάω κάτι μου απαντάνε αμέσως. Με τους προηγούμενους έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον 5-6 ώρες και αυτό με εξέθετε στους συνεργάτες μου.. Δεν έχω δοκιμάσει άλλους Ελληνικούς.. Στην intechs.gr έχω κάτσει πάνω από 2 χρόνια χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα.. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί καλόμαθα με το κεφάλι μου ήσυχο!
nik1992 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 εχω προτεινω cretaforce, που εχει και καλες τιμες και καλη υποστηριξη.
QSpec Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Κι εγώ έχω μια σελίδα στην cretaforce και τώρα ετοιμάζω την δεύτερη. Το μικρό πακέτο τους φαντάζομαι θα σε καλύπτει, εδώ μπορείς να δεις όλα τους τα πακέτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.