Προς το περιεχόμενο

Ενεργές συνδέσεις ΙΡ

vamitrou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση,

πώς μπορώ να δω τις established ip connections του router? Έχω βρει προγραμματάκια (TcpView ..) αλλά μου δείχνουν τις συνδέσεις προς 192.168.1.1 που είναι η ip του ρούτερ. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αναλόγως. Τι μοντέλο είναι ο router σου; Έχει ssh/telnet πρόσβαση;

Το TCPView δείχνει τις συνδέσεις του υπολογιστή στον οποίο το τρέχεις. Αν υπάρχουν και άλλοι υπολογιστές στο δίκτυο δεν θα τους δείξει.

Πάντως να ξέρεις ότι ο ίδιος ο router δεν έχει established συνδέσεις εκτός και αν κάποιος έχει π.χ. μπει στο web interface του. Αυτό που κάνει είναι να προωθεί τα πακέτα των συνδέσεων που έχουν τα PC σου με τον έξω κόσμο.

Εσύ ακριβώς τι θες να δεις; Αν κάποιος συνδέεται στον router σου;

Δημοσ.

Το router μου είναι siemens cl-110. ssh νομίζω ότι δεν έχει αλλά τελνετ έχει. Θέλω να δω τις ip και τις πόρτες των πακέτων που έρχονται μέσω του ρούτερ στο pc μου.

Εdit: κάτι σαν το netstat δηλαδή.

Δημοσ.

Αν έρχονται στο PC σου, μπορείς να τα δεις από το PC σου, π.χ. με την εντολή netstat.

Δημοσ.

Ναι απλώς όταν κάνω netstat μου δείχνει ότι προέρχονται από το router. Στην ουσία εγώ θέλω να κάνω netstat στο router :)

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος; Δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, το Source NAT που κάνει ο router είναι τελείως διάφανο για το computer σου!

Μπορείς να κάνεις ένα paste από τα αποτελέσματα μιας netstat τη στιγμή που μεταφέρεις ένα αρχείο από το Internet;

Δημοσ.

δε σου δειχνει μονο προς το ρουτερ αλλα και ολες τις εξωτερικες συνδεσεις σου, σιγουρα ηταν ανοικτες καποιες συνδεσεις οαν το εκανες αυτο ??

Δημοσ.

Ναι τελικά το ξαναδοκίμασα το netstat και πέτυχε. Δείχνει και την εξωτερική διεύθυνση. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά! :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...