Προς το περιεχόμενο

Αγορά TV Full HD

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους! :-)

Αυτό το καιρό σκέφτομαι να αγοράσω μία τηλεόραση Full HD. Έχω μία 21" CRT Philips εδώ και κάτι χρόνια, η οποία μπορώ να πω ότι έχει πάρα πολύ καλή εικόνα. Όσο να'ναι όμως μου φαίνεται πλέον αρκετά μικρή μιας και στο PC όπως βλέπετε έχω 22άρι.

Θέλω μία TV όσο το δυνατόν οικονομική αλλά να είναι οπωσδήποτε Full HD και όχι Ready.

Επειδή δεν ξέρω τι γίνεται με αυτές και ποιο είναι το κριτήριο αγοράς, θα ήθελα να με φωτίσετε όσο μπορείτε.

Με ενδιαφέρει να τη κρατήσω αρκετά χρόνια. Θα παίξει DVD, λίγο αργότερα Blu-ray με Playstation 3 και ίσως τη συνδέσω και στον υπολογιστή μου ώστε όταν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου να βλέπω τις ταινίες μου.

Κάνοντας μία γρήγορη αναζήτηση, βρήκα αυτή.

Ποια είναι η γνώμη σας? Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο?

Ευχαριστώ... :-)

Δημοσ.

Νομιζω δεν ειναι '' ΑΚΡΙΒΩΣ '' High definition αυτη....

βγαζει ''μεχρι'' 1080p με καποιες προ'υ'ποθεσεις ....

Αν δεν ριξεις πανω απο 1100 ευρω δεν παιρνεις αυτο που ζητας.

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω επειδη σε αυτα τα θεματα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη να πας σε μια μεγαλη αλυσιδα τυπου MediaMarkt που εχει ολες τις τηλεορασεις σε ολα τα μεγεθη και να τις συγκρινεις με τα ιδια σου τα ματια και να διαλεξεις αυτη που σου αρεσει καλυτερα.

Δημοσ.
Νομιζω δεν ειναι '' ΑΚΡΙΒΩΣ '' High definition αυτη....

βγαζει ''μεχρι'' 1080p με καποιες προ'υ'ποθεσεις ....

Τι εννοεις οταν λες δεν ειναι ακριβως 1080p.

Αλλο αν δεχεται 1080p ή οχι. Το θεμα ειναι οτι το πανελ της τηλεορασης ειναι 1920χ1080. Το πολυ πολυ η επεξεργασια της να μην ειναι ικανη να δεχθει 1080p αλλα τουλαχιστον πρεπει να δεχεται 1080i.

Το θεμα ειναι οτι ειναι παλιο μοντελο, Αυγουστου 2007, αν λεει αυτο κατι αλλα και η τιμη που την δινει ο Κολομβουνης αν μην τι αλλο ειναι εξαιρετικη.

Δημοσ.

θα συμφωνησω με αυτο:

Εγω σου προτεινω επειδη σε αυτα τα θεματα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη να πας σε μια μεγαλη αλυσιδα τυπου MediaMarkt που εχει ολες τις τηλεορασεις σε ολα τα μεγεθη και να τις συγκρινεις με τα ιδια σου τα ματια και να διαλεξεις αυτη που σου αρεσει καλυτερα.

και με αυτο:

μην νομιζεις οτι θα δεις τρομερες διαφορες μεταξι HD - FullHD.διαφορες ουσιαστηκες θα δεις απο τις 46 ιτζες και πανω,οποτε εγω θα σου προτεινα με τα λεφτα που διαθετεις να παρεις κατι αξιολογο σε HD.για FullHD για κατι καλο,χρειαζεσε πανω απο 1100-1200 ευρω.η συγκεκριμενη τηλεοραση που κοιτας,ειναι καλη,αλλα οχι και κατι το ιδιαιτερο.ισως και να ειναι η χαμηλοτερης ποιοτητας τηλεοραση στην κατηγορια FullHD.

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα, τα πράματα είναι πιο απλά όσον αφορά την εικόνα.

Πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή με το Version Version 1.3.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν και αυτές Panels, τα οποία πρέπει να προσέξουμε, όπως για παράδειγμα με τις οθόνες των υπολογιστών.

Τέλος ένας φίλος, μου είπε να προσέξω πολύ γιατί αν δεν είναι πολύ μεγάλη, αφήνουν πάρα πολύ κενό πάνω και κάτω όταν παίζουν DVD.

Ξέρετε κάτι γι' αυτό?

Δημοσ.

παιδια εχω και εγω το ιδιο δειλλημα για μια 42αρα full hd εχω δει τις παρακατω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1018620

http://www.mediamarkt.gr/catalogues/maroussi/3.pdf

philips και οι 2 ,στις 42" αλλα με τρελη διαφορα τιμης!

τοσο μεγαλες διαφορες εχουν??

για πειτε την γνωμη σας αν αξιζουν οι συγκεκριμενες και αν ειναι προτεινετε και αλλες σε 42" full hd μεχρι 1500ευρω....eyxaristw

Δημοσ.

Τελικά σκέφτομαι να αγοράσω αυτή.

Για μετά το πάσχα μιλάω.

Ξέρει να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει το HDMI v1.3 από τα άλλα? Αυτή αν δεν κάνω λάθος έχει v1.3.

Επίσης τη Panel φοράει?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.

Βέβαια αυτό με την ανάλυση δεν το κατάλαβα και πάρα πολύ. Μπορεί δηλαδή να σηκώσει παραπάνω ανάλυση? Από τη στιγμή που δεν το επιτρέπει η οθόνη...

Δημοσ.

χμ, δεν καταλαβα αν αναφερεσαι σε κατι μεσα απο το λινκ που σου εγραψα ή σε αλλον χρηστη. Γενικως, αυτο που λες γινεται σε μερικες περιπτωσεις σε οθονες Η/Υ, δηλαδη η εγγενης αναλυση μιας οθονης LCD να ειναι ας πουμε 800χ600 και εαν τρεξεις μια εφαρμογη π.χ. παιχνιδι, σε 1024χ768 να σου διξει την εικονα "ξεχειλωμενη" αν με καταλαβαινεις. Θα σου τρωει με αλλα λογια τις ακρες οι οποιες κατα καποιο τροπο εχουν "κρυφτει".

Για οθονες τηλεορασεων δεν γνωριζω αν γινεται κατι τετοιο. Βεβαια, απο τη στιγμη που πας για Full HD αρα 1920χ1080, ακομη κι αν γινεται, δεν νομιζω να αντιμετωπισεις τετοιο προβλημα αναγκης μεγαλυτερης αναλυσης για αρκετα χρονια μπροστα. Αν τυχον θελεις να παιξεις παιχνιδι σε τετοια τηλεοραση (σε συνδιασμο με PC) και να εχεις αξιολογα frames θα χρειαστεις καρτα...9900 GTX τουλαχιστον :lol:

Αν παλι, η τηλεοραση σου ειναι μονο για τη κλασικη χρηση και κανα Blu-Ray στο εγγυς μελλον, τοτε ολα καλα.

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω με τη TV, είναι να παίζω Blu Ray ταινίες, είτε από το PS3, είτε από το PC μου, να παίζω κάνω Pro από το PC και να βλέπω DVD.

Γενικά γίνεται ένας πανικός με τις TV.

Τελικά υπάρχει διαφορά στην εικόνα ανάλογα με το Version του HDMI? Πρέπει να είναι οπωσδήποτε 100HZ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...