Προς το περιεχόμενο

Mητρική, CPU, μνήμες

fonzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω case που παίρνει m-atx, τροφοδοτικό 450w ΑΤΧ (τοποθετημένο με πατέντα στο κουτί), 200GB sata hd, dvd-rom, οθόνη 1680χ1050 20", ati eax1650 vga

Εχω από παλιά μαζέψει motherboard msi rs480m2, cpu athlon 3000+, 2x256 pc3200.

Δυστυχώς η μητρική δεν δείχνει να συνεργάζεται με την κάρτα γραφικών και δεν θέλω να μείνω με την onboard vga (λόγω DVI). Επίσης η μνήμη είναι λίγη για vista που θα βάλω.

Οπότε μάλλον με βλέπω για INTEL μεριά και να αγοράζω οικονομικά κομμάτια: μητρική, επεξεργαστή, μνήμες

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι μην πάρω καμιά μάπα; (κατά προτίμηση από e-shop ή multirama λόγω επαρχίας...)

Δημοσ.

αν δεν του βάλεις vista ναι αλλά αν έχεις σκοπό για vista καλύτερα τα 4 γιατί πέρα από το μικρό cpu που θα έχει θα τρώνε και τα κερατά τους τα γ@μιμένα σε μνήμη

Δημοσ.

Φίλε μου, εφόσον το μηχάνημα θα είναι κυρίως για παιδιά, η τοποθέτηση των 4GB είναι κατ'εμε υπερβολική.

Μην ξεχνάμε πως μέχρι πριν ελάχιστους μήνες τα περισσότερα Laptops που είχαν Vista είχαν 1GB RAM και δούλευαν απροβλημάτιστα.;)

Δημοσ.
Φίλε μου, εφόσον το μηχάνημα θα είναι κυρίως για παιδιά, η τοποθέτηση των 4GB είναι κατ'εμε υπερβολική.

Μην ξεχνάμε πως μέχρι πριν ελάχιστους μήνες τα περισσότερα Laptops που είχαν Vista είχαν 1GB RAM και δούλευαν απροβλημάτιστα.;)

μαζί σου αλλά ! αφού οι τιμές είναι ξεφτίλα πια γιατί όχι ? για να μην δώσεις 30 ευρώ παραπάνω και να κάνεις καλύτερη δουλειά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...