papahlamidas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πρόσφατα μίλαγα με έναν γνωστό μου που δουλεύει στην HOL ως Αdmin στα δίκτυα της και μου είπε ότι πολύ σύντομα (σε κανα δύο μήνες) ο OTE θα ξεκινήσει την εγκατάσταση τον Mini Dslam. Επίσης μου είπε ότι θα έχει πάρα πολύ καλές ταχύτητες εώς 100mbps μιας και με τα Mini Dslam θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό ο θόρυβος στης γραμμές καθώς οι αποστάσεις οι οποίες θα καλύπτουν θα είναι μέχρι 600 μέτρα. Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα... Εγώ υπολογίζω ότι θα το δώσουν στον κόσμο μέσα με τέλη καλοκαιριού εφ όσον φυσικά έχουν γίνει και οι εγκαταστάσεις. Επίσης έρχεται και IP Tv από ΟΤΕ. Εάν ξέρετε οτιδήποτε για τα παραπάνω θέματα παρακαλώ μοιραστείτε τα μαζί μας.
madboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αν ισχύει αυτό θα είναι πολυ καλό για εμάς που είμαστε μακρυά απο τα dslam.
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 γεια σου ρε ΟΤΕ με τις πρωτοποριες σου!!να δωσει ο οτε 100 mbps και ας πεθανω!!
Acex Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Η πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον ΟΤΕ είναι να κάνει αναβάθμιση στο δίκτυό του από TDM σε IP οπότε αυτό το μέσα ή τέλη καλοκαιριού μπορεί και να μην είναι εφικτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 αργεί ακόμα το vdsl...άσε που από κάμποσα μέτρα και πάνω (που βρίσκεται η πλειοψηφία των χρηστών) είναι σαν adsl2+...
Lemuria Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ξερετε υποθετω οτι ελληνας κρυβεται πισω απο την ιδεα του vdsl ε? Βρηκε τροπο ο ελληναρας αυτος να εξαλειφει το θορυβο απο τις γραμμες και να επιτυγχανει μεγαλες ταχυτητες χρησιμοποιωντας τα ιδια καλωδια με τα τωρινα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το vdsl υπάρχει πολύ πριν από εκείνον τον Έλληνα που λες (στην Αυστραλία έτσι?) δεν είχε καμία σχέση ο τύπος αυτός με το vdsl...
papahlamidas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το VDSL όπως γράφω δεν έχει ουσιαστικά καμία απολύτως διαφορά με το υπάρχων ADSL απλά με τα mini dslams μειώνετε ένα μεγάλο ποσοστό του θορύβου με αποτέλεσμα να μπορείς να συγχρονίσεις σε μεγαλύτερες ταχύτητες χωρίς να πέφτει η γραμμή. Το θέμα με το Έλληνα από την Αυστραλία για υλοποιηθεί θα έχουμε φτάσει να παίζουμε με οπτικές ίνες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 πρέπει να μπουν ΠΟΛΛΑ mini-dslams papahlamida
telarin Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το VDSL έχει σαν όριο τα 300 μέτρα από το dslam χωρίς repeater (500-600 αν υπάρχει) άρα πρακτικά ποση αξία έχει για downloading ειδικά που ακόμη και η adsl2+ με κλέιδωμα της γραμμής περίπου στα 20mbps φτάνει σε direct download τα 1,5 Mbytes/sec δηλαδή 12 mbps σε ιδανικές συνθήκες; μάλλον το προορίζουν για triple play με hdtv περιεχόμενο, και αν φυσικά γεμίσουν πρώτα την ελλάδα με dslam και loop extenders.. άλλη χρησιμότητα δεν βλέπω και κάτι ακόμη σε ΟΛΕΣ τις παραλλαγές του XDSL ουσιαστικά ανταλλάσουμε μέγιστο tranfer rate με απόσταση από το dslam, έτσι δυστυχώς λειτουργεί το πρωτόκολλο, οπότε μαγικές λύσεις από αυτή την τεχνολογία καλό είναι να μην περιμένουμε
papahlamidas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 πρέπει να μπουν ΠΟΛΛΑ mini-dslams papahlamida Σαφώς... Δεν αντιλέγω αλλά δεν σημαίνει και ότι δεν μπορεί να γίνει... Την λέξη όλα στην ώρα τους θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αλλά επειδή ζω στην Ελλάδα δεν το τολμό....
papahlamidas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το VDSL έχει σαν όριο τα 300 μέτρα από το dslam χωρίς repeater (500-600 αν υπάρχει) άρα πρακτικά ποση αξία έχει για downloading ειδικά που ακόμη και η adsl2+ με κλέιδωμα της γραμμής περίπου στα 20mbps φτάνει σε direct download τα 1,5 Mbytes/sec δηλαδή 12 mbps σε ιδανικές συνθήκες; μάλλον το προορίζουν για triple play με hdtv περιεχόμενο, και αν φυσικά γεμίσουν πρώτα την ελλάδα με dslam και loop extenders.. άλλη χρησιμότητα δεν βλέπωκαι κάτι ακόμη σε ΟΛΕΣ τις παραλλαγές του XDSL ουσιαστικά ανταλλάσουμε μέγιστο tranfer rate με απόσταση από το dslam, έτσι δυστυχώς λειτουργεί το πρωτόκολλο, οπότε μαγικές λύσεις από αυτή την τεχνολογία καλό είναι να μην περιμένουμε Εγώ θα κρατήσω αυτό που είπες για τα 20mbps... Είναι πραγματικά πολύς κόσμος που δεν μπορεί να έχει αυτές τις ταχύτητες αυτή τη στιγμή για τον λόγο του ότι απέχει πολύ από τα Dslam. Οπότε θα είναι πάρα πολύ καλό κάτι τέτοιο. Εγώ για να καταλάβεις με πάνω από 30 db attenuation δεν μπορώ να πιάσω ταχύτητες άνω τον 4 mb καθώς και η γραμμή πέφτει συχνά. Κανένας τεχνικός του OTE τριγύρω να ρήξη λίγο φως στην υπόθεση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εγώ με 31db attenuation είμαι στα 14-15mbit πάντως...χωρίς disconnects ασφαλώς
prigipa_m Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 εγώ με 31db attenuation είμαι στα 14-15mbit πάντως...χωρίς disconnects ασφαλώς Και εγώ εκεί είμαι αλλά με 18db attenuantion..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.