konv Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Επειδή έχω βαρεθεί τους απατεώνες γενικότερα και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, τους έλληνες αντιπροσώπους, ξέρει κανείς να με βοηθήσει κάποια αντιπροσωπεία από Γερμανία, ή site εμπόρου, για να παραγγείλω ένα VW Τiguan και να πάω να το φέρω από εκει; Φαντάζομαι 9 μήνες δεν θα περιμένω Ευχαριστώ
KWSN_Men Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Η κεντρική αντιπροσωπεία ζήτησε προπαραγγελίες και οι τοπικοί απάντησαν ότι θέλουν σύνολο 3000 αυτοκίνητα για το 2008. Ε λοιπόν από όταν πρωτοήταν διαθέσιμο μέχρι τώρα, όλα αυτά τα έκλεισαν κάποιοι με αποτέλεσμα ότι τα εργοστάσια θα ξαναστείλουν αυτοκίνητα το 2009. Και μια και η ζήτηση πανευρωπαϊκά είναι μεγάλη, χλωμό να μπορούν οι εδώ να φέρουν κι άλλα σύντομα. Μια και φαντάζομαι ότι ενδιαφέρεασαι για το 1.4, αν το πάρεις από Γερμανία θα σου έρθει (αρκετά) πιο ακριβά. Δεν ξέρω πόσο αξίζει τον κόπο...
kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 δεν αξιζει να το φερεις μονος σου...θα πληρωσεις γερμανικες πινακιδες κ μετα κ εκτελωνισμο για ελληνικες μπες σε κανα car.gr,stoubos.gr υπαρχουν μερικοι που τα εισαγουν μονοι τους. 9 μηνες για παραγγελια σου δωσαν?!!δεν υπηρχε στοκ κ ας μην ειναι στα μετρα σ?
eliask Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ξέρω κάποιον που φέρνει αυτοκίνητα από γερμανία κυρίως ακριβά αυτοκίνητα ελαφρώς μεταχειρισμένα. Εχει γραφείο στη Γλύφαδα.Νομίζω πως φέρνει και καινουργια,Αν θέλεις να ψάξω το τηλ να στο δώσω. Δεν χάνεις να ρωτήσεις και εκει .
konv Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Tελικά μετά από λίγο ψάξιμο παραπάνω με βλέπω να περιμένω να το πάρω κατά τον Σεπτέμβριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.