Προς το περιεχόμενο

Ενδεχομενος Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με κάτι τέτοιες ψευτο"εθνικιστικές" ατακάρες σαν τις παραπάνω είναι που θέλω να φάμε πολύ πόλεμο στην Ελλάδα, έτσι ώστε μετά την ανασυγκρότησή της να βγάλουν το σκασμό όλοι οι προγονολάγνοι.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει πολεμος αλλα οχι σαν τους γνωστους πολεμους αυτος ονομαζεται οικονομικος πολεμος αλλα μι βιαζεσαι θα ερθει και ο κανονικος αν συνεχιστουν ετσι τα πραγματα.

Δημοσ.
Υπαρχει πολεμος αλλα οχι σαν τους γνωστους πολεμους αυτος ονομαζεται οικονομικος πολεμος αλλα μι βιαζεσαι θα ερθει και ο κανονικος αν συνεχιστουν ετσι τα πραγματα.

σωστος.:-)

Δημοσ.
Νομπελίστας είναι αυτός που του έχει απονεμηθεί βραβείο Nόμπελ .

παλι δεν καταλαβαινομαστε!! ενοεις κατι με το οι νομπελιστες?τελος παντων τι σημαινει.με λιγα λογια δεν σε ρωταω για τα βραβεια.τι θελεις να πεις.αυτο σε ρωταω!

Δημοσ.

Βασικά αυτό που τρώμε στη μάπα όλοι οι λαοί είναι η πτώση της Αμερικής. Απλά θα γίνει αργά για να μη σκάσει σα καρπούζι!!

Δημοσ.

Έχω και γω ένα ερώτημα: Είστε σίγουροι ότι η γη δεν είναι επίπεδη;

Πως το ξέρετε; Την περπάτησε κανείς από σας;

Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι ήταν σίγουροι ότι η γη ήταν επίπεδη. Το λέει και ο Αριστοτέλης.

Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν; :shifty:

Υπάρχει κανένας νομπελίστας να μου λύσει την απορία;

Δημοσ.
Έχω και γω ένα ερώτημα: Είστε σίγουροι ότι η γη δεν είναι επίπεδη;

Πως το ξέρετε; Την περπάτησε κανείς από σας;

Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι ήταν σίγουροι ότι η γη ήταν επίπεδη. Το λέει και ο Αριστοτέλης.

Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν; :shifty:

Υπάρχει κανένας νομπελίστας να μου λύσει την απορία;

Πρώτα από όλα στο παρελθόν υπήρχε και ελληνική άποψη περί του μη επιπέδου της γης. Η απόδειξη είναι πως ο ήλιος και η σελήνη είναι σφαίρες, επομένως και η γη θα είναι. Επίσης, αν ποτέ πετάξεις με αεροπλάνο θα δεις την καμπυλότητα!!! Τέλος πήγαινε λιμάνι και με τα κυάλια κοίτα τα ιστιοφόρα να χάνονται στον ορίζοντα να δεις και άλλη απόδειξη!!

Τέλος, μόνο και μόνο φιλοσοφικά να το δεις, το επίπεδο είναι μια τιμή καμπυλότητας μεταξύ άπειρων επιλογών. Είναι ουσιαστικά αδύνατο να έχεις το απόλυτο επίπεδο!!

Δημοσ.

γεια σου ρε lusifer παντογνωστη.εσυ που εισαι σουπερ σταρ τι μας συμβουλευεις?κατι με ουσια ομως οχι εξυπναδες παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...