galil Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Mη φοβάστε ρε παιδιά! Όσο υπάρχει ο Βλαδίμηρος δε θα μας πειράξει κανείς...
axaxouxas Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Mη φοβάστε ρε παιδιά! Όσο υπάρχει ο Βλαδίμηρος δε θα μας πειράξει κανείς... Ο Κυριακιδης ??? :lol:
Lomar Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 με κάτι τέτοιες ψευτο"εθνικιστικές" ατακάρες σαν τις παραπάνω είναι που θέλω να φάμε πολύ πόλεμο στην Ελλάδα, έτσι ώστε μετά την ανασυγκρότησή της να βγάλουν το σκασμό όλοι οι προγονολάγνοι.
drakos s4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Υπαρχει πολεμος αλλα οχι σαν τους γνωστους πολεμους αυτος ονομαζεται οικονομικος πολεμος αλλα μι βιαζεσαι θα ερθει και ο κανονικος αν συνεχιστουν ετσι τα πραγματα.
ιονας Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Υπαρχει πολεμος αλλα οχι σαν τους γνωστους πολεμους αυτος ονομαζεται οικονομικος πολεμος αλλα μι βιαζεσαι θα ερθει και ο κανονικος αν συνεχιστουν ετσι τα πραγματα. σωστος.
ιονας Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 έτσι να μαζεύονται οι νομπελίστες. δεν σε καταλαβα.τι θελεις να πεις?
ippo00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 δεν σε καταλαβα.τι θελεις να πεις? τι δεν καταλαβαίνεις;
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Νομπελίστας είναι αυτός που του έχει απονεμηθεί βραβείο Nόμπελ .
ιονας Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Νομπελίστας είναι αυτός που του έχει απονεμηθεί βραβείο Nόμπελ . παλι δεν καταλαβαινομαστε!! ενοεις κατι με το οι νομπελιστες?τελος παντων τι σημαινει.με λιγα λογια δεν σε ρωταω για τα βραβεια.τι θελεις να πεις.αυτο σε ρωταω!
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Βασικά αυτό που τρώμε στη μάπα όλοι οι λαοί είναι η πτώση της Αμερικής. Απλά θα γίνει αργά για να μη σκάσει σα καρπούζι!!
nikosBruin Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Έχω και γω ένα ερώτημα: Είστε σίγουροι ότι η γη δεν είναι επίπεδη; Πως το ξέρετε; Την περπάτησε κανείς από σας; Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι ήταν σίγουροι ότι η γη ήταν επίπεδη. Το λέει και ο Αριστοτέλης. Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν; Υπάρχει κανένας νομπελίστας να μου λύσει την απορία;
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Έχω και γω ένα ερώτημα: Είστε σίγουροι ότι η γη δεν είναι επίπεδη; Πως το ξέρετε; Την περπάτησε κανείς από σας; Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι ήταν σίγουροι ότι η γη ήταν επίπεδη. Το λέει και ο Αριστοτέλης. Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν; Υπάρχει κανένας νομπελίστας να μου λύσει την απορία; Πρώτα από όλα στο παρελθόν υπήρχε και ελληνική άποψη περί του μη επιπέδου της γης. Η απόδειξη είναι πως ο ήλιος και η σελήνη είναι σφαίρες, επομένως και η γη θα είναι. Επίσης, αν ποτέ πετάξεις με αεροπλάνο θα δεις την καμπυλότητα!!! Τέλος πήγαινε λιμάνι και με τα κυάλια κοίτα τα ιστιοφόρα να χάνονται στον ορίζοντα να δεις και άλλη απόδειξη!! Τέλος, μόνο και μόνο φιλοσοφικά να το δεις, το επίπεδο είναι μια τιμή καμπυλότητας μεταξύ άπειρων επιλογών. Είναι ουσιαστικά αδύνατο να έχεις το απόλυτο επίπεδο!!
ιονας Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 γεια σου ρε lusifer παντογνωστη.εσυ που εισαι σουπερ σταρ τι μας συμβουλευεις?κατι με ουσια ομως οχι εξυπναδες παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.