Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για ασυρματο ρουτερ


karrapaoki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα pc που συνδεεται στο internet με απλο router. Υπαρχει ενα αλλο pc, εναν οροφο κατω απο μενα οπου συνδεεται με καλωδιο elthernet και μπορει να μπει στο internet μεσω του δικου μου μονο βεβαια οταν εχω ανοιχτο το δικο μου pc. Θελω να μαθω αν αλλαξω ρουτερ και βαλω ασυρματο, πρωτον,θα μπορει να συνδεεται το δευτερο pc χωρις να ανοιγω εγω το δικο μου και δευτερον, η εμβελεια του ασυρματου θα ειναι αρκετη για να μπορεσει συνδεθει το pc που ειναι εναν οροφο πιο κατω. Το ρουτερ που λεω να παρω ειναι το Thomson Speedtouch 585.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εχουν και οι δυο υπολογιστες wi-fi καρτες δικτυου η usb wi-fi ειναι λογικο να εχεις internet και στους δυο υπολογιστες χωρις να πρεπει να ειναι ανοιχτος ο ενας απο τους δυο υπολογιστες. Δηλαδη θα εχεις ανεξαρτητα προσβαση στο διαδυκτιο σε καθε εναν απο τους υπολογιστες σου. Οσο αναφορα την εμβελεια δες μονος σου εαν υπαρχει σταθερο και full σημα αλλιως αγορασε ενα wifi repeater το οποιο νομιζω οτι ειναι για αυτη ακριβως την δουλεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειχες απλο ρουτερ τοτε δεν χριαζεται να ειναι ανοιχτο το δικο σου pc .μαλλον εννοεις οτι εχεις usb modem και εχεις κανει internet connection sharing.σωστα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...