kastel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ ψηφίζω το acronis. Έχει μια λειτουργία που δεν έχει κανένα άλλο. Απο το bootcd που φτιάχνει, υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις backup απευθείας σε CD-DVD. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς χωρίς καν να έχεις εγκατεστημένο το πρόγραμμα, με το bootcd να δημιουργείς αντίγραφα ασφαλείας όποτε θέλεις, όπως θέλεις, και να μην εξαρτάσαι καθόλου από την περίπτωση καταστροφής των Windows ή του Σκληρού Δίσκου. Μια πρόσθετη και μοναδική επίσης λειτουργία είναι και το Acronis Startup Recovery Manager που επιτρέπει στο πρόγραμμα να τρέξει άμεσα πριν από τα windows κατά το boot του δίσκου, χωρίς cd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μια πρόσθετη και μοναδική επίσης λειτουργία είναι και το Acronis Startup Recovery Manager που επιτρέπει στο πρόγραμμα να τρέξει άμεσα πριν από τα windows κατά το boot του δίσκου, χωρίς cd. Εχει ξανασυζητηθει το θεμα για αυτη την δυνατοτητα του προγραμματος αλλα δεν βρισκω το θεμα.Ποια εκδοση του προγραμματος χρειαζεται και καποιος οδηγος υπαρχει ?
kastel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το Acronis Startup Recovery Manager υπάρχει τουλάχιστον τις τελευταίες εκδόσεις. Για ποια έκδοση ενδιαφέρεσαι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το Acronis Startup Recovery Manager υπάρχει τουλάχιστον τις τελευταίες εκδόσεις. Για ποια έκδοση ενδιαφέρεσαι; Αυτη που λες οτι : επιτρέπει στο πρόγραμμα να τρέξει άμεσα πριν από τα windows κατά το boot του δίσκου, χωρίς cd.
kastel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αυτη που λες οτι : επιτρέπει στο πρόγραμμα να τρέξει άμεσα πριν από τα windows κατά το boot του δίσκου, χωρίς cd. Δες τον οδηγό (video tutorial): "Ενεργοποίηση του Acronis Startup Recovery Manager", από εδώ (Other Guides).
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δες τον οδηγό (video tutorial): "Ενεργοποίηση του Acronis Startup Recovery Manager", από εδώ (Other Guides). Ευχαριστω πολυ.
ZELDA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 παιδια καλησπερα , ποσα acronis υπαρχουν τελικα για Backup μπερδευτικα , θα ηθελα να ρωτήσω , εχω 2 σκληρους με 2 λειτουργια xp / ubuntu τι προγραμμα μου προτινεται γιατι σκεφτομαι να το αγοράσω αυθεντικο (ρωταω γιατι θελω να μαθω κατα ποσο ησυχος θα κοιμασε με ενα σπασμενο προγραμμα τετοιου τύπου, και αν υπαρχει περιπτωση να σε αφησει στα κρυα του λουτρου ) .
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 παιδια καλησπερα , ποσα acronis υπαρχουν τελικα για Backup μπερδευτικα , θα ηθελα να ρωτήσω , εχω 2 σκληρους με 2 λειτουργια xp / ubuntu τι προγραμμα μου προτινεται γιατι σκεφτομαι να το αγοράσω αυθεντικο (ρωταω γιατι θελω να μαθω κατα ποσο ησυχος θα κοιμασε με ενα σπασμενο προγραμμα τετοιου τύπου, και αν υπαρχει περιπτωση να σε αφησει στα κρυα του λουτρου ) . Και τα σπασμενα προγραμματα μια χαρα δουλευουν !!! Ποτε δεν ειχα προβλημα με το Norton ghost επειδη ειναι σπασμενο.Πολλα χρονια που το χρησιμοποιω.
lexmark Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Και τα σπασμενα προγραμματα μια χαρα δουλευουν !!! Ποτε δεν ειχα προβλημα με το Norton ghost επειδη ειναι σπασμενο.Πολλα χρονια που το χρησιμοποιω. Δεν είναι κανόνας αυτός. Εξαρτάται από ποιον θείο θα το πάρεις. Αν το πάρεις από τον κακό θείο τότε... μάλλον που τον ήπιες!
ZELDA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασα και σπασμενα αλλα δεν μπορουσες να κανεις πχ boot cd
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασα και σπασμενα αλλα δεν μπορουσες να κανεις πχ boot cd Δεν εψαξες καλα....
firewalker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ tar(1), dd(1), anacron(8) σε συνδυασμό με κάποια script.
ninos30 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα έχω το εξής ερώτημα: Έχω 2 πανομοιότυπα laptops. Έστησα το ένα και βαριέμαι να κάνω τα ίδια από την αρχή στο άλλο. Μπορώ να πάρω κλώνο από το πρώτο και να στήσω το άλλο και με τα 2 γνωστά προγράμματα? (True image/Ghost). Κι αν ναι πως. Παίρνω full backup, μετά δημιουργώ κάποιο boot-disk με το image, και από εκεί στήνω το άλλο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Παιρνεις σε dvd ghost απο το ετοιμο και μπουταρεις με το πρωτο dvd στο δευτερο.Θα σε παει βημα βημα.Θα επιλεγξεις η εγκατασταση /επεναφορα να γινει εκει που εχει τα windows το δευτερο.
ninos30 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Αν δεν έχει ήδη Windows δεν γίνεται? Να είναι άδειος ο σκληρός δηλαδή. Να πάρει όλο το σύστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.