Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 διαφέρει πάρα πολύ από το in game ping όμως...ιδιαίτερα σε περιοχές που γίνεται χαμός...
SASAKIS Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ναι και καλαμε μονο οι connxades αγαπητε φιλε ThReSh οποτε λιγο χλωμο να φταιει ο server
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ε τότε μάλλον φταίει το dslam του ΟΤΕ...πιταρισμένο...και δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό
SASAKIS Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 προσεξα οτι οταν κολλαμε το κουμπι στο rooter που δειχνει αν τι μεταφερονται γινετε σταθερο και στο καπακι οταν ξεκολλα αναβοσβηνει ειμαι ασχετος για αυτο ....Εχει καμια σημασια αυτο?
SASAKIS Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 @SASAKISέχεις μεγάλη υπομονή που δοκίμασες 3 διαφορετικά router και έκανες και format. Για το πόσο άσχετοι είναι σκέψου ότι αυτοί μπορεί να είναι κάπως άσχετοι όμως αυτοί που τους καλούν είναι ακόμη πιο άσχετοι. Αυτός είναι ο λόγος που απαντάνε με αυτόν τον τρόπο. ναι ομως τι φταει ο καταναλωτης θα σου πω εγω οντως ειμαι ασχετος αλλα οχι ηληθιος για να πηστεψω μια χαζη δικαιολογια ....
WizNick Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ειναι γενικο προβλημα με ΟΤΕΝΕΤ και Lineage 2 εδω και 10 μερες. Τρομερα lag spikes 10:00-02:00. Απο 02:00 μεχρι 10:00 ολα ειναι μια χαρα. Ολοι οσοι ξερω να παιζουν το συγκεκριμενο παιχνιδι και εχουν ΟΤΕΝΕΤ εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα με μενα, ανεξαρτητα απο την περιοχη που μενουν. Αλλα online games παιζουν μια χαρα την ιδια ωρα. Σαν να παιζει φιλτραρισμα μονο στα πακετα του συγκεκριμενου game τις ωρες αιχμης...Το προβλημα εχει αναφερθει και σε αλλα forums και ολοι λενε το ιδιο (adslgr,thelag,l2blah)
JohnnyDragon Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 α για μισό λεπτό...το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με τη forthnet στο lineage πάλι και σε άλλα online games.... Έκανα και σχετικό post εδώ εχτές....Ήταν γενικό το κακό δηλαδή?
purespyros Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους σας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη σημερινή μου εμπειρία στο κατάστημα ΟΤΕ του Παγκρατίου. Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα διαμέρισμα και μαζι με αυτό έχω και όλους τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ που το συνοδεύουν. Επειδή θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω το πάγιο στον ΟΤΕ είπα να κάνω αίτηση σε έναν άλλο πάροχο. Για να μεταφερθώ σε αυτόν όμως πρέπει η σύνδεση ΟΤΕ που υπήρχε να μεταφερθεί στο όνομα μου. Πήγα λοιπόν στο τοπικό κατάστημα με ληξιαρχική πράξη θανάτου της προηγούμενης ιδιοκτήτριας και κάτι άλλα έγγραφα που χρειάζονται για να κάνω την μεταφορά και εδώ είναι που ξεκινάει το πρόβλημα γιατί προς έκπληξη μου η υπάλληλος μου λέει ότι για να γίνει η αλλαγή του ονόματος της σύνδεσης θα πρέπει να στείλουν συστημένη επιστολή στη θανούσα... και αν δεν την παραλάβει...(η πεθαμένη ιδιοκτήτρια) τότε θα στείλουν και δεύτερη συστημένη επιστολή σε εμένα για να γίνει η μεταφορά μέσα σε 2 μήνες! Φυσικά έμεινα με το στόμα ανοικτό όταν το άκουσα αυτό και την ρώτησα αν μου κάνει πλάκα μιας και που μέσα στα δικαιολογητικά είναι και η πράξη θανάτου της, οπότε και με φυσικότητα μου απάντησε πως όχι και ότι είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα για να της ανταπαντησω ότι αν καταφέρουν να της στείλουν επιστολή εκεί που είναι τότε τα ΕΛΤΑ θα είναι η καλύτερη υπηρεσία στον πλανήτη... Όπως ήταν φυσικό έκανα εκ νεου αίτηση για γραμμή και αυτό γιατί δεν έχει νόημα να ενοχλήσουμε τη πεθαμένη με επιστολές κλπ που θέλει ο ΟΤΕ να της στείλει, κρίμα δεν είναι....
kfyros Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ρε μάγκες, μήπως έχουν πρόβλημα οι servers του lineage??
JohnnyDragon Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Κατι παραπάνω απο τραγικό αυτό που έπαθεσ στον ΟΤΕ....Ντροπή τέτοιες διαδικασίες.... Όσων αφορά το lineage όχι δεν έχουν πρόβλημα οι servers... Εγώ έχω 2 γραμμές forthnet και απο τη μία έχω το γνωστό πρόβλημα των 2 τελευταίων ημερών, ενώ απο την άλλη παίζω κανονικά σε όλους τους servers.
RGSPORTS Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ειναι γενικο προβλημα με ΟΤΕΝΕΤ και Lineage 2 εδω και 10 μερες. Τρομερα lag spikes 10:00-02:00. Απο 02:00 μεχρι 10:00 ολα ειναι μια χαρα. Ολοι οσοι ξερω να παιζουν το συγκεκριμενο παιχνιδι και εχουν ΟΤΕΝΕΤ εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα με μενα, ανεξαρτητα απο την περιοχη που μενουν. Αλλα online games παιζουν μια χαρα την ιδια ωρα. Σαν να παιζει φιλτραρισμα μονο στα πακετα του συγκεκριμενου game τις ωρες αιχμης...Το προβλημα εχει αναφερθει και σε αλλα forums και ολοι λενε το ιδιο (adslgr,thelag,l2blah) Γεια σου φιλε wiznick, σε θυμαμαι πριν απο καμποσα χρονια στο Noobwars Οπως πολυ σωστα ειπες, ειναι σαν να φιλτραροντε τα πακετα και τα στελνει ανα 10 seconds πχ ολα μαζι τα data... Απο την αλλη, οτι και αν κανεις εσυ τη στιγμη που βλεπεις οτι δεν κουνιεσαι, οι αλλοι το βλεπουν κανονικα. Δε ξερω κατα ποσο το εχει παρει στα σοβαρα ο οτε το θεμα (πιθανον να μην εχει φτασει ουτε στα αυτια των τεχνικων) αλλα αν συνεχισει ετσι για 2-3 μερες παω για forthnet
WizNick Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ρε μάγκες, μήπως έχουν πρόβλημα οι servers του lineage?? Οχι. Μονο χρηστες της OTENET εχουν το προβλημα. Μιλαω με 100αδες παικτες L2 καθημερινα και μπορω να ειμαι 100% σιγουρος για αυτο.
FireJim Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 lineage 2 server Teon το ιδιο προβλημα πηρα και εγω τηλεφωνα αλλα ματαια. Νομιζζω εχιε να κανει οτι και με τα p2p που τα εκοβε.
RGSPORTS Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Πως θα γινει να μιλισουμε απευθειας με τους τυπους που ρυθμιζουν τα routers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.