apostol1s Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 εχω conn-x 24Mbps απο τον Οτε και θελω να περασω σε Forthent adsl 24Mbps αφου με καλειπτει το ιδιοκτητο δικτιο της ετσι ωστε να μην πληρωνω το παγιο του τηλεφωνου.Ξερετε ποσο καιρο θα μεινω χωρις Internet? με το conn-x 24Mbps συγχρονιζω γυρω στα 21Μbps.αν περασω σε forthent σε ποια ταχυτητα θα κλειδωνει το ρουτερ?
apostol1s Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ποσο χρονικο διαστημα θα μεινω χωρις internet παιδια?αν ξερει καποιος που εχει κανει κατι αναλογο και τι δωρεαν εξοπλισμο θα μου δωσουν γιατι δεν λεει κατι συγκεκριμενο στο site
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 επισήμως από ότι ξέρω θα μείνεις χωρίς internet μόνο την μέρα της φορητότητας...ίσως και καθόλου (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος)... ανεπισήμα όλο και κάμια μλκια μπορεί να κάνουν και να μείνεις χωρίς internet μέχρι να ενεργοποιηθείς στο ιδιόκτητο της Forthnet...(αλλά αυτά τα ανεπίσημα δεν συμβαίνουν συχνά νομίζω )
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα πιάσεις πάνω απο 21mbps στο ιδιόκτητο της Forthnet, θα έλεγα είσαι πάρα πολύ καλά με 21mbps στην connx όπως είσαι τώρα... μην αλλάξεις και σου έρθει σοκ άμα είσαι πιο κάτω ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 γλυτώνει το πάγιο της pstn και το Traffic Shapping στα p2p programs που κάνει η OTEnet
apostol1s Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 το παγιο του τηλεφωνου θελω να γλυτωσω.Το Traffic Shapping στα p2p δεν μπορω να πω οτι ισχυει αφου εχω πιασει 18Mbps σε ενα μονο αρχειο απο private tracker.παιζει με forthnet να κλειδωσει το router κατω απο τα 19-20Μbps?μπορω να μαθω απο πριν ποσο θα κλειδωσει στο περιπου το router?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 αφού κλειδώνεις απροβλημάτιστα με ΟΤΕ στα 21mbit τότε κατά 99.99% θα είσαι στα ίδια και με άλλους ISPs
apostol1s Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 να δοκιμασω να περασω στη Forthnet?το ασχημο ειναι οτι σε υποχρεωνει να μηνεις 12μηνο στο δικτυο της κ επισης το σπιτι μου ειναι στα 200μ απο τον οτε
jakegate7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 To dslam του OΤΕ και της Forthnet συστεγάζονται στο ίδιο κτήριο ,οπότε όπως είπε και ο ThReSh θα πιάσεις την ίδια ταχύτητα.Αν θέλεις να γλυτώσεις να πάγια προχώρα
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Το ποσο χρονο θα μεινεις χωρις internet ειναι σχετικο (ανταγωνισμος βλεπεις μεταξυ των εταιρειων). Μπορει απο 15 εργασιμες μεχρι.... Παντως θα κανεις πολυ καλα! Να ξερεις ομως πως μπορει σε Forthnet να σου ριξουν λιγο την ταχυτητα. Φιλαρακι μου το επαθε αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 δεν νομίζω ότι θα του διακόψουν το internet παρά μόνο τις τελευταίες μέρες (αν όχι μόνο την τελευταία) όπως είπε και ο jakegate7 τα dslam των εναλλακτικών συστεγάζονται με αυτά του ΟΤΕ...άρα μην ανησυχείς για την απόσταση, δεν αυξάνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.