Προς το περιεχόμενο

απο conn-x 24Mbps σε Forthnet ADSL 24Mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω conn-x 24Mbps απο τον Οτε και θελω να περασω σε Forthent adsl 24Mbps αφου με καλειπτει το ιδιοκτητο δικτιο της ετσι ωστε να μην πληρωνω το παγιο του τηλεφωνου.Ξερετε ποσο καιρο θα μεινω χωρις Internet?

με το conn-x 24Mbps συγχρονιζω γυρω στα 21Μbps.αν περασω σε forthent σε ποια ταχυτητα θα κλειδωνει το ρουτερ?

Δημοσ.

ποσο χρονικο διαστημα θα μεινω χωρις internet παιδια?αν ξερει καποιος που εχει κανει κατι αναλογο και τι δωρεαν εξοπλισμο θα μου δωσουν γιατι δεν λεει κατι συγκεκριμενο στο site

• Super Moderators
Δημοσ.

επισήμως από ότι ξέρω θα μείνεις χωρίς internet μόνο την μέρα της φορητότητας...ίσως και καθόλου (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος)...

ανεπισήμα όλο και κάμια μλκια μπορεί να κάνουν και να μείνεις χωρίς internet μέχρι να ενεργοποιηθείς στο ιδιόκτητο της Forthnet...(αλλά αυτά τα ανεπίσημα δεν συμβαίνουν συχνά νομίζω :P )

Δημοσ.

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα πιάσεις πάνω απο 21mbps στο ιδιόκτητο της Forthnet, θα έλεγα είσαι πάρα πολύ καλά με 21mbps στην connx όπως είσαι τώρα... μην αλλάξεις και σου έρθει σοκ άμα είσαι πιο κάτω :P...

Δημοσ.

το παγιο του τηλεφωνου θελω να γλυτωσω.Το Traffic Shapping στα p2p δεν μπορω να πω οτι ισχυει αφου εχω πιασει 18Mbps σε ενα μονο αρχειο απο private tracker.παιζει με forthnet να κλειδωσει το router κατω απο τα 19-20Μbps?μπορω να μαθω απο πριν ποσο θα κλειδωσει στο περιπου το router?

• Super Moderators
Δημοσ.

αφού κλειδώνεις απροβλημάτιστα με ΟΤΕ στα 21mbit τότε κατά 99.99% θα είσαι στα ίδια και με άλλους ISPs

Δημοσ.

να δοκιμασω να περασω στη Forthnet?το ασχημο ειναι οτι σε υποχρεωνει να μηνεις 12μηνο στο δικτυο της κ επισης το σπιτι μου ειναι στα 200μ απο τον οτε

Δημοσ.

To dslam του OΤΕ και της Forthnet συστεγάζονται στο ίδιο κτήριο ,οπότε όπως είπε και ο ThReSh θα πιάσεις την ίδια ταχύτητα.Αν θέλεις να γλυτώσεις να πάγια προχώρα :-D

Δημοσ.

Το ποσο χρονο θα μεινεις χωρις internet ειναι σχετικο (ανταγωνισμος βλεπεις μεταξυ των εταιρειων). Μπορει απο 15 εργασιμες μεχρι.... Παντως θα κανεις πολυ καλα! Να ξερεις ομως πως μπορει σε Forthnet να σου ριξουν λιγο την ταχυτητα. Φιλαρακι μου το επαθε αυτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα του διακόψουν το internet παρά μόνο τις τελευταίες μέρες (αν όχι μόνο την τελευταία)

όπως είπε και ο jakegate7 τα dslam των εναλλακτικών συστεγάζονται με αυτά του ΟΤΕ...άρα μην ανησυχείς για την απόσταση, δεν αυξάνεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...