patrare Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, έχω τον Toshiba satellite P200D-120 και έχω εγκαταστήσει το παιχνίδι Conflict Denied Ops. Ενώ το παιχνίδι παίζει κανονικά, με το που τελειώνει μια πίστα με πετάει έξω. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάω παρακάτω από τη δεύτερη πίστα… Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Ο υπολογιστής? Το παιχνίδι? Τα vista? Αν έχει κάποιος εμπειρία από τον P200D ας μου πει αν του έχει δημιουργήσει πρόβλημα με Κανά παιχνίδι.
orfeas2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μήπως το παιχνιδι είναι σπασμένο και δεν έχεις περάσει σωστά το crack και παίζει σε demo μέχρι την 2πιστα??? Απλά ρωτάω...Αν όχι δοκίμασέ το και σε άλλον υπολογιστη.Αυτά έχουν τα σπασμένα...
patrare Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μήπως το παιχνιδι είναι σπασμένο και δεν έχεις περάσει σωστά το crack και παίζει σε demo μέχρι την 2πιστα??? Απλά ρωτάω...Αν όχι δοκίμασέ το και σε άλλον υπολογιστη.Αυτά έχουν τα σπασμένα... Ναι το παιχνίδι σπασμένο είναι αλλά το έχω δοκιμάσει και σε φίλο μου με XP και παίζει μια χαρά! Μπορεί να φταίει το laptop?
N.I.C Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Αφαίρεση/Επανεγκατάσταση δοκίμασες; Κάποιο από τα patches (αν υπάρχουν για το συγκεκριμένο game) έβαλες;
patrare Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Αφαίρεση/Επανεγκατάσταση δοκίμασες; Κάποιο από τα patches (αν υπάρχουν για το συγκεκριμένο game) έβαλες; Όχι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω και θα σου πω.
VampireKiSS Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Παρόμοια προβλήματα είχα με το UT3, το SOF payback και λιγότερο με το Crysis. Αφού είδα κι απόειδα, πέταξα τα Vista και με το που έβαλα ΧΡ όχι μόνο δεν είχα ξανά το ίδιο προβλήματα αλλά παίζω και με πιο πλούσια γραφικά.
orfeas2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 φαντάζομαι τα vista πρέπει να φταίνε...μπορει να μην είναι απόλυτα συμβατό..
patrare Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Παρόμοια προβλήματα είχα με το UT3, το SOF payback και λιγότερο με το Crysis. Αφού είδα κι απόειδα, πέταξα τα Vista και με το που έβαλα ΧΡ όχι μόνο δεν είχα ξανά το ίδιο προβλήματα αλλά παίζω και με πιο πλούσια γραφικά. Και εγώ τα vista νομίζω ότι φταίνε αλλά πώς μπορώ να βάλω τα XP? Νομίζω η Toshiba δεν τα υποστηρίζει πλέων και από εκεί που τον πήρα μου είπαν ότι δεν μπορώ να τα βάλω…
orfeas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 καλύτερα να αφήσεις το λειτουργικο όπως έχει και να βάλεις άλλο παιχνίδι..εκτός αν έχεις όρεξη να ψάχνεις για drivers και διαφορα άλλα που χρησιμοποιει η toshiba στα laptop της.
21century Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ΓΙα μένα πού καλύτερα ροτου δοκιμάσεις να παίξεις το παιχνίδι να απενεργοποιείς το Άερο διότι καταναλώνει πόρους και φυσικά το σημαντικότερο απο όλα ειναι ότι μπορείς να δοκιμάσεις το ενσωματωμένο εργαλείο γραφικών του παιχνιδιού..
VampireKiSS Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Και εγώ τα vista νομίζω ότι φταίνε αλλά πώς μπορώ να βάλω τα XP? Νομίζω η Toshiba δεν τα υποστηρίζει πλέων και από εκεί που τον πήρα μου είπαν ότι δεν μπορώ να τα βάλω… Δυστυχώς απ' ότι βλέπω στο site της toshiba για το P200D, οι drivers που παρέχονται είναι μόνο για Vista... Μόνη ελπίδα που βλέπω είναι τα patches των παιχνιδιών και τα updates των windows.
gesamgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δυστυχώς απ' ότι βλέπω στο site της toshiba για το P200D, οι drivers που παρέχονται είναι μόνο για Vista...Μόνη ελπίδα που βλέπω είναι τα patches των παιχνιδιών και τα updates των windows. φιλε vampire με ενδιαφερει να αγορασω αυτο το φορητο.το βρισκω στα 950 ευρω. εισαι ευχαριστημενος? με ενδιαφερει αν ειναι γρηγορος-ΑΘΟΡΥΒΟΣ (βασικο αυτο) - αν ο AMD ειναι καλος ή υστερει απο τον Intel Core 2 DUO και πως παει με τη ζεστη... σε ευχαριστω Γιωργος
comfuzio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Παιδια εμενα μου κανει ενα αλλο κουλο αυτο το laptop. Οταν το πηρα του πατησα ενα φορματ και εβαλα vista sp1 x64 home premium εβαλα και τους drivers ολα καλα παει πολυ πιο γρηγορα απο τα x86 αλλα μου κανει "νερα" η καρτα γραφικων... δλδ το δουλευω το λαπτοπ στα windows και μετα απο 20 λεπτα που κλεινει η οθωνη μου και κουναω το ποντικη μου κανει κατι γραμμες στην οθωνη και πρασινιζει μερικα Pixel. Φτιαχνει μονο μετα απο restart.... Στην vga εβαλα και τους drivers της toshiba για x64 αλλα και της amd 8.5 φτιαγμενους απο εμενα με το mod tool και με το option για 512mb.... Καμια ιδεα? Να βαλω παλι x86?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.