Προς το περιεχόμενο

«Βέτο στο κάπνισμα»

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δύο μέτρα ..δυό σταθμά, jimarass ;)

Επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το ίδιο είναι η παμελα με μια καθημερινή ελληνίδα??

Ωστόσο χωρίς το τσιγ΄ραο θα ήταν ομορφότερες....

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι εχω την εντυπωση οτι μερικοι απο αυτους που κραζουν εδω μεσα τους καπνιστες στα επομενα 2 χρονια θα αρχισουν το καπνισμα και αυτοι?Ενταξει δεν ειναι κακο!

Δημοσ.

Σε λιγο ο jimarass θα πει οτι θελει να μας στειλει σε στρατοπεδα συγκεντρωσης για να καπνιζουμε εκει ολοι μαζι και να μην μας βλεπει!Ενταξει λιγο ελεορ δεν ειμαστε και εγληματιες!Στη τελικη υστερα απο τα μετρα ουτε θα σε ενοχλουμε και θα πεθαινουμε και μονοι και αβοηθητοι στα πεζοδρομια(οπως ανεφερε καποιος σε προηγουμενο ποστ για εμας, τα "πρεζακια", τους καπνιστες)!

Δημοσ.

Εντάξει, να κάνουμε βέτο στο κάπνισμα αφού σας χαλάμε την υγεία.

Μήπως να απαγορέψουμε και τα αυτοκίνητα για μην χαλάμε και την υγεία στους ποδηλάτες? Θέλω να απαντήσουνε οι αντικαπνιστές που έχουν βάλει εξατμήσεις ξυλώνοντας καταλύτες κτλ κτλ.

Αμα αρχίσουμε να την ψάχνουμε έτσι σε λίγο θα μας κόψουνε και το γαμ...

Δημοσ.
"jimara", ενταξει με τις "εξυπναδες" σου, τελειωσες? τοση χαιρεκακια που εχεις απορω πως σε αντεχουν... δε σε παιρνει να κανεις τον ηθικολογο. ο τροπος με τον οποιο αναφερεσαι στους καπνιστες, υποδηλωνει ενα κομπλεξικο ατομο, που επειδη δεν εκανε αυτο που πραγματικα ηθελε, προσπαθει να ξεσπασει τη στερηση του στους αλλους.

βεβαια δεν περιμενα και πολλα απο ενα ατομο που γουσταρει την παμελα... αν θεωρεις τα ανδρικελα της σιλικονης καλυτερα απο τις ελληνιδες.... ο θεος να σε φυλαει...:devil::devil::devil::devil:

Αν δεις τα πρώτα post μου θα καταλάβεις ότι εγώ μίλησα και σκέφτηκα ΥΠΕΡ της υγείας της γυναίκας. Όσον αφορά για τα γούστα μου είναι δικαίωμά μου και το δικαίωμα αυτό δε σου προκαλεί καρκίνο!

Ο άντρας χωρίζει τις γυναίκες σε δύο βασικά σύνολα, κρεβάτι και σοβαρά. Η πάμελα κάνει για κρεβάτι. Το κακό με μερικές Ελληνίδες είναι ότι ζηλεύετε την Πάμελα και κάθε πάμελα και όχι τις σοβαρές κοπέλες, τις οποίες θεωρείτε "δήθεν".

Αλλά για να μη βγούμε εκτός θέματος, προσωπικά δε γουστάρω τον καπνό σας. Όλες αυτές τις κομπλεξικές ΒΛ%$%$%κίες να τις πείτε σε άτομα και παιδάκια που έχουν καρκίνο από παθητικό κάπνισμα. Αλλά εκεί , μόλις αντικρίσετε μια τέτοια φατσούλα, θα κατουριθείτε!!!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κατανοήσω, σε πρώτη φάση τουλάχιστον,γιατί τέτοιες συζητήσεις καταλήγουν με <<άλματα>> σε αναλύσεις περί φασισμού, παγκοσμοιοποίησης του Μπους,την Αρία φυλή του Χίτλερ,και στο τέλος πέφτουν στο <<τραπέζι>> ιδέες περί κατάργησης κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!

Σε δεύτερη φάση βέβαια καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό.

Ελλείψει(σοβαρών)επιχειρημάτων, για μια συνήθεια που ακόμα και οι φανατικοί καπνιστές έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ανόητη είναι,καταβάλλουν προσπάθειες να πείσουν(τους εαυτούς τους πρώτα)ότι εφόσον υπάρχουν και χειρότερα(ή έτσι θέλουν να νομίζουν..)τότε να ξεμπερδεύουμε με εκείνα και μετά με το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό βέβαια είναι ένα ιδίωμα που έχουν ανεξαιρέτως όλοι οι Ελληνες,και δεν χρειάζεται να το πάρουν οι καπνιστές προσωπικά.

Δεν είναι κακό να έχουμε αδυναμίες.Κακό είναι να επιμένουμε να πείσουμε τους άλλους πως είναι σωστό να τις δεχτούν.

Δημοσ.
....μια καλή αρχή μπορεί να γίνει με το να μάθεις ελληνικά. Μετά θα μου τα πεις και θα τα καταλάβω. Πάντως δε σε προσέβαλα πρώτος, μίλησα γενικά για τους καπνιστές.

ο τροπος που εκφραζεσαι για τους καπνιστες ειναι επικινδυνα απαξιωτικος. και δεν εχεις κατανοηση κατι: το καπνισμα ειναι ν-ο-μ-ι-μ-ο. δεν εχεις κανενα δικαιωμα να θες να επιβαλλεις στον αλλο το δικο σου.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να κατανοήσω, σε πρώτη φάση τουλάχιστον,γιατί τέτοιες συζητήσεις καταλήγουν με <<άλματα>> σε αναλύσεις περί φασισμού, παγκοσμοιοποίησης του Μπους,την Αρία φυλή του Χίτλερ,και στο τέλος πέφτουν στο <<τραπέζι>> ιδέες περί κατάργησης κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!

Σε δεύτερη φάση βέβαια καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό.

Ελλείψει(σοβαρών)επιχειρημάτων, για μια συνήθεια που ακόμα και οι φανατικοί καπνιστές έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ανόητη είναι,καταβάλλουν προσπάθειες να πείσουν(τους εαυτούς τους πρώτα) ότι εφόσον υπάρχουν και χειρότερα(ή έτσι θέλουν να νομίζουν..)τότε να ξεμπερδεύουμε με εκείνα και μετά με το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό βέβαια είναι ένα ιδίωμα που έχουν ανεξαιρέτως όλοι οι Ελληνες,και δεν χρειάζεται να το πάρουν οι καπνιστές προσωπικά.

Δεν είναι κακό να έχουμε αδυναμίες.Κακό είναι να επιμένουμε να πείσουμε τους άλλους πως είναι σωστό να τις δεχτούν.

Στο Ελλάντα έχει δίκιο όποιος φωνάζει πιο πολύ!! Ελπίζω ειλικρινά να γίνει κάτι με αυτή τη βλακεία, το κάπνισμα και τουλάχιστον κάποια πράγματα έχουν ήδη αρχίσει. Στο μνημόσυνο του "τσιγάρου" θα ρίξω την πρώτη φτυαριά.

Δημοσ.

Ρε jimarass πραγματικα τωρα ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου?Οτι δεν ειμαστε αρκετα Ελληνες για να σου μιλησουμε ή οτι καπνιζουμε ή λιγο απ ολα? Πρεπει καποιος να σου μαθει τροπους.

Luci πες τιποτα περι καπνων και αλλων, ελα το ξερω οτι εισαι δικος μας:P

Δημοσ.
ο τροπος που εκφραζεσαι για τους καπνιστες ειναι επικινδυνα απαξιωτικος. και δεν εχεις κατανοηση κατι: το καπνισμα ειναι ν-ο-μ-ι-μ-ο. δεν εχεις κανενα δικαιωμα να θες να επιβαλλεις στον αλλο το δικο σου.

Όχι χρυσή μου, το γεγονός ότι είστε πολλοί σας νομιμοποιεί. Η βοή των πολλών. Κανένα δικαίωμα. Και ειδικά μία γυναίκα που αύριο θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί, πρέπει να έχει περισσότερες ευαισθησίες. Δεν είναι κανένα δικαίωμά σου....

Δημοσ.
Όχι χρυσή μου, το γεγονός ότι είστε πολλοί σας νομιμοποιεί. Η βοή των πολλών. Κανένα δικαίωμα. Και ειδικά μία γυναίκα που αύριο θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί, πρέπει να έχει περισσότερες ευαισθησίες. Δεν είναι κανένα δικαίωμά σου....

εσυ κανε παιδια με μη καπνιστρια, να μη σε νοιαζει για τα δικα μας παιδια. ταχα μου σε πιανουν οι ευαισθησιες.

Δημοσ.
Ρε jimarass πραγματικα τωρα ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου?Οτι δεν ειμαστε αρκετα Ελληνες για να σου μιλησουμε ή οτι καπνιζουμε ή λιγο απ ολα? Πρεπει καποιος να σου μαθει τροπους.

Luci πες τιποτα περι καπνων και αλλων, ελα το ξερω οτι εισαι δικος μας:P

Κάποιος με προσέβαλε και πήρε αντίστοιχη απάντηση, μη παρεξηγήσαι!!

Εγώ το μόνο που έθιξα είναι πως το κάπνισμα σκοτώνει το λουλούδι "γυναίκα", περισσότερο από τον άνδρα. ΚΑι κάποιοι χαλάστηκαν λες και μίλησα για το κακό τους. Ε είναι να μην τα πάρεις και να αρχίσεις να χώνεις?

Το τσιγάρο είναι θάνατος ....

Δημοσ.

Δεν το κοβουμε εδω και οποιος καταλαβε, καταλαβε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...