Trapper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Από επαρχία, στη Χίο στο Λιθί στην ταβέρνα τα τρία αδέλφια (ίσως να είναι και πέντε ). Φρεσκότατο ψάρι, τρελοί μεζέδες, ουζάκι, καλοκαιράκι και δεν συνεχίζω γιατί θα θέλω διακοπές. Σουβλάκι, το καλύτερο ever, εθνική πατρών - πύργου, λίγο πριν τα Καβάσιλα σε ένα μαγαζί που δεν θυμάμαι το όνομά του. Σερβίρει μόνο καλαμάκι (σουβλάκι για θεσσαλονικιούς ) σε καλάμι, πατάτες και σαλάτα. Κορυφή. Αθήνα, ωραίο φαγητό αλλά τσιμπημένες τιμές τζίτζικας και μέρμηγκας στην Κηφισιά στον πεζόδρομο και Τέλης μπριζολάκια στην πλατεία Κουμουνδούρου (εδώ κανονικές οι τιμές). Από βρώμικα, μετά από διατριβή ΠΟΛΛΩΝ χρόνων στην νυχτερινή Αθήνα, προτείνω ανεπιφύλακτα το βρώμικο στη Χαμοστέρνας για λουκάνικο (πεντακάθαρος με σπιτική κορυφαία μαγιονέζα), στην Πειραιώς τη Βαρβάρα για καλαμάκι διπλό και ψωμάκι με σουσάμι (στο ύψος των σφαγείων στον Ταύρο) και στο λιμάνι του Πειραιά μια υπαίθρια καντίνα πάλι με hot dog με καλαμάκι (όπως έχεις τον σταθμό του τρένου πλάτη, αριστερά, δέκα λεπτά με τα πόδια). Επίσης για ξενύχτηδες, με κλειστά μάτια το Αυτόφωρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, απέναντι από τη ΓΑΔΑ, δίπλα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μαγειρευτά φαγητά, όλο το 24ωρο ανοιχτό, μέχρι και κόκκορα μακαρονάδα έχει. Οι δικηγόροι ξέρουν Πάω να δω τώρα τι έχει μαγειρέψει η μάνα μου...
aris1986 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 @Trapper πλακα πλακα θεσσαλονίκη δεν εχετε ''βρώμικα'' με τη μορφη που τα χουμε εδω!Καβαλα που μουν φοιτητης ειχαμε το Λαϊκο (τυροπιτοειδή,μπουγατσε,ζαμπονοκασερι φάση,λουκανικο μουσταρδα κτλπ )Μετα τα ξενυχτια ουρες και χοληστερίνη παρτυ!Αξέχαστες εποχες...... Αμα ανοιξεις ενα τετοιο στυλ μαβίλης(βρώμικο) την Θεσσαλονίκη,το προμοτάρεις,θα γίνεις παμπλουτος! guarantee
Trapper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά Αθηναίος είμαι Πάντως, αφού σου άρεσε Μαβίλη (που δεν το θεωρώ και πολύ καλό) δοκίμασε αυτά που προτείνω παραπάνω. Ειδικά αυτό στη Χαμοστέρνας (Ταύρος) δεν υπάρχει. Είναι από άλλο πλανήτη :-).
Garnele Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 @Trapper πλακα πλακα θεσσαλονίκη δεν εχετε ''βρώμικα'' με τη μορφη που τα χουμε εδω! Έχει ρε, πως δεν έχει, υπάρχει ο ΓΙΑΝΝΗΣ στη Μητροπόλεως (για άφτερ) που έχει μέχρι και μπουγάτσα μπριζόλα ξερωγω. Μετά για κατατηδιαρκειατησμερας υπάρχουν πολλά. Όχι τόσο βρώμικα όσο στην Αθήνα (ούτε τόσο ακριβά να συμπληρώσω) αλλά ναι.
Nauseas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Θεσσαλονίκη βρόμικο = Μαύρος σταυρούπολη= αζαξ, απορώ πως δεν αναφέρθηκε μέχρι τώρα Έχει ρε, πως δεν έχει, υπάρχει ο ΓΙΑΝΝΗΣ στη Μητροπόλεως (για άφτερ) που έχει μέχρι και μπουγάτσα μπριζόλα ξερωγω. εννοείς τον reggae-man στα ιλίσια?
aris1986 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αυτα τα μπουγατσα μπριζόλα,πανσέτα,κοτοπουλο,κεμπαπ ολα με τα μπουγατσα...Τις καινουργιες ''τεχνοτροπίες'' δεν τις πάω με τπτ Εφαγα στην Καβαλα και δεν κολλαγε η γεύση τους
Garnele Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δεν πειράζει. @Nauseas Ναι, αυτόν εννοώ. Και μόλις θυμήθηκα τον Κατερινιώτη στα λαδάδικα, ο οποίος είναι εντυπωσιακά βρωμιάρης.
SpY Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για όλη την μέρα φάτε εδώ και θα με θυμηθείτε. Πάρα πολύ καλό «βρώμικο» ΒΙ.ΠΕ. Σίνδος - Θεσσαλονίκη
leftermann Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 νομίζω ο κατερινιώτης είναι ο τοπ βρωμιάρης αυτήν την στιγμή στην σαλλλλονίκη. Επίσης, βρώμικος σε βαθμό κακουργήματος είναι ο γύρος του "Βαρδάρης", στο βαρδάρη. Από "καντίνες" ο Μαύρος (δεν είναι όμως αυτός που ήταν παλιά), η μαμά τερέζα, και τα Βλαχάκια στο κορδελιό. Φυσικά όλοι αυτοί μαζί δεν φτάνουν ούτε μια τρίχα από τα @ρχίδια του ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ, του μαγαζιού που ποτέ κανείς δεν τόλμησε να πάρει γύρο, του ψητοπωλείου που κάθε πρώην φοιτητής που έχει πλέον καβατζάρει τα -άντα αγάπησε: του Κόκκορα, εκεί παραδίπλα από το Ναβαρίνο, αιωνία του η μνήμη...
Achilles Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 νομίζω ο κατερινιώτης είναι ο τοπ βρωμιάρης αυτήν την στιγμή στην σαλλλλονίκη. Επίσης, βρώμικος σε βαθμό κακουργήματος είναι ο γύρος του "Βαρδάρης", στο βαρδάρη. Από "καντίνες" ο Μαύρος (δεν είναι όμως αυτός που ήταν παλιά), η μαμά τερέζα, και τα Βλαχάκια στο κορδελιό. Φυσικά όλοι αυτοί μαζί δεν φτάνουν ούτε μια τρίχα από τα @ρχίδια του ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ, του μαγαζιού που ποτέ κανείς δεν τόλμησε να πάρει γύρο, του ψητοπωλείου που κάθε πρώην φοιτητής που έχει πλέον καβατζάρει τα -άντα αγάπησε: του Κόκκορα, εκεί παραδίπλα από το Ναβαρίνο, αιωνία του η μνήμη... Ακριβώς... Να σημειώσω ότι δεν έβλεπες γάτα ή σκύλο στην περιοχή... Όλες τις έσφαξε... Πρόλαβα πίτα-μονό σουντζούκι 100δρχ. Εποχή περίπου 1992-93. Με τον τυπά να πιάνει το λιγδιασμένο μουστάκι ..... πριν τυλίξει την πίτα... 2ο μαγαζί από την γωνία Ιπποδρομίου-Σβώλου. Μπροστά από το περίπτερο της ένδοξης γιαγιάς. Που παραπονιόταν πως έμπαινε μέσα από το τηλέφωνο που είχε για το κοινό, ξέρετε εκείνα τα παλιά τα κόκκινα, ενώ μετά από λίγο έβαλε και 2η γραμμή ΟΤΕ. Απίστευτες καταστάσεις...
holydiv Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 κορυφαιος ο γυρος του ΚΟΚΚΟΡΑ. Δεν ηξερα οτι πεθανε....και ο γιος του ηταν μια απο τα ιδια. Τον εχω τιμησει παντως ουκ ολιγες φορες! Εκεινη η παπρικα που εβαζε μεσα στην πιτα ηταν φοβερη. θυμαστε που επιανε τον γυρο με γυμνα χερια και τον εβαζε μεσα στιν πιτα? φοβερες αναμνησεις. η πλακα ειναι οτι παραδιπλα ειχε ακομη ενα γυραδικο που ηταν μονιμος αδειο και ο φουκαρας ο ιδιοκτητης αναρωτιοταν τι εκανε λαθος!
leftermann Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 με συγκίνησες βρε συμπέθερε. Μπα σε καλό σου.
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 αρχαίων γεύσεις. με εντυπωσίασε με τα χαλια του. τα πιο τσάμπα λεφτά που έχω δώσει ποτε στην ζωή μου και ήταν και πανάκριβα
aris1986 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχααχ ξεκινήσαμε απο τα εστιατόρια-ταβέρνες-κουτούκια και φτάσαμε στα βρώμικααααα!!! Στο βρώμικο συχνάζουν βρώμικοι τύποι
AFANIS_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 λοιπόν....για να πιάσουμε πάλι τα "καθαρά".... στο Πήλιο στην Πορταριά "ο Κρίτσας".... στην Καστοριά "Το κράτεργο".... στη Χίο ο "Χότζας".....εεε...τι άλλο.... στην Θεσσαλονίκη ο κύριος Μάκης με τα φιλετάκια κοτόπουλο αλα κρέμ....στην περιοχή του Θεαγένειου..... στο Βόλο το "δυόσμος και κανέλλα"..... στην Αθήνα....¨"η Ελένη" στην δροσιά με πολύ όμορφα κεφτεδάκια.... ......... και φυσικά το δικό μου...που δεν σας λέω που.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα