politele Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 γειά σας παιδιά, μία ερώτηση θέλω να κάνω. Γιά να λειτουργήσει ένα desktop pc ως ασύρματο δικτυο χρειάζεται,εκτός από το modem/router ασύρματο και κάρτα δικτύου γιατί δεν με συνδέει με το laptop και με το ps3. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ακου μπορεισ να συνδεσεισ το ps3 σου στο ιντερνετ με το ρουτερ αν θες να το συνδεσεισ στο ιντερνετ με υπολογιστη καλυτερα να παρεισ ενα μηχανηματακι απο την thrumaster(το ειχα παρει 50euro) εγω το ειχα παρει οταν δεν ειχα ρουτερ ειναι για na συνδεεισ το ps3 σου στον υπολογιστη και με τον υπολογιστη να μπαινεισ ιντερνετ...μια αλλη λυση ειναι να σου πουλησω αυτο που σοου λεω επειδη εγω δε το χρειαζομαι αλλο.ειναι σε αριστη κατασταση και το cd για την εγκατασταση στο pc δεν εχει ουτε μια γρατζουνια...αν θες στειλε μου e mail στο [email protected](sas παρακαλω ολους τους αλλουσ μη μου στελνετε ασκοπα mail για να μου "σπασετε"σασ παρακαλω παρα πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.