MixalisX Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Έχω μια μικρή επιχείριση και ενδιαφέρομαι να ανεβάσω μια σελιδα στο νετ. Απλά πραγματάκια, καμιά εικόνα κανένα κείμενο, έτσι να φαινόμαστε ρε αδελφέ μου.. H πρόταση της forthnet μου φαίνεται καλή και πολύ ευκολη η δημιουρία μιας ιστοσελίδας για αρχάριους. Άκουσα οτι υπάρχουν κάποια προβλήματα όμως με την forthnet στον τομέα αυτό. Aπο άτομα που ξέρουν θα θελα να μάθω άν τα προβλήματα αυτά είναι σοβαρά και γενικά άν συμφέρει να κάνω την δουλειά αυτή με την forthnet. Eυχαριστώ.
Darkman_dd Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 H πρόταση της forthnet μου φαίνεται καλή και πολύ ευκολη η δημιουρία μιας ιστοσελίδας για αρχάριους. Σου φτιάχνουν αυτοί το site ή έχουν κάποιο έτοιμο προγραμματάκι για να το φτιάξεις μόνος σου; Πάντως, αν θέλεις να έχεις ένα αξιοπρεπές site, να πας σε έναν επαγγελματία του χώρου να σου το φτιάξει. Νομίζω πως είναι καλύτερο για μία εταιρεία να ΜΗΝ έχει site, παρά να έχει ένα τόσο κακοφτιαγμένο που θα διώχνει τους πελάτες αντί να τους προσελκύει. Βέβαια όλα αυτά είναι στη θεωρία και είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη. Δε ξέρω ούτε τι εταιρεία έχεις αλλά ούτε και σε τι κοινό θα απευθυνθείς.
MixalisX Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 η forthnet σου παρέχει την δυνατότητα να φτιάξεις πολύ ευκολά ένα site, μεσω ένος online προγράμματος με πάνω απο 400 templates. Απο όσα είδα και δίαβασα στην σελίδα της forthnet φαίνεται πολύ απλό και εύχριστο. Να το φτίαξω στον ιδιότη δεν υπάρχει περίπτωση μιάς και δεν θα είναι τόσο φτηνός όσο η forthnet. Βασικά μαζί με το web hosting το εργαλειο για να φτιάξεις σελίδα είναι μαζί στο πακέτο. Με λίγα λόγια την σελίδα την φτιάχνεις εσύ ο ίδιος ευκολά και τζάμα. κόστος web hosting (forthnet): 112.81 ευρά / χρόνο κατοχύρωση ονόματος σελίδας : 45,60 ευρό/ 2 χρόνια
Darkman_dd Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Οντως, είναι φθηνό αλλά σου ξαναείπα, πρέπει να σκεφτείς σε τι κοινό απευθύνεσαι. Αν απευθύνεσαι σε κοινό μεγάλης ηλικείας και όχι ιδιαίτερα εξοικιωμένο με την τεχνολογία τότε ίσως σε καλύψει το έτοιμο site της forthnet. Αν απευθύνεσαι σε πιο νεαρό κοινό τότε θέλεις κάτι όμορφο γιατί μια προχειροδουλειά θα διώξει τους πελάτες αντί να τους φέρει. Anyway, για πρώτη προσπάθεια δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, αλλά όταν θα θελήσεις το Internet να δουλέψει πραγματικά για 'σένα και να σου φέρει πελατεία, η λύση του επαγγελματία είναι μονόδρομος. Οπως μου αρέσει να λέω, ξέρω λίγα μηχανικά, αλλά δε θα κάνω πλήρες service στο αμάξι μόνος μου! Αντε τα λάδια και κανένα μπουζί! Anyway, καλή τύχη και δείξε μας και το site όταν ολοκληρωθεί.
panagioths Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ποιό είναι το αντικείμενο των εργασιών της εταιρείας σου για να σου πούμε εαν μπορεί να σε καλύψει κάποιο έτοιμο όπως της φόρθνετ; Όσο αναφορά την φιλοξενία πρέπει να μας δώσεις και λεπτομέριες της υπηρεσίας όπως αποθηκευτικό χώρο, ποσότητα email κτλ.
MixalisX Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ποιό είναι το αντικείμενο των εργασιών της εταιρείας σου για να σου πούμε εαν μπορεί να σε καλύψει κάποιο έτοιμο όπως της φόρθνετ; Όσο αναφορά την φιλοξενία πρέπει να μας δώσεις και λεπτομέριες της υπηρεσίας όπως αποθηκευτικό χώρο, ποσότητα email κτλ. Ανταλακτικά αυτοκινήτων. Θα έχω μέσα μια περιγραφή του μαγαζιού, μερικές φωτογραφίες, κανενα link για mail, συνεργάτες κτλ. Απλά πραγματάκια. Δεν θα γίνονται ούτε παραγελίες ούτε τιμοκαταλόγους θα βάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.