Προς το περιεχόμενο

Οδηγος για Τοπικο δικτυο μεταξυ vista και xp

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εαν δεν βάλετε στα vista όνομα χρήστη και κωδικό δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε απο τα xp λογο του προγράμματος απόκρισης εντοπισμού ασφαλών συνδέσεων

τα vista δίνουν αρκετή βάση σε ασφαλές συνδέσεις κ.λ.π

Φορητό με VISTA και PC με XP δουλεύει δίκτυο χωρίς κωδικό και όνομα χρήστη στα VISTA.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ολα τα παραπανω που αναφερω ειναι δοκιμες σε vista ultimate

Φίλε harrys23 καταρχήν συγχαρητήρια για την αναλυτική σου οδηγία,εχω και εγω σε desktop τα vista ultimate με τοπικη συνδεση adsl και με μια pci wlan καρτα (level1 wnc-0301) επικοινωνει με 1 φορητο .Το προβλημά μου ειναι οτι ενω έχουν επικοινωνια σε add-hoc δικτυο δεν μπορει να δωσει και internet στο φορητο παρα μονο τοπικη σύνδεση,εχω παιδευτει αρκετα κανοντας και όλα τα παραπάνω αλλα τιποτα ,στην αρχη νομιζα οτι ηταν θέμα ασυρματης κάρτας αλλα και με bluetooth συνδεση παλι εχω το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.
Φίλε harrys23 καταρχήν συγχαρητήρια για την αναλυτική σου οδηγία,εχω και εγω σε desktop τα vista ultimate με τοπικη συνδεση adsl και με μια pci wlan καρτα (level1 wnc-0301) επικοινωνει με 1 φορητο .Το προβλημά μου ειναι οτι ενω έχουν επικοινωνια σε add-hoc δικτυο δεν μπορει να δωσει και internet στο φορητο παρα μονο τοπικη σύνδεση,εχω παιδευτει αρκετα κανοντας και όλα τα παραπάνω αλλα τιποτα ,στην αρχη νομιζα οτι ηταν θέμα ασυρματης κάρτας αλλα και με bluetooth συνδεση παλι εχω το ιδιο προβλημα.

Καταρχας συγνωμη που αργησα να σου απαντησω την απαντηση μου στην στελνω και σε pm

πρεπει να πας στην τοπικη συνδεση στο σταθερο να πατησεις δεξι κλικ ιδιοτητες και στην καρτελα που θα ανοιξη να πας για προχωρημενους και να τσεκαρεις την κοινοχρηστη συνδεση ωστε να μοιραζει σε ολες τις συνδεσεις ιντερνετ

0hvurp8t30icldd6ijh3.jpg

ακουληθησε και τον αλλο οδηγο που εχω κανει ισως σε βοηθησει εχει συνδεση μεταξυ σταθερου με φορητου μεσω wi-Fi

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085

Δημοσ.

καλησπέρα. να σε ρωτήσω κάτι? για να κατεβάσω από τη microsoft το LLTD πρέπει να έχω αυθεντικά XP?? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

γεια χαρα και απο εμενα.

λοιπον τα εχω κανει ολα, βλεπω τα ΧΡ απο τα vista (σαν pc ) αλλα οταν κλικαρω επανω για να μπω μεσα και μου ζηταει το username & password τα βαζω αλλα τρωω πορτα !!!!

εννοειτε βεβαια πως οταν ανοιγει ο υπολογιστης ο λογαριασμος χρηστη ειναι ενεργος.

τι να κανω, εχω αγανακτησει....

Δημοσ.
καλησπέρα. να σε ρωτήσω κάτι? για να κατεβάσω από τη microsoft το LLTD πρέπει να έχω αυθεντικά XP?? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ναι εκτος εαν βρεις καποια αλλη λυση επικυρωσης στο ιντερνετ

γεια χαρα και απο εμενα.

λοιπον τα εχω κανει ολα, βλεπω τα ΧΡ απο τα vista (σαν pc ) αλλα οταν κλικαρω επανω για να μπω μεσα και μου ζηταει το username & password τα βαζω αλλα τρωω πορτα !!!!

εννοειτε βεβαια πως οταν ανοιγει ο υπολογιστης ο λογαριασμος χρηστη ειναι ενεργος.

τι να κανω, εχω αγανακτησει....

κατι δεν εχεις κανει καλα στο οδηγο πιστευω.

δοκίμασε να το κανεις πάλι αλλα χωρις κανένα firewall οχι να το κάνεις

disample να το κλήσης τελείως.

επίσης δες εαν στην καρτέλα που πέρασες το πρόγραμμα απόκρισης που αναφέρω στην αρχή

εάν εινια τσεκαρισμένο .και τέλος ριξε μια καλή και καθαρή ματιά στα δικαιώματα των vista

ότι αλλο θέλεις στείλε pm ευχαρίστως να βοηθήσω .

Δημοσ.
Καταρχας συγνωμη που αργησα να σου απαντησω την απαντηση μου στην στελνω και σε pm

πρεπει να πας στην τοπικη συνδεση στο σταθερο να πατησεις δεξι κλικ ιδιοτητες και στην καρτελα που θα ανοιξη να πας για προχωρημενους και να τσεκαρεις την κοινοχρηστη συνδεση ωστε να μοιραζει σε ολες τις συνδεσεις ιντερνετ

0hvurp8t30icldd6ijh3.jpg

ακουληθησε και τον αλλο οδηγο που εχω κανει ισως σε βοηθησει εχει συνδεση μεταξυ σταθερου με φορητου μεσω wi-Fi

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085

Φίλε ευχαριστώ για το ενδιαφερον ,τα ειχα δοκιμασει ολα αυτα αλλα τίποτα τελικά την βρήκα την λύση αγοράζοντας ενα ασύσρματο ρούτερ της netgear με 30€ και είμαι μια χαρά

Δημοσ.

εγω μπορω να δω vista απο τα xp

απο τα vista δεν μπορω να δω τα xp.

γιατι ?

καμια ιδεα ?

οκ. το εφτιαξα....

Δημοσ.

george...και έλεγα ότι σε ξέχασα για να το δούμε...και διάβασα τώρα την απάντηση σου.

Δημοσ.

πάντως αυτό το LLTD patch δε χρειάζεται πλέον αν έχεις το service pack3, γιατί το έχουν ενσωματώσει πλέον.

Αν πας να το εγκαταστήσεις σε winXP με SP3 σου λέει ότι δε χρειάζεται.

Δημοσ.

χαιρετω γνωστους και αγνωστους....

παντος μεχρι να το καταλαβω τι ακριβος συμβαινει σε σχεση με το δικτυο μεταξυ αυτων των 2 λειτουργικων που πηρε λιγο....

δεν μπορω να καταλαβω παντος γιατι σε υποχρεωνει να εχεις στους υπολογιστες του δικτυου users !!

στην αρχη ειχα καταλαβει οτι χρειαζετε να εχει user μονο ο vista, αλλα μετα ειδα οτι χρειαζετε να εχει και ο ΧΡ....

αντε να δω τι εχει να γινει οταν θα παω να συνδεθω και με linux.

ωρε γλεντια που θα εχουμε....

Δημοσ.

θα εγκαταστήσεις το SAMBA και θα δίνεις τα username/password του υπολογιστή που θες να συνδεθείς (νομίζω ότι σου είχα πει...ότι έχω Ubuntu σαν εναλλακτικό OS στο Laptop του γραφείου...και διαχειρίζομαι τα πάντα πλήρως από εκεί...το remote desktop που έχει με βοήθησε πολύ)

Δημοσ.

ρε τσακαλακια ολα καλα, αυτο με τον κωδικο προσβασης που βγαζει δε το καταλαβα

απο τα vista βλεπω τα xp απο τα xp γιατι ζηταει κωδικο?

οκ ακυρο

Δημοσ.

καλη σας μερα.ενω εχθες εβλεπα και απο τα δυο pc τα κοινοχρηστα αρχεια

σημερα οταν συνδεομαι απο τα xp ολα καλα αλλα απο τα vista ενω βλεπει το δικτυο δεν μου δεινει προσβαση λεει λαθος ονομα ελεγχος ορθογραφιας του ονοματος

Για δωστε λιγα φωτα

κωδικος σφαλματος 0χ80070035

η διαδρομη δικτυοθ δεν εντοπιστηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...