barbouch Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 αν το ενα pc έχει xp είναι απαραίτητο το lltd patch? Δεν έχω τα γνήσια xp και δεν μπορώ να το κατεβάσω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Αν κατεβάσω το sp3 θα δουλέψει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jimel7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Παιδιά, ενώ ακολούθησα όλη την διαδικασία έχω το εξής προβλήμα, στον φορητό που έχω Vista βλέπω τα κοινόχρηστα του σταθερού που έχει XP. Από τα ΧΡ τώρα δεν βλέπω καθόλου τα Vista. Δεν έχω καθόλου firewall και επίσης τα ΧΡ εχουν sp3. Τι μπορει να φταίει;
jimel7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Το προηγούμενο πρόβλημα διορθώθηκε! Τώρα όμως όταν από τα ΧΡ επιλέξω τον κοινόχρηστο δίσκο των Vista μου εμφανίζει το εξής μήνυμα, «Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο\\PC2\d. Μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πόρο δικτύου. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτού του διακομιστή για να διαπιστώσετε αν έχετε δικαίωμα πρόσβασης. Δεν επιτρέπετε η πρόσβαση.» Δεν έχω Firewall και έχω απενεργοποιήσει και αυτό των Windows. Υ.Γ. Πάρα πολύ καλή δουλειά Ηarry!!!
folegandros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος που γράφω αυτό αλλά έχω ένα πρόβλημα με το δίκτυο μεταξύ vista και xp που με έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες. Λοιπόν, έχω ένα pc με Win XP στο οποίο έχω συνδέσει έναν εκτυπωτή HP και τον έχω ορίσει ως κοινόχρηστο. Συνδέεται στο internet με καλώδιο Ethernet πάνω στο router και από άλλη έξοδο Ethernet του router έχω συνδέσει ενσύρματα ένα laptop με Win XP στο οποίο έχω βρει και τον κοινόχρηστο εκτυπωτή πολύ εύκολα. Πρόσφατα αγόρασα και ένα laptop με Win vista το οποίο συνδέεται ασύρματα μέσω του router με το δίκτυο, και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Tο laptop με τα vista ενώ συνδέεται κανονικά στο internet και στο δίκτυο δεν μπορούσα να δω καθόλου το PC , το laptop και τον κοινόχρηστο εκτυπωτή. Σήμερα εγκατέστησα το αρχείο LLTD και στο PC και στο laptop με τα Win XP. Τώρα όταν ανοίγω στα vista τον χάρτη δικτύου μου εμφανίζει και το PC και το laptop αλλά και πάλι δεν εμφανίζεται πουθενά ο κοινόχρηστος εκτυπωτής και δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
ppetr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Έχεις βάλει τους πρόσθετους drivers στον εκτυπωτή για τα vista?
folegandros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Έχεις βάλει τους πρόσθετους drivers στον εκτυπωτή για τα vista? Μαλον όχι, τι ακριβως πρέπει να κάνω για να τους βάλω???
harrys23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Φιλοι μου ειμαι ιδιωτης και εχω κανα 10αρια πελατες με το ιδιο προβλημα θελουν να βλεπουν απο τα xp τα vista σε ολους εκανα οτι αναφερω στην αρχικη σελιδα και σε ολους μα ολους βλεπουν κανονικα ολα τα αρχεια αλλα και τους αλλους σσκληρους-φακελους των vista κατι πιστευω οτι κανετε λαθος. οποιος θελει να βοηθησω παραπανω ας στειλη pm διοτι μπαινω στο forum 5 λεπτα και ξαναβφαινω δεν εχο πολυ χρονο. να στε καλα.
JimxxZe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Θελω να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το θεμα.Εχω φτιαξει μια συνδεση τοπικου δυκτιου στο pc με τα xp.Πρεπει να φτιακσει και μια ιδια συνδησεη και στο pc με τα vista?Δε θελω να μοιραζονται τη συνδεση internet που εχω ουτε να κανω κοινη χρηση αρχειων απλα για multiplayer σε games.To μονο που πρεπει να κανω ειναι να αλλαξω τα ips των 2 pc πχ 79.130.241.121 στο ενα και 79.130.241.122 στο αλλο?και ωσ πυλη στο δευτερο pc την ιπ του πρωτου? Ευχαριστω
tsakonas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μη μπερδευεσαι... δεν αλλαζεις τπτ...οι ΙΡ που λες ειναι εξωτερικες...αν μιλας για LAN multiplayer θες μονο τις εσωτερικες ΙΡ dld 192.168.0.1 p.x
neo24gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 καλημερα σε ολους! μια βογθεια ρε παιδια! εχω laptop με vista home premium και εναν destop με xp sp2. o σταθερος ειναι συνδεδεμενος ενσυρματα με ενα ασυρματο router και το laptop μου ασυρματα με το router. πως μπορω να κανω κοινη χρηση αρχειων και κυριως του εκτυπωτη που ειναι συνδεδεμενος με τον σταθερο υπολογιστη με τα xpsp2 απο το laptop μου?
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 πρεπει καταρχην να τα κανεις sharing.να βγει το χερακι.να ειναι στο ιδιο workgroup και επισης να μην σε κοβει firewall.
vasilis123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ ο οδηγος ειναι πολυ καλοσ ολα δουλεβουν μια χαρα
tractioner Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 προκειτε κ εγω να διμιουργισω ενα δυκτιο απο το laptop (vista) se 4 desctop (xp). H ερωτηση μου ειναι η εξης internet exω μονο στο σπιτι μου αλλα οχι και στον επαγγελματικο μου χωρο οπου θα στησω και το δικτυο, πως γινετε να κανω πιστοποιηση του αρχειου που θα κατεβασω απο την microsoft που χρειαζεται για τα 4 pc που εχουν xp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.