Προς το περιεχόμενο

Οδηγος για Τοπικο δικτυο μεταξυ vista και xp

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι πρεπει να εχεις και ιντερνετ και δικτυο μαζι αφου για να βγαινεις στο ιντερνετ σημαινει οτι οι ip ειναι σωστες.αν το πρωτο pc εχει 192.168.1.2 subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.1 τοτε το δευτερο pc θα πρεπει να εχει ip 192.168.1.3 subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.1 και θα πρεπει να βλπεονται μεταξυ τους και να βγαινουν και τα δυο στο ιντερνετ.δεν κανεις κοινοχρηστη συνδεση αλλα με ρουτερ εισαι.τι εννοεις να αποσυνδεθεις?αφου εχεις ρουτερ δεν υπαρχει κανο αποσυνδεση.ο ρουτερ ειναι συνεχεια online

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι πρεπει να εχεις και ιντερνετ και δικτυο μαζι αφου για να βγαινεις στο ιντερνετ σημαινει οτι οι ip ειναι σωστες.αν το πρωτο pc εχει 192.168.1.2 subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.1 τοτε το δευτερο pc θα πρεπει να εχει ip 192.168.1.3 subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.1 και θα πρεπει να βλπεονται μεταξυ τους και να βγαινουν και τα δυο στο ιντερνετ.δεν κανεις κοινοχρηστη συνδεση αλλα με ρουτερ εισαι.τι εννοεις να αποσυνδεθεις?αφου εχεις ρουτερ δεν υπαρχει κανο αποσυνδεση.ο ρουτερ ειναι συνεχεια online

δηλ αν θελω να δουλεψω στον σταθερο χωρις να ειμαι στο ιντερνετ πρεπει να βγαζω απο την πριζα το ρουτερ ή να βγαζω το καλωδιο που παει στον υπολογιστη ,γιατι το ρουτερ μου δεν εχει ουτε on-off ???

sorry για τις ερωτησης που σου κανω αλλα ειμαι ασχετος με τα ρουτερ και τα δυκτια .χρονια ειχα ενα μοντεμ και εκανα την δουλεια μου

Δημοσ.

ναι η θα πρεπει να κανεις αυτο η να κλεινεις την τοπικη συνδεση.αλλα δεν υπαρχει λογος να το κλεινεις.δεν παθαινεις τιποτα αμα εισαι Online

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ακολουθω τις αρχικες οδηγιες ομως κατεβαζω το αρχειο LLTD στην αγγλικη εκδοση αν και τσεκαρω την ελληνικη.

Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν γινεται εγκατασταση αφου τα xp ειναι ελληνικα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

απλα πολλες φορες το προβλημα ειναι τα xp να δουν τα vista.πολλες φορες μου ειχε τυχει να βλεπουν απλα τους κοινοχρηστους.

Δημοσ.

Απο οτι ειδα σημερα στο PC εχω SP3.

Προφανως το εν λογω αρχειο οπως σωστα προανεφερες υπαρχει ηδη εγκατεστημενο.

Το σημαντικο ειναι οτι εφτιαξα δικτυο για πρωτη φορα στην ζωη μου και οσο κι αν ακουγεται παραξενο σε καποιους γνωστες των PC για μενα θεωρειται επιτυχια!

Ας πουμε οτι ηταν το ονειρο μου.

Για τον χωρο των PC παντα!

Συγχαρητηρια στον συγγραφεα του αρθρου στην αρχη.

Δημοσ.
Απο οτι ειδα σημερα στο PC εχω SP3.

Προφανως το εν λογω αρχειο οπως σωστα προανεφερες υπαρχει ηδη εγκατεστημενο.

Το σημαντικο ειναι οτι εφτιαξα δικτυο για πρωτη φορα στην ζωη μου και οσο κι αν ακουγεται παραξενο σε καποιους γνωστες των PC για μενα θεωρειται επιτυχια!

Ας πουμε οτι ηταν το ονειρο μου.

Για τον χωρο των PC παντα!

Συγχαρητηρια στον συγγραφεα του αρθρου στην αρχη.

ΜΕ τα vista πραγματι δεν ειναι οτι πιο ευκολο.ολοι απο καπου ξεκιναμε.αντε και σε ανωτερα και πιο καλα πραγματα να κανεις.ειναι ωραιο να μαθενεις και να δοκιμαζεις.way to go man.oso giα το αρχειο νομιζω το spk3 το εχει μεσα διοτι μια φορα δοκιμασα να το περασω και μου λεει το εχεις ηδη αν θυμαμε σωστα.αλλιως εχω βαλει πιο πανω το λινκ για το ελληνικο

Δημοσ.

μπραβο στο παιδι που εγραψε τον οδηγο καταρχην...

θελω μια βοηθεια,

τα χρ βλεπουν κανονικα τα βιστα και κανουν τα παντα,

τα βιστα ενω βλεπουν τα χρ αν δεν ορισω στα χρ κοινοχρηστους καποιους φακελους δεν ανοιγουν απο τα βιστα θελω να μπαινω στην επιφ.εργασιας και αναγκαστικα την οριζω κοινοχρηστη. ειναι λογικο?

μπαινω με εθερνετ απ'ευθειας και ip

οποια βοηθεια δεκτη.

Δημοσ.

οσο ξερω εκτος αν χαζεψα πρεπειοπωςδηποτε να ειναι κατι κοινοχρηστο για να το δεις.αν ηταν να τα βλεπεις ετσι απλα φαντασου οτι οποιος συνδεοταν στον wireless router σου θα σου εβλεπε ολα τα αρχεια.τα κανεις κοινοχρηστα δινεις δικαιωματα και μπενουν αυτοθ που θες.καποτε μπορουσες να δεις κα τους δισκους των xp αν εγραφες ip/c$ αν θυμαμε σωστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...