Προς το περιεχόμενο

Οδηγος για Τοπικο δικτυο μεταξυ vista και xp

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οσο ξερω εκτος αν χαζεψα πρεπειοπωςδηποτε να ειναι κατι κοινοχρηστο για να το δεις.αν ηταν να τα βλεπεις ετσι απλα φαντασου οτι οποιος συνδεοταν στον wireless router σου θα σου εβλεπε ολα τα αρχεια.τα κανεις κοινοχρηστα δινεις δικαιωματα και μπενουν αυτοθ που θες.καποτε μπορουσες να δεις κα τους δισκους των xp αν εγραφες ip/c$ αν θυμαμε σωστα.

οκ ευχαριστώ για την απαντηση

και κατι ακομα υπαρχει τροπος να αυξησω την ταχυτητα διαμεταγωγης? γιατι ψιλοσερνεται η μεταφορα αρχείων...

και παλι ευχαριστω προκαταβολικα

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα desktop με XP και ένα laptop με Vista. Και στα δύο δεν έχω φτιάξει λογαριασμούς χρήστη. Μπαίνω ως administrator δλδ και δεν έχω βάλει κωδικό. Άρα δε μπορώ να φτιάξω δίκτυο μεταξύ τους?

Δε θέλω να φτιάξω λογαριασμούς χρήστη γιατί δε θέλω να ξαναπροσαρμόζω πάλι ρυθμίσεις και τέτοια..

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Sorry για τη ταλαιπωρια και ευχαριστω για τη βοηθεια:-D

EDIT:Εχω sp3 και δε μπορω να το κανω εγκατασταση.Δεν μου το εμφανιζει εδω 2udr8y6mhdaknrrujwbn.jpg οπως θα επρεπε ομως...Τι παιζει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κατά την εκτέλεση του βήματος 8, όταν πατάω δεξί κλίκ και ιδιότητες μου εμφανίζει το μήνυμα "δεν έχετε αρκετά προνόμια πρόσβασης, επικοινωνήστε με τον administrator. δεν έχω ορίσει κάποιον άλλον ώς διαχειριστή, πώς προσπερνάω αυτό το πρόβλημα?

Δημοσ.

Αν έχουμε SP3 παραλείπουμε τα βήματα 6,7 και 8.

Για να δούμε απο τα XP τους δίσκους των Vista είναι απαραίτητο

ο χρήστης των vista να έχει ΚΑΙ password.

Αν δεν επιθυμούμε κάθε φορά να δίνουμε password στα Vista

ακολουθούμε τις οδηγίες : http://webtoolsandtips.com/tips-on-microsoft/auto-login-for-windows-xp-and-windows-vista/ .

Φυσικά ορίζουμε τους δίσκους που θέλουμε ως κοινόχρηστους.

Δημοσ.

1 δεν εχω sp3 στα xp μου

2 για τα βιστα καταλαβαινω τι εννοεις σχετικα με το password

3 προσπαθω να καταλάβω αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να είμαι ο admin στα xp πάλι, δεν υπάρχει άλλος χρήστης... κάτι άλλαξε ξαφνικά, αν ξέρει κάποιος για να το διορθώσω και να είμαι πάλι admin γιατι μου κόβει επιλογες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...