TechFind Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 rammstein_olympiakos εμφανίζει το μήνυμα "δεν έχετε αρκετά προνόμια πρόσβασης, επικοινωνήστε με τον administrator. δεν έχω ορίσει κάποιον άλλον ώς διαχειριστή, πώς προσπερνάω αυτό το πρόβλημα? 1. Στην εκτέλεση (Run) γράφεις dcomcnfg και πατάς OK. 2. Στις "Υπηρεσίες στοιχείων" πατάς τους σταυρούς μέχρι να δεις το "Ο Υπολογιστής μου" εκεί κάνεις δεξί κλικ και διαλέγεις τις ιδιότητες. 3. Πατάς "Προεπιλεγμένες Ιδιότητες" και τσεκάρεις το "Ενεργοποίηση στοιχείων DCOM σε αυτόν τον υπολογιστή". 4. Στο "Προεπιλεγμένο επίπεδο απομίμησης" διαλέγεις "Αναγνώριση". 5. Επαννεκίνηση του υπολογιστή.
gk33 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 παιδια βοηθεια εκανα το δυκτιο δουλευει καλα .το προβλημα που εχω ειναι οτι απο τα xp βλεπω τον C στα vista μια χαρα δηλ. ανοιγη ολους τους υποφακελους program files, windows, users, κ.τ.λ. ενω απο τα vista οταν παω να ανοιξω τον C sta xp δεν ανοιγη και δεν μπορω να κανω κοινους τους φακελους των windows ουτε τα program files επειδη λεει χρησιμοποιουνται απο το συστημα των XP . μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει ???/ ευχαριστω
gk33 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 παιδια βοηθεια εκανα το δυκτιο δουλευει καλα .το προβλημα που εχω ειναι οτι απο τα xp βλεπω τον C στα vista μια χαρα δηλ. ανοιγη ολους τους υποφακελους program files, windows, users, κ.τ.λ. ενω απο τα vista οταν παω να ανοιξω τον C sta xp δεν ανοιγη και δεν μπορω να κανω κοινους τους φακελους των windows ουτε τα program files επειδη λεει χρησιμοποιουνται απο το συστημα των XP . μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει ???/ ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 γιατι θυμαμε οτι στα xp πρεπει να τρεξεις ενα αρχειακι που λενε καπου σε αυτο το topic.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 γιατι θυμαμε οτι στα xp πρεπει να τρεξεις ενα αρχειακι που λενε καπου σε αυτο το topic.
gk33 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 γιατι θυμαμε οτι στα xp πρεπει να τρεξεις ενα αρχειακι που λενε καπου σε αυτο το topic. αν φιλε μου λες για αυτο το αρχειακι ¨. Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder το εχω τρεχει ,και δεν το κατεβασε γιατι το εχει ειδη το sp3 που εχω εγκαταστημενω μαλλον
gk33 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 γιατι θυμαμε οτι στα xp πρεπει να τρεξεις ενα αρχειακι που λενε καπου σε αυτο το topic. αν φιλε μου λες για αυτο το αρχειακι ¨. Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder το εχω τρεχει ,και δεν το κατεβασε γιατι το εχει ειδη το sp3 που εχω εγκαταστημενω μαλλον
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ναι για αυτο λεω.ναι αν εχεις spk3 σου βγαζει οτι το εχεις.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ναι για αυτο λεω.ναι αν εχεις spk3 σου βγαζει οτι το εχεις.
manost Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ κι εγώ για τον οδηγό. Για να μην μπορεί κατά λάθος ο χρήστης των xp να διαγράψει κάποιο αρχείο ή ολόκληρο φάκελο απο τον η/υ με τα vista, αρκεί στα Δικαιώματα (στήλη Αποδοχή) να έχει κάνει click ΜΟΝΟ στο Ανάγνωση; Ή ακόμη κι έτσι μπορεί να γίνει διαγραφή;
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 λογικα δεν θα μπορει αλλα μπορεις να το κανεις και μια δοκιμη
manost Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Έφτιαξα 2 φακέλους και κάποια txt αρχεία (για τνο φόβο των Ιουδαίων) και με allow permissions δεν μ' άφηνε να κάνω delete. Ευχαριστώ και πάλι για τον οδηγό.
therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 -Ο Οδηγος αυτος ισχυει και για το ασυρματο? Προσπαθω να φτιαξω δικτυο μεταηξυ vista basic Και win 2k3 server, και δεν τα εχω καταφερει ουτε ενσυρματα, ουτε ασυρματα. Δεν εχω δοκιμασει ομως ακομα αυτον τον οδηγο. -Το workgroup γιατι προτεινεται να ειναι MSHOME pροτιμοτερο, παρα WORKGROUP?
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 -Το workgroup γιατι προτεινεται να ειναι MSHOME pροτιμοτερο, παρα WORKGROUP? βαλε όποιο θες απλά το mshome ειναι το default το οποίο δεν θα χριάζεται κάθε φορά που έρχεται ενας φίλος σου ας πούμε να του λες να αλλάζει και αυτό Αν και αν βάλεις άλλο δικό σου πιστεύω οτι θα είναι λίγο ποιο ασφαλές από αδιάκριτα βλέματα δεν ξέρω ακριβώς ας μας πει και κάποιος άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.