Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Netbeans και εργασια java

pga21ole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας παιδια!Εχω ενα προβληματακι στο NetBeans 6 που απευθυνεται κυριως σε χρηστες αυτου του ide.Αρχικα το ειχα εγκατασησει στο desktop μου στο οποιο εχω xp και οταν πηγαινα να φτιαξω νεο project η οθονη μου εδειχνε οπως στο συννημενο.Μετα απο λιγο καιρο εγκαθιστω στο λαπτοπ μου οπου εχω vista την εκδοση 6.0.1 και οταν πηγα να φτιαξω project στην αριστερη στηλη μου εμφανιζε Netbeans modules και samples και στη δεξια module moduke list και library wrapper class (δν το θυμαμαι ακριβως το τελευταιο).Υπαρχει περιπτωση να φταινε τα vista?Αν ναι τι πρεπει να κατεβασω?Το εχω αντιμετωπισει καποιος αλλος αυτο?Οποιαδηποτε αποψη και σχολιο ευπροσδεκτα!!

Ευχαριστω

Παρακατω ειναι η εικονα:

http://img2.freeimagehosting.net/uploads/7f4f278b44.jpg

Δημοσ.

Μυστήριο πράγμα....μήπως να το ξανά εγκαταστήσεις??

Πάντως το netbeans δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τα Vista σίγουρα.

Δημοσ.

Την πρώτη φορά εγκατέστησες το full Netbeans ενώ τη δεύτερη μόνο το Java SE πακέτο. Πήγαινε στο Tools -> Plugins μέσα στο Netbeans για να προσθέσεις τα modules που χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Προσπαθησα να ακολουθησω τις συμβουλες και των 2 σας!Αρχικα πηγα να το ξαναεγκαταστησω και στο τελευταιο σταδιο μου εβγαλε error και με παρεπεμψε σε ενα log που δν πολυ εβγαλα ακρη.Οταν το εγκαταστησω θα κανω αυτο με τα plugins που ειπε ο dionisos και θα σας ενημερωσω.Ευχαριστω για το χρονο σας:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι λοιπον στο προβλημα μου.Προσπαθωντας να κανω εγκατασταση τα plugins εχω την εξης απορια.Λογικα επιλεγω τα plugins που εχουν δεξια του ονοματος τους ενα κοκκινο χ(σαν αυτο στην τηλεοραση) και στη συνεχεια παταω activate η κανω δεξι κλικ και enable all Java η κατι αντιστοιχο,ετσι δν ειναι?Οταν παταω ομως αυτα μου βγαζει ενα μυνημα σαν αυτο στο συννημενο.Δν μπορω να καταλαβω.Ειμαι σιγουρος οτι τοσο στα xp οσο και στα βιστα κατεβασα το exe απο το ιδιο λινκ.Ομως εκει δν ειχα προβλημα.Οποιος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω:-)

post-84270-129062964891_thumb.jpg

Δημοσ.

Επειδή είναι μυστήριο(επαναλαμβάνω) το πρόβλημά σου...δεν ξανά κατεβάζεις την εφαρμογή?

http://download.netbeans.org/netbeans/6.0/final/

Και επέλεξε την έκδοση "All" αυτή με τα 195ΜΒ ή έστω την έκδοση "Web & Java EE" την έκδοση με τα 117ΜΒ.

Δεν μπορεί να μην σου εγκαταστήσει αυτά που χρειάζεσαι.

Και μην υποψιάζεσαι τα Vista καθώς και εγώ τώρα σε Vista δουλεύω και έχω δει και πολλά άλλα Vista με εγκατεστημένο το netbeans.

Πριν τα κάνεις όλα αυτά απεγκατέστησε τελείως το netbeans, διέγραψε τον φάκελο εγκατάστασης και τα πάντα από τον φάκελο Application Data.

Δημοσ.

Οσον αφορα αυτο

Πριν τα κάνεις όλα αυτά απεγκατέστησε τελείως το netbeans, διέγραψε τον φάκελο εγκατάστασης και τα πάντα από τον φάκελο Application Data.

το εκανα αναγκαστικα γτ διαφορετικα δν προχωραγε η εγκατασταση.Εχω ακολουθησει και στους 2 υπολογιστες την ιδια διαδικασια,ειμαι σιγουρος για αυτο.Την πρωτη φορα ομως δν ειχα προβλημα.Το μονο διαφορετικο που κανει τωρα εινια στο loading πεταει κατι exceptions οτι καποια features δν μπορουν να φορτωθουν και αυτο με παραξενευει λιγο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...