lallasgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εδώ είμαστε πάλι.Τώρα και για το FZ21Z πλήρες πακέτο με drivers για τα Windows XP...Τα πάντα παίζουν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα... Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα για αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά περί φορμάτ σε λάπτοπ. Πρώτα από όλα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα bootable cd των XP με τους Intel 965 drivers για να μπορέσει να δει τους σκληρούς δίσκους και να προχωρήσουμε την διαδικασία του format. Οπότε ακολουθούμε τον παρακάτω οδηγό: >http://rapidshare.com/files/106068261/Sony.Vaio.VGN-FZ21Z.Windows.XP.Drivers.rar Τους drivers που θα χρειαστεί να φορτώσετε τους έχω μέσα στο rar αρχείο και βρίσκονται στον φάκελο [intel 965 Floppy(For make boot XP CD)Sata.Drivers]. Καλό είναι εκτός από αυτούς τους drivers να φορτώσετε και τους drivers της κάρτας δικτύου που βρίσκονται στον φάκελο Marvell.Yukon.88E8036.PCI-E.Fast.Ethernet.Windows.XP.Drivers_v10.27.4.3 για να μπορείτε να συνδεθείτε με το ίντερνετ. Και μετά να τους βάλετε πάντως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αφού λοιπόν το ετοιμάσουμε ξεκινάμε το φορμάτ. Όταν τελειώσουμε με την εγκατάσταση και μπούμε στα ΧΡ αρχίζουμε να βάζουμε τους οδηγούς έναν έναν. Θα συνιστούσα να ξεκινήσετε με την κάρτα γραφικών γιατί αλλιώς θα κάνει σπασίματα η εικόνα και μπορεί να σας εκνευρίσει...Εγκαθιστούμε λοιπόν τους οδηγούς που θα βρούμε στο φάκελο NVIDIA.Geforce.8600M.GS.XP.Drivers και κάνουμε επανεκκίνηση. Μετά καλό είναι να εγκαταστήσετε τους Chipset.965GM. Μπαίνουμε στον φάκελο και τρέχουμε το setup. Έπειτα μπείτε στον φάκελο SigmaTel.High.Definition.Audio.Codec.v.5.10.5205.0 και τρέξτε πρώτα το αρχείο που βρίσκεται στον φάκελο 1 και μετά το setup.exe από τον φάκελο 2 για να εγκαταστήσετε και τους Audio Drivers. Έπειτα από αυτούς τους drivers θα ακούσετε και ήχο από το laptop. Για τις άλλες συσκευές συνιστώ να τις εγκαταστήσετε από το device manager. Πάτε δηλαδή στο device manager και με δεξί κλικ στην κάθε συσκευή δηλώνετε εσείς σε ποιον φάκελο βρίσκεται ο οδηγός. Τώρα από 'κει και πέρα θέλει περαιτέρω ψάξιμο για τα προγράμματα της sony και γενικά ότι extra υπάρχει. Υπόψιν ότι τα power option κλπ που είχατε στα Vista δεν υπάρχουν και δεν δουλεύουν οι λειτουργίες του στιλ χαμήλωμα φωτεινότητας κλπ... Sony Vaio FZ21Z Windows XP Drivers Download From Here: Size: 91.3MB[Rared] ---> 202MB[unrared] http://rapidshare.com/files/106068261/Sony.Vaio.VGN-FZ21Z.Windows.XP.Drivers.rar[/Code] Ελπίζω να βοήθησα και για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε...
S2Katana Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Απλά εξαιρετικός φίλε μου.Συγχαρητήρια από εμένα και σε ευχαριστώ για τον κόπο σου.Δίνω κάποιες μέρες ακόμη στα Vista, γιατί ήδη με έχουν εκνευρίσει. Εσύ το δοκίμασες?Είναι πιο γρήγορο στα ΧΡ?
lallasgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εγώ έδωσα στα Vista μέχρι πριν 3 μέρες...Δεν γινόταν άλλο...Δουλεύω το laptop στη δουλειά μου και πραγματικά τα Vista ως προς θέμα δικτύου κλπ έχουν πολλά προβλήματα. Καθώς επίσης και με κάποιους εκτυπωτές στο δίκτυο. Anyway...Σίγουρα πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα τώρα το μηχάνημα. Λογικό είναι κιόλας. Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα και γενικά μέσα στα windows οι εναλλαγές παραθύρων και προγραμμάτων είναι πολύ πιο γρήγορες... Το μόνο μειονέκτημα που έχει τώρα είναι το θέμα με τα power option(power managment) που δεν έχω βρει τίποτα που να δουλεύει σωστά. Όταν δουλεύει με μπαταρία το laptop η φωτεινότητα δεν πέφτει. Ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα. Τέσπα. Θεωρώ ότι μόνο μια δοκιμή θα βοηθήσει ώστε να έχουν όλοι άποψη επί του θέματος...
teri_vti Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Φιλε μου , κατεβασα τους drivers , εκανα ενα boot cd με τους Intel 965 Floppy(For make boot XP CD)Sata.Drivers (μεσω Nero???? boot cd?) . Μετα εβαλα το cd των XP μεσα, πατησα f6 στην αρχη και οταν ζητησε να βαλω την δισκετα που περιεχει OEM drivers εβαλα το cd εκεινο αλλα μου λεει οτι δεν βρισκει τιποτα , διοτι δεν εχω floppy !!! Τι πρεπει να κανω? Πηγα να ξεκινησω απο το cd με τους Intel 965 Floppy(For make boot XP CD)Sata.Drivers , αλλα φορτωνει καποια πραγματα, μετα εχει A: , το κανω D: παω να τρεξω το setup των windows XP αλλα φυσικα μεσω DOS δεν τρεχει.... Ειναι ευκολο να μου πεις πως ακριβως θα ξεκινησω την ολη φαση?
kanel35 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Συγχαρητήρια.... φιλε και από εμένα και σε ευχαριστώ..... είναι το λιγότερο που μπορώ να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.