speed_fire08 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 εχω το παραπανω mobo σε συνδιασμο με Athlon 64 4000 ακλοκαριστο. θελω να πειραξω λιγο τα ρολογια ωστε να παει πιο γρηγορα ο υπολογιστης μου. δυστυχως δεν ξερω πως να κλειδωσω τις θυρες Pci-e και pci και φοβαμαι μηπως καψω την καρτα γραφικων οταν ανεβαζω το fsb. μπορει καποιος να βοηθησει?
Monster15184 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αμα εχεις Nvidia χρησιμοποιησε το προγραμματακι που ονομαζεται Ntune ετδι θα μπορεσεις να αλλαξεις τον χρονισμο στην καρτα σου για την ΑΤΙ υπαρχει ενα αντιστοιχω προγραμμα αλλα δεν το γνωριζω γιατι εχω Nvidia.Προσωπικη μου αποψη να κανεις το overclocking .Αναβαζωντας fsb δεν επιρεαζεαται η καρτα γραφικων σου τοσο πολυ ωστε να καταφερεις να καψεις , θα εισαι ο πρωτος που θα τα εχει καταφερει.
speed_fire08 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 λοιπον ανεβασα απο 2.4 στα 2.8 χωρις να δωσω ρευμα. οταν το πηγα στα 3 και πηγα νατρεξω το s&m test μου εβγαλε error. εψαξα στο bios και δεν βρηκα απο που μπορουμε να δωσουμε ρευμα. καμια βοηθεια????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.