aldon Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέχρι την παρασκευη θα πάρω καινουργια οθόνη. Αφού είχα καταλήξει στην SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW με specs Τύπος Οθόνης: 22'' Έγχρωμη TFT-LCD Wide με 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Ανάλυση: 1680 x 1050. Μέγεθος κουκίδας: 0.282 x 0.282 mm. Χρόνος απόκρισης: 2ms (GtoG). Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 170 μοίρες, Κατακόρυφα: 170 μοίρες. Κοντράστ: 3000:1(Dynamic), 1000:1 typ. Φωτεινότητα: 300 cd/τμ. Είσοδος Σήματος: D-Sub (Αναλογική), DVI-D (Ψηφιακή). Οριζόντια συχνότητα: 30 - 81 kHZ. Κατακόρυφη συχνότητα: 56 - 75 Hz. Αλλα Χαρακτηριστικά: Δυνατότητες Tilt. Ειδικά Χαρακατηριστικά: DVI(HDCP), MagicBright3, High Glossy Black. Χρώμα: Μαύρο. Διαστάσεις (W x H x D): 517 x 419 x 210 mm (με την βάση). Κατανάλωση: On 50W, Standby <1W. Βάρος: 4.95 kg. Εγγύηση: 3 χρόνια. Τιμή : 300 Ε χαζευοντας στο πλαισιο βλεπω αυτη !!!! Asus PG221 Χαρακτηριστικα ΜοντέλοPG221 . Διαγώνιος22'' . Απεικόνιση16:10 Wide . Μέγιστη Ανάλυση1680 x 1050 . Φωτεινότητα350 cd/m² . Δυναμική Αντίθεση2000:1 . Χρόνος Απόκρισης2 ms . Γωνία Θέασης170/160 . ΣυνδέσειςComponent S-Video DVI-D D-Sub 15 pin . ΠιστοποιήσειςTCO'03 . Λοιπά Χαρακτηριστικά3 θύρες USB & Webcam Τιμή 500 Ε Αξίζει την διαφορά των 200 Ε??? Προτείνετε κάποια άλλη 22" ??? Επίσης διάβασα σε άλλα τοπικ για πανελ Tn και S-PVA ? ποια η διαφορα τους??? (πως ξέρουμε ποια οθονη εχει ποιο πανελ? που το λέει???) ευχαριστω!
_69_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 εντελως αυ8ορμητα απανταω...εχω αγορασει εδω και 1 μηνα την 2232 και ειμαι παρα παρα πολυ ικανοποιημενος...δε ξερω τι πανελ εχει(c,s κτλ) και δε 8ελω να ψαξω...ειμαι πολυ gg..οσο για την asus πιστευω ειναι υπερβολικη η τιμη της...αν 8ες περιμενε λιγο καιρο να βγουν οι S-pva o8oνες και δωσε τα 500 ευρω...αλλιως κατα την ταπεινη μου αποψη δεν αξιζει
dr lag Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Την Asus την έχω δει από κοντά και τράβηξε αμέσως το βλέμμα μου. Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακή, σε σημείο όμως να με ...σοκάρει, αν με εννοείς. Πέρα όμως από το θέμα γούστου που είναι υποκειμενικό, προσφέρει και πλήθος συνδέσεων, χωρίς να ξεχνάμε τον έντονα multimedia χαρακτήρα της. Ζητάει όμως τόσα πολλά € που μπαίνει σε άλλα χωράφια. Εκεί πλέον δεν είναι το θέμα σύγκρισης με την Samsung, αλλά με οθόνες που είναι μεν λιτές τόσο σε εμφάνιση όσο και σε μπλιμπλίκια, αλλά φοράνε άλλου επιπέδου panels (s-pva κλπ). Οπότε αν είναι να πας στα 500+ € για 22", το δίλημμα είναι: τι θέλω να με συντροφεύει για κάμποσα χρόνια, μια εκρηκτική super γκόμενα ή ένα αφωσιωμένο ...εργαλείο; Οι επιλογές και οι προτεραιότητες δικές σου. Όσο για τη Samsung, σαφώς και προσφέρει κορυφαία ποιότητα και design στα λεφτά και την κατηγορία της (ΤΝ), πολύ ανώτερη από την Αsus, αρκεί να πετύχεις S panel (θέμα τύχης). Ήμουν έτοιμος πριν λίγες μέρες να την αγοράσω, αλλά διαπίστωσα ότι ήδη βγήκε καινούργια σειρά, οπότε λέω να περιμένω λίγο μέχρι να βγουν αξιόπιστα reviews.
osalonikios Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δες και το παρακατω review http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch-2.html ¨If asked to mark the most interesting models in this review from the customerʼs point of view, I would single out the ASUS VW222u and the Samsung SyncMaster 2232BW. The former offers an unusual combination of a fast matrix and an almost total lack of RTC-provoked visual artifacts. Surprised as I am, I can even forgive ASUS the sloppy implementation of Splendid technology and call the VW222u one of the leaders of todayʼs tests.The SyncMaster 2232BW, on the contrary, set no records, but proved to be one of the best products I tested in the total of its characteristics. It is actually free from drawbacks (for its class and its price, of course). Thanks to that, it takes a place on the podium next to the model from ASUS."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.