Προς το περιεχόμενο

Πέτα τη Forthnet απο το παράθυρο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
μηπως η vodafone ειναι καλυτερη απ'ολους?

ποια vodafone...ΗOL είναι ο ISP ουσιαστικά :P

Δημοσ.

Εγω παντως φιλαρακια με τον ΟΤΕ (περαν των 104€ που πληρωνω καθε διμηνο )ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ,2 φορες που ζητησα αλλαγη netmode ηρθαν την επομενη και τα αλλαξαν,οι 2 γραμμες του τηλεφωνου δουλευουν ρολοι,το ADSL (1 mbit) δουλευει σφαιρατο (διακοπη βεβαια ουτε κατα διανοια ,εδω και 10 μηνες που το χω τζαμι)κατεβαζω απο rapid με 100-110 κβ/s ,οσες φορες τους χρειαστηκα ηταν παντα εκει,αψογοι,εεε και μολα αυτα και με οσα ακομα διαβαζω και ακουω για τους αλλους λεω δεν γ@@@@αι ας πληρωνω 104 το διμηνο τουλαχιστον ειμαι ησυχος οτι δουλευουν,και μεχρι οι αλλοι να φτασουν τον οτε μαλλον θελουν πολλα καζανια φασολαδα να φανε ακομα.

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο 1mbit όμως και άλλο adsl2+ ("έως 24") στο οποίο μετράνε οι αδυναμίες μιας γραμμής...

Δημοσ.
άλλο 1mbit όμως και άλλο adsl2+ ("έως 24") στο οποίο μετράνε οι αδυναμίες μιας γραμμής...

+1

Συν του οτι 104? για 1024..? και κλήσεις χρεώνεσαι κανονικά?

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πως είναι να νοιώθεις όταν η εταιρία που πληρώνεις δεν σε σέβετε αλλά

επειδή διάβασα για φασαρίες και το λέω έτσι και χωρίς να έχω κάτι με τα παιδιά που πήγανε από κοντά στη Forthnet θέλω να συμπληρώσω κάτι με τη σειρά μου.

Όταν μιλάτε με τεχνικούς κλπ υπηρεσίες της κάθε εταιρίας ζητάτε Επίθετο.

Ώστε όποια και είναι η αντίδραση του κάθε τεχνικού/απλού τηλεφωνητή να μπορείτε να την καταγγείλετε όχι απλά μίλησα με κάποιον και ο κάποιος μπλα μπλα.

Κανείς από εσάς δεν αναφέρει το τρόπο που μίλησε στο τεχνικό. Είναι πολλοί εκεί έξω που έχουν γίνει ειδικοί και τα ξέρουν όλα και έχουν τα υφάκι ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΑΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ. όμως δεν έιναι έτσι τα πράγματα ακόμα και 300 ευρώ να σκας το μήνα αν δεν είσαι συνεργάσιμος αυτός που προσπαθεί να σε βοηθήσει άμα δει ότι είσαι γαιδούρι θα σε γράψει εκεί που ξέρετε και άντε βρίζε εσύ στη τελική.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις πάντως αλλά κανείς από τα παιδία που δουλεύουν τεχνική υποστήριξη δεν γουστάρει να χάσει τη δουλειά του για τον οποιοδήποτε.

Όταν σας λένε ότι φταίει ο ΟΤΕ σας χαλάει και το κοροιδεύετε αλλά ζείτε σε μια χώρα που ακόμα όλες οι εταιρίες εξαρτόντε από τον ΟΤΕ (Καφάο κλπ).

Όταν η βλάβη δηλώνετε ΟΤΕ ακόμα και στο ιδιόκτητο η κάθε εταιρία περιμένει το κάθε τυπάκο στον ΟΤΕ να κάνει τη δουλειά του και να ενημερώσει τι πρόβλημα υπάρχει.

Αν έχετε δίκιο θα το βρείτε χωρίς φωνές δεν είναι η λύση πάμε εκεί 5 άτομα και τα κάνουμε λίμπα.

Φύγατε από τον ΟΤΕ πάρτε το απόφαση άμα έχετε πρόβλημα που δεν έχει να κάνει με τον πάροχο που διαλέξατε απλά υπομονή. Αλλιώς ο ΟΤΕΣ σας περιμένει μαζί με το πάγιο του. Εξάλλου όλοι φεύγουν από τον ΟΤΕ για το θέμα του παγίου και τις ακριβές χρεώσεις.

Δημοσ.

Είναι πολλοί εκεί έξω που έχουν γίνει ειδικοί και τα ξέρουν όλα και έχουν τα υφάκι ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΑΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ. όμως δεν έιναι έτσι τα πράγματα ακόμα και 300 ευρώ να σκας το μήνα αν δεν είσαι συνεργάσιμος αυτός που προσπαθεί να σε βοηθήσει άμα δει ότι είσαι γαιδούρι θα σε γράψει εκεί που ξέρετε και άντε βρίζε εσύ στη τελική.

Κανείς δεν πήγε να το παίξει ειδικός. Και κανείς δεν ειχε το υφάκι που αναφέρεις. Ούτε πήγαμε με το ύφος "τα σκάω άρα σκάστε". Όταν σου λένε επι ένα μήνα πριν ότι δεν θα πάρει πάνω απο 4 ώρες η μεταφορά, και ρωτάς και ξαναρωτάς για επιβέβαίωση και όλοι σου υπόσχοντε max 4 ώρες, και όλα στα παρουσιάζουν μέλι γάλα ακόμα και μετά απο επίμονες ερωτήσεις για τη διάρκεια μεταφοράς, αυτοί επιμένουν να δεσμέυοντε max 4 ώρες, και ξαφνικά μένεις χωρίς σταθερό και internet για 2 εβδομαδες, τότε ποιος έχει το υφάκι του τα ξέρω όλα???? Γαιδούρια λοιπόν είναι αυτοί που λέγανε ψέματα εν γνώση τους, και όχι εγώ που έμεινα μ@λ@κ@ς 2 εβδομάδες χωρίς δουλειά.

Όταν σας λένε ότι φταίει ο ΟΤΕ σας χαλάει και το κοροιδεύετε αλλά ζείτε σε μια χώρα που ακόμα όλες οι εταιρίες εξαρτόντε από τον ΟΤΕ (Καφάο κλπ).

Όταν η βλάβη δηλώνετε ΟΤΕ ακόμα και στο ιδιόκτητο η κάθε εταιρία περιμένει το κάθε τυπάκο στον ΟΤΕ να κάνει τη δουλειά του και να ενημερώσει τι πρόβλημα υπάρχει.

Κανένας δεν χαλιέτε και δεν κοροιδεύει. Αλλά εφόσον οι ιδιοτικές εταιρίες έχουν αυτό το γνωστό πρόβλημα, οφείλουν να το υπολογίζουν και να ενοιμερώνουν και τους πελάτες τους πριν ακόμα αυτοί γίνουν πελάτες τους.

Όχι να τα παρουσιάζουν όλα ωραία και ρόδινα, και αφού υπογράψεις να σου πετάνε ένα φταίει ο ΟΤΕ και να καθαρίζουν.

Αν έχετε δίκιο θα το βρείτε χωρίς φωνές δεν είναι η λύση πάμε εκεί 5 άτομα και τα κάνουμε λίμπα.

Χωρίς φωνές περίμενα 2 εβδομάδες.

Με φωνές και καταστάσεις "λίμπα όλα" περίμενα 2 ώρες.

Φύγατε από τον ΟΤΕ πάρτε το απόφαση άμα έχετε πρόβλημα που δεν έχει να κάνει με τον πάροχο που διαλέξατε απλά υπομονή.

Γιατί και στον ΟΤΕ να είμασταν τί θα άλλαζε???

2 χρόνια στον ΟΤΕ είχα προβλημα, και έπαιρνα στις βλάβες και ή δεν το δηλώνανε ή καλούσαν τεχνικούς οι οποίοι επι 2 ολόκληρα χρόνια γράφανε ότι περάσανε και δεν βρήκαν κανέναν....και όλα αυτά που?? σε 24ωρο μαγαζί....τι ώρα περάσανε δηλαδή και δεν βρήκαν κανέναν?? την 25η ώρα??

Δημοσ.

δεν ξερω αν πραγματικα ειναι λυση το να κανουμε φασαρια...

εγω για να πετυχω τον σκοπο μου το εφαρμοσα πως, θας σας πω παρακατω και παροχος ο καλος μας ο Ποτε.

μενω σε ενα χωριο εξω απο την πολη των σερρων,οταν ηρθε το dsl στο χωριο ειμουν απο τους πρωτους που ετρεχα να βαλω(που να μην ετρεχα)και βασικα δεν ετρεξα με πηραν τηλεφωνο μιας και ειμουν συνδρομητης pstn συνδεσης 5 χρονια,η συνδεση εγινε σε δυο μερες(απιστευτω!!!)και εδω αρχιζουν τα προβληματα...

το modem συχρονιζε στα 192kbps ενω επρεπε να ειναι στα 384kbps,τηλεφωνα καθε μερα στο 121 για να δηλωσω βλαβη(10 με 15 τηλ την μερα χωρις πλακα)και ως διαμαγιας η βλαβη σβηνοταν,αυτο συνεχηστηκε για δυο εβδομαδες...

αναγκαστηκα και πηγα στα καιντρικα του οτε,οπου μηλισα με ενα υπαλληλο που ηταν υπευθυνος για της συνδεσης DSL

και η απαντηση του,

υπαλληλος-πριν τι συνδεση ειχες;

εγω-pstn 54kbps

υπαλληλος-και τωρα με 192 kbps δεν εισαι ευχαρεστιμενος

εγω-το συμβολεο που καναμε λεει οτι συνδεση μου ειναι στα 384kbps και οχι στα 192kbps.

υπαλληλος-αν σου αρεση αν οχι να πας στον διευθηντη.

και πηγα,εκανα την φασαρια μου και η βλαβη αποκατασταθηκε σε δυο ωρες

μετα απο δυο χρονια κανω αναβαθμιση στα 1024kbps το προβλημα, αποσυνδεσης ακομα και στο σερφαρισμα..

τηλεφωνα πανω στα τηλεφωνα στο 1242 και με την σειρα στο 121 το αποτελεσμα να με δουλευουν και ενας τεχνικος να μην ερχετε...

με τα λιγα τα πολλα ερχονται ενα πρωι η τεχνικη,ρουτερ δεν εχουν μαζι τους μονο κατι χαρτια,

ο τεχνικος-εισαι μακρια απο dslam πρεπει να κανεις υποβαθμιση της γραμης

εγω-στο 134 που δινουν της συνδεσης το εχετε πει,οτι η περιοχη μου δεν σηκωνει παραπανω;

τεχνικος-οχι δεν ειναι δικα μου δουλεια.

εγω-αρα η δουλεια σου ειναι να μου φερεις 1024kbps και να μην εχω αποσυνδεσης

τεχνικος-αν θες μου λεει το καταλαβενης,πρεπει να κανεις υποβαθμηση

εγω- δεν κανω υποβαθμηση αλλα αναβαθμιση και εκανα την γραμμη στα 2048kbps

τα προβληματα ηταν τα γνωστα αποσυνδεσης χαμηλω download...

10 τηλεφωνα την μερα στο 1242 και 121 για τρεις εβδομαδες στο τελος βαρεθηκανε δεν ξερω τη ναπω και στο 1242 με συνδεσανε με τον προισταμενο(πολυ καλως ανθρωπος)και καναμε καπια τεστ της γραμμης οπου φανηκε το προβλημα που ειχε η γραμμη,του ειπα και την ιστορια με τους τεχνικους και τα τηλεφωνα και εβαλε τα γελια...

ο ανθρωπος αυτος μεσολαβησε και πηρε την προισταμενη των σερρων(καινουργεια)και σε δυο μερες τα συνεργεια αλλαξαν το καλωδιο απο το σπιτι μου μεχρι το dslam αποσταση 2.5kmh(απιστευτω).

και η τεχνικη για μια βδομαδα καθε μερα περναν τηλεφωνο για να δουν αν ειναι καλα η συνδεση μου(και αυτο απιστευτω)και το καλητερω μου δωσανε το τηλεφωνο τους αν γινει κατη στο μελων να τους παρω εκει και οχι στο 1242 η στο 121....

και εγω αυτη την στυγμη ειμαι εδω και ενα χρονο με μια συνδεση 2048kbps που δεν εχει κανενα προβλημα....

εχω και ενα μαγαζι στην πολυ των σερρων οπου και εκει ειχα τα ιδια προβληματα,που τα ελυσα με τον ιδιο τροπο με φωνες και τηλεφωνα.

και ο αγιος φοβερα θελει....

τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

Eγώ γιατί εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την forthner Θεσσαλονίκη? Δέν μου ανοίγουν πολλές σελίδες ρε γμτ μου! Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σ'εμενα ετυχε κατι αλλο κι εχει ενδιαφερον να το μαθετε πιστευω.

Μια μερα εντελως ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το σταθερο τηλεφωνο (ειμαι 2play συνδρομητης).Το ιντερνετ ομως επαιζε κανονικα...

Περιμενα μπας και φτιαξει αλλα τιποτα.Παιρνω τηλεφωνο μεσω ιντερνετ (VoIP) και ο τεχνικος ειπε οτι η γραμμη μου φαινεται στο συστημα τους να ειναι βραχυκυλωμενη.Με συμβουλεψε ν'αποσυνδεσω ολα τα τηλεφωνα και να το ξαναδει λεγοντας μου και την δευτερη φορα το ιδιο πραγμα.Τελικα ειπε κι αυτος πως θα το δηλωσει παλι ως βλαβη και θα το κοιταξουν.

Την μεθεπομενη το πρωι στελνω ηλεκτρονικο γραμμα με επισης ευγενικο χαρακτηρα αλλα εντονο υφος.Η απαντηση που ηρθε μετα απο 30 λεπτα ελεγε οτι εχει ειδοποιηθει ο ΟΤΕ για την βλαβη και παρακαλω περιμενετε κτλ κτλ.

Μετα απο λιγες ωρες χτυπησε το κουδουνι μια κοπελα που προωθουσε διαφημησεις για τις υπηρεσιες του ΟΤΕ!! :lol:

Αφου ευγενικα αρνηθηκα,η κοπελα εφυγε για να συνεχισει την δουλεια της.

Εν τελη,2-3 ωρες μετα απ'αυτο το περιστατικο,το τηλεφωνικο σημα επανηλθε!

Ειπατε τιποτα? Ναι,κι εγω παραξενευτηκα... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...