teodkats Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τα APC ειναι μια χαρά και έχουν περισσότερο επαγγελματικό χαρκατήρα, η δε διάρκεια ζωής τους αγγίζει με καλή χρήσαη περίπυο τα 2,5 χρόνια περίπου.. Για ένα pc με τροφοδοτικό 500W και μια οθόνη 17αρα TFT Ποιο APC προτείνεις;;
SOWHAT Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Είναι σωστό αυτό που λες. Η ερώτηση έγινε για να αγοράσω το κατάλληλο Ups για το pc μου που να το σηκώνει και να μην έχω προβλήματα με τις αυξομειώσεις της τάσης, δεν με ενδιαφέρει να έχει 30 λεπτά αυτονομία, αλλά καλά είναι να έχει τουλάχιστον 10 για να είσαι σίγουρος ότι θα κανείς τη δουλειά σου …Τι προτείνεις;; Δυστυχώς και εγώ είμαι της "ακριβής" λύσης και θα προτείνω ΑΡC... Και πάνω από όλα πάρε ένα τηλ. πριν αγοράσεις οποιοδήποτε ups για να είσαι σίγουρος(σύμφωνα με το μοντέλο του τροφοδοτικού σου....) Αν δεν έχεις active pfc τότε σου κάνουν και τα πιο απλά μοντέλα... Αν έχεις θες το κάτι παραπάνω... Για αυτό πάρε τους τηλ. Εγώ αυτό έκανα!
teodkats Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αν δεν έχεις active pfc τότε σου κάνουν και τα πιο απλά μοντέλα... :shifty:
SOWHAT Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 :shifty: WHAT??? A, και σκέψου και το άλλο, ότι αν στο μέλλον(το όχι πολύ μακροπρόθεσμο, μιας και δεν ξέρω πότε μπορεί να κάνεις αναβάθμιση) έχεις τροφοδοτικό με active pfc, γιατί να χρειαστεί να ξαναπάρεις καινούριο ups? Και να χαλάς και άλλα λεφτά...
teodkats Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 έχεις τροφοδοτικό με active pfc, Sorry.. Δεν σου έδωσα να καταλάβεις.. Λίγο ποιο αναλυτικά αν γίνεται.. Δεν ξέρω τι είναι το pfc;;
SOWHAT Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δυστυχώς δεν είμαι και το πιο κατάλληλο άτομο για να σου εξηγήσω... Αν και έχω την εντύπωση ότι υπήρχε ένα θέμα εδώ μέσα που το εξηγούσε αναλυτικά...Aλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι πού μπορεί να είναι! Είναι κάτι καινούριο που εφαρμόζεται στα τροφοδοτικά. Το θέμα όμως είναι ότι τα "παλιά" ups είναι ασύμβατα με αυτό...και δεν κάνει να πάρεις "ακατάλληλο"ups γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά στο πισί σου..βρήκα ένα λινκ, αν θες κοίτα το... http://www.endpcnoise.com/cgi-bin/e/faqpfc.html
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Mη μπλεξεις με τα PFC καλυτερα. Εαν (μια στις 1000) δεν κανει το UPS που θα παρεις τους το πας πισω αναιτιολογητα μεσα σε 10 μερες και παιρνεις καποιο αλλο. Εγω παλι ειμαι υπερ της φτηνης λυσης αφου το θες ισα να αποθηκευσεις δεδομενα και να κλεισεις το pc.
alex89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Aυτό έχω http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=StandBy&cp_id=65576 Είμαι ευχαριστημένος για τα χρήματά του. Όμως επειδή έχω εμπειρία από APC, για αυτό το θεωρώ ως κορυφαίο. Είναι όντως ακριβό...
teodkats Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Εγω παλι ειμαι υπερ της φτηνης λυσης αφου το θες ισα να αποθηκευσεις δεδομενα και να κλεισεις το pc. Συμφωνώ μαζί σου, είναι πολλά 215? για Ups για ένα pc…
teodkats Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Aυτό έχω http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=StandBy&cp_id=65576Είμαι ευχαριστημένος για τα χρήματά του. Καλό φαίνεται...Πόση (πραγματική) αυτονομία έχει; Πόσο χρόνο κάνει να φορτίσει πλήρως;
alex89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Έχω επάνω ένα 400w τροφοδοτικό, μια 19αρα οθόνη και μια crt και ειμαι στα 15 λεπτά αυτονομία. Μέχρι τώρα ειδικά με τη ΔΕΗ που έπεφτε απότομα το ρεύμα πρόβλημα κανένα.
kanenas_0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μαθε πρωτα ποσο κανουν, και αν υπαρχουν, οι μπαταριες του, οτι και να παρεις. Ζητα μια μπαταρια του πρωτα προτου ρωτησεις για το UPS. Το APC που ειχα χρονια πριν, μου στοιχησε ο κουκος αιδονι για την μπαταρια. Εκανα αμαν να την βρω κι'απο πανω (ημουν σε αλλη χωρα τοτε) και την πληρωσα χρυση μονο στα μεταφορικα οταν παραγγειλα απο την APC στην Αμερικη. Δεν ξαναγορασα APC απο τοτε. Σιγουρεψου οτι αγορασεις να ειναι προσφατο μοντελο να'χεις καποια ελπιδα. Η παρε κατι φτηνο και πετα το οταν πεθανει η μπαταρια του.
teodkats Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Έχω επάνω ένα 400w τροφοδοτικό, μια 19αρα οθόνη και μια crt και ειμαι στα 15 λεπτά αυτονομία. Μέχρι τώρα ειδικά με τη ΔΕΗ που έπεφτε απότομα το ρεύμα πρόβλημα κανένα. Πόσο χρόνο κάνει να φορτίσει πλήρως; Γιατί δεν το γράφουν στα χαρακτηριστικά;
teodkats Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Τα stand by έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής επειδή δεν χρησιμοποιούν συνεχεία τις μπαταρίες όπως τα Line Interactive;;
teodkats Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 παρε κατι φτηνο και πετα το οταν πεθανει η μπαταρια του. Συμφωνώ μαζί σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.