Προς το περιεχόμενο

Ups Αυτονομία;

teodkats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρότεινε ένα καλό τροφοδοτικό;

οταν λεω καλο τροφοδοτικο οτιδηποτε απο τα noname που ειναι μαζι με το κουτι.δηλαδη υπαρχουν thermaltake και αλλες τοσες μαρκες που περνανε καποια standard και εχουν εστω καποια τυπικα protection απο τα τροφοδοτικα των 20 ευρω.

Ένα Ups με 100 ? που να κρατάει το pc μου για 5 λεπτά ανοικτό;;

mge nova 600 mge nova 1100.

Δημοσ.

Πήρα χτες το MGE nova 1250 (αντικαταστάτης του 1100 μου είπαν)....οσα τεστ εκανα το κρατησε μια χαρα το pc....και το προγραμμάτι της mge μου ελεγε για αυτονομία 24 λεπτά περίπου....

Το μόνο πρόβλημα....αλλα μεγάλο γιατι το έχω στο υπνοδωμάτιο είνια ο θόρυβος που κάνει ο ανεμηστήρας του,ο οποίος δουλεύει συνέχεια, ακόμα και αν κλείσω το UPS απο το κουμπί του!!!!

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτο????τουλάχιστον αν γινόταν να δουλεύει ο ανεμηστήρας μ'ονο όταν δίνει ρεύμα από τη μπαταρία..κατι τελος παντος

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Πήρα χτες το MGE nova 1250 (αντικαταστάτης του 1100 μου είπαν)....οσα τεστ εκανα το κρατησε μια χαρα το pc....και το προγραμμάτι της mge μου ελεγε για αυτονομία 24 λεπτά περίπου....

Το μόνο πρόβλημα....αλλα μεγάλο γιατι το έχω στο υπνοδωμάτιο είνια ο θόρυβος που κάνει ο ανεμηστήρας του,ο οποίος δουλεύει συνέχεια, ακόμα και αν κλείσω το UPS απο το κουμπί του!!!!

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτο????τουλάχιστον αν γινόταν να δουλεύει ο ανεμηστήρας μ'ονο όταν δίνει ρεύμα από τη μπαταρία..κατι τελος παντος

Ευχαριστώ πολύ

ειναι το μονο μειονεκτημα του αυτο.δυστυχως δεν γινεται κατι εκτος αν το κανεις εσυ με πατεντα.

Δημοσ.
ειναι το μονο μειονεκτημα του αυτο.δυστυχως δεν γινεται κατι εκτος αν το κανεις εσυ με πατεντα.

Τα stand by έχουν ανεμιστήρα;;

Δημοσ.
οταν λεω καλο τροφοδοτικο οτιδηποτε απο τα noname που ειναι μαζι με το κουτι.δηλαδη υπαρχουν thermaltake και αλλες τοσες μαρκες που περνανε καποια standard και εχουν εστω καποια τυπικα protection απο τα τροφοδοτικα των 20 ευρω.

Ευχαριστώ

Βοήθησες πολύ

Δημοσ.
Τα stand by έχουν ανεμιστήρα;;

δεν εχει να κανει τοσο πολυ το αν ειναι Stand by η line interactive αλλα εχει να κανει με την εταιρεια και το ποσα va ειναι.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ερώτηση... Ξάδερφος διατηρεί περίπτερο και είναι στην αναζήτηση UPS λόγω των διακοπών της ΔΕΗ για το λόγω ότι κρατάει ταμείο με PC (σύστημα barcode) και ένα σύστημα ασφάλειας με 4 κάμερες και καταγραφικό σκληρό δίσκο...

Σε ποιά κατηγορία να ψάξουμε? θέλει όσο το δυνατόν περισσότερη αυτονομία .

Δημοσ.

αν θελει μεγαλη αυτονομια παει σε πολλα va.αν τωρα θελει καλο Ups παει σε apc.αν θελει και τα δυο που δεν νομιζω να τον παιρνει οικονομικα παει σε apc sua xl και ριχνει πανω και ενα battery pack και ειναι θεος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...